Sunday, May 25, 2014

Diamond Night 2014 | The Designer Dress

Assalamuaikum & good morning from Kuala Lumpur :)

So what are your plans for today peeps? Mine, today nak teman partners tempah dress for Diamond Night this June. Wah sooo excited!! But before that, let me share with you some excitement yesterday. As for last year 2013 Diamond Night, I am wearing an emerald green dress by Pu3 Kuala Lumpur. Love it to the max!

And for this year, I choosed to wear a dress from a talented designer Ashraff Zainal. For those yang nak tahu more about his design, check out his Instagram @ashraffzainal. Promote terus =)


Sangat mudah bekerjasama dengan beliau biarpun baru first time. Apa yang kita nak, he could give a recomendation to improvise here and there. Seriously can't wait for the outcome!!

Dan yang lagi best, tahun ni ramai The Diamond Circle members akan naik pentas terima award. So we all pakat-pakat berjemaah tempah dress dengan Ashraff Zainal. The more the meerier gitu. Dress akan jadi hak milik okay. Bukan sponsor :-D Ok today tak sabar nak teman my partner Olyn for her dress pula. See ya!

Peneman setiaku :)

The talented designer. Haha ade je diorang ni kan

So for those yang nak merasa pakai baju designer juga, let's follow me. Tak perlu jadi artis, just jadi Glampreneur sahaja. Till then, xoxo.

No comments: