Monday, July 7, 2014

Vienna and Budapest


Our next destination!! Yeay!!

Company just announced our next free trip a.k.a fully sponsored holiday. 2 countries; Austria and Hungary!!

Austria


Hungary


Cantiknya..subhanallah!

Okay, tak sabar. Dan tak pernah pergi pun kan. If nak pergi sendiri confirm fikir banyak kali and takde budget. Hehe. Itu dia.

So bila company dah buka peluang macam ni, mestilah nak grab juga kan? Rezeki jangan ditolak :) This will be our 6th free trip sepanjang business. Kalau ikut bilangan negara, hampir 8 negara dah. Alhamdulillah. Memang tak salah langkah buat bisnes ni. In 2-3 years boleh dapat macam ni apatah lagi 10 tahun akan datang :)

1st : Gunagzhou
2nd : London & Paris
3rd : Seoul
4th : Gold Coast
5th : Shanghai
6th : Vienna & Budapest

And actually this free trip is open to everyone of you. Jadi siapa nak ikut sama, jom cepat-cepat contact us and we guide you how to achieve it.

Jom semua!! You are all invited to have fun with us in Europe!!



No comments: