Monday, June 16, 2014

Ramadhan Is Coming

Ya Allah pejam celik pejam celik sekejap je kan dah nak masuk bulan Ramadhan semula. Tinggal 12 hari saja lagi. Alhamdulillah. Tak sabar nak sambut Ramadhan kan? Bulan penuh rahmat dan rezeki. Waktu ni jugalah ramai antara kita yang berlumba-lumba ambil peluang berniaga. Bagus tu, cuma satu nasihat saya kalau berniaga makanan atau minuman di bazar, tolonglah jual makanan yang sedap rasanya dan harga berpatutan :)

Ok all. Jom siapkan mental, fizikal dan poket kita nak sambut bulan mulia ni. Kita memang tak boleh lari dari berbelanja, betul tak? Sama ada sikit atau banyak terpulang pada kemampuan diri masing-masing. Tapi kalau ada pilihan yang lebih baik, why not kan?

InsyaAllah kita sambung di entry lain ya. Banyak nak share. So stay tune. Thanks all for reading and following!


Posted via Blogaway

No comments: