Wednesday, March 19, 2014

Gambar Lama

Assalamualaikum & hello semua..

Hari tu belek-belek gambar lama, terjumpa gambar selfie dalam fitting room. Haha. Zaman tu belum ada lagi hashtag #selfie and instagram pun belum top lagi. Tapi paling penting, ini adalah zaman kurus. Anak baru seorang. Kurus ke? ;)

Ada yang kata macam budak sekolah. Ada yang macam tak percaya itu adalah gambar kami. Well, back in early 2011 zaman tu belum berapa nak matang lagi kot. Lol!

So ini dia. Kalau u all perasan belakang tu ada stroller. Izzah dalam stroller tu. Hehe. Actually ada banyak lagi gambar lama. Sekali-sekala upload gambar lama best juga kan?

No comments: