Saturday, September 27, 2014

Shanghai Here We Come | The Departure

Assalamualaikum and hello everyone :)

Ada yang menunggu cerita Shanghai? Okay let me start one by one ya sebab terlampau banyak gambar. =)

We supposed to gathered at Kuala Lumpur International Airport (KLIA) at 10.40 pm, 19 September 2014. Tapi petang tu dapat info from our tour leader, Miss Zara saying that our flight delay so we gathered at KLIA at 2.15am. Wah waktu tidur dah tu kan. Our flight to Pudong International Airport, Shanghai at 5.15am.


kuala lumpur international airport
Tetap excited walau dah jam 2 pagi. Macam jam 2 petang gayanya ya. The Diamond Circle is ready for Shanghai!!


me with husband at KLIA, Sepang
Pegi mana-mana mesti bawa bantal peluk. Hehe. My husband is not only supporting me in business but he also involve directly in expanding and guiding our team. Thanks love!


pasang luggage tag at KLIA, sepang
Dah checked in. Pasang luggage tag dulu. Alhamdulillah Shanghai trip were our 4th luggage tag travelling with Hai-O


shanghai luggage tag. KLIA Sepang
Shanghai Kami Datang!


mewith olyn,jun and aini at KLIA before checked in
Congratulations dearies for your achievement. Our partners whom travelling with us to Shanghai. Olyn, Jun and Aini are bestfriends! Best kan dapat bercuti dengan bff :)


glampreneurs at KLIA Sepang
GLAMpreneurs sedang diberi penerangan oleh our tour leader, Miss Zara

See. Di KLIA pun dah macam-macam cerita. Maklumlah bila travel ramai-ramai macam ni lebih happening.


CDM Razali Zain. Green Leaders Academy Malaysia
Dedicated to our GLAM Founder, CDM Razali Zain.

before entering aerotrain at KLIA Sepang
My pre-boarding pose.


in teh aerotrain with friends
Friends...


happy mode semua dalam aerotrain
In the aerotrain nak ke gate

walking to the gate for boarding
Ya Allah apalah yang daku cakap tu. Haha.


me in the plane MH 386, malaysia airlines
Alhamdulillah dah selamat boarding.

We were flying with Malaysia Airlines MH386. It took approximately 5 hours from KLIA to Pudong International Airport. Boarding at 5.15am. Masuk je flight masing-masing terus tidur. Recharge energy for our day 1 activity in Shanghai. Yeah!!


Okay all. Our day 1 activity will be shared in the next entry ya. Stay tuned!

Thank you for reading..


Tuesday, September 16, 2014

SMSSM Award September 2014

Alhamdulillah. Another round of Sales manager & Senior Sales Manager Award for our business partners. Congratulations everyone!!

Kali ni kita raikan business partners yang terima award Sales Manager & Senior Sales Manager.

Sales Manager for those who achieved minimum RM 20,000 group sales (cumulative) while Senior Sales Manager for those who achieved minimum RM 60,000 group sales (cumulative). Yes GROUP sales and it;s cumulative.

Congratulations dearies

Suhaili
Dilla
Aini
Farah
Liyana

www.norainezamshah.com
Bila ada majlis macam ni, masing-masing ambil peluang melaram & posing la kan. Semua cantik-cantik that day!

www.norainezamshah.com
www.norainezamshah.com
www.norainezamshah.com
Me with bestie CDM Shaliza Aziz


www.norainezamshah.com
Both of us in pinkish outfit =)

www.norainezamshah.com
Kakak-kakak kawasan of The Diamond Circle =)

www.norainezamshah.com
The Glampreneurs!


Congratulations again to all achievers. This award is just a stepping stone to a bigger success in the near future. For those who wanna be part of our team and start your journey to a better living,better you, do contact us and we will coach you all the way.


See ya! Contact us at 

+6013 7415271
+6013 7445271

ainezam2001@yahoo.com

Shanghai Here We Come | Radisson Blu Hotel Pudong Century Park

Just got information from our tour leader in Shanghai about our stay and as expected, Company memang bagi yang terbaik untuk semua qualifiers. Sepanjang trip dengan Hai-O, hotel yang disediakan memang tak pernah mengecewakan. Alhamdulillah. Hard work been paid off J




www.norainezamshah.com

Nice view kan?



Cool..


The restaurant. Super nice deco.


The view at night.


Makin tak sabar dah ni. Check the room rate at their website Radisson Blu Hotel about Euro 98. If bayar sendiri kira mahal juga tu untuk 1 malam. nasib baiklah FREE =)

Will update more once we reach there ya. Stay tuned!




Shanghai Here We Come | The Itinerary

In another 4 days we will be flying to Shanghai..!! Ya Allah mixed feeling. Excited, happy, nervous pun ada. Apa-apa pun itinerary dah dapat. And these gonna be our first time to China. Ye lah semua pun first time sebab memang tak pernah melancong ke luar negara sebelum buat bisnes. =)

Our tour leader dah pun create a Whatsapp Group for  our GLAM team and I am pretty sure this trip gonna be fun!


Antara tempat-tempat yang bakal kami lawati nanti,



Shanghai, China

The Oriental Pearl Radio & TV Tower (Chinese东方明珠塔pinyinDōngfāng Míngzhūtǎ, official name: 东方明珠广播电视塔) is a TV tower in ShanghaiChina. Its location at the tip of Lujiazui in the Pudong district by the side of Huangpu River, opposite The Bund, makes it a distinct landmark in the area - Wikipedia.



Shanghai, China

Huangpu River, a symbol of Shanghai, originates in Dianshan Lake and empties into the Yangtze River at Wusongkou (mouth of Wusong River). It is 114 kilometers (71miles) long and 400 meters (0.25 miles) wide. It is ice-free year round. The river divides Shanghai into east and west. It is a silent eyewitness to Shanghai's history and its development.


Subhanallah..cantiknya scenery waktu malam! Can't wait for this!



Shanghai, China


The City God Temple or Chenghuang Miao (Chinese上海城隍庙pinyinShànghǎi Chénghuángmiào) is a temple located inShanghaiChina, within the old walled city. Today the "City God Temple" not only refers to the large temple complex, but also the traditional district of commerce in the city, surrounding the temple. There are over a hundred stores and shops in this area, and most of these store buildings are nearly a century old.[1] The temple connects to the Yuyuan Garden, another landmark of the old city. - Wikipedia

Shopping!!

AP Plaza


Another shopping spot. Bersiap sedialah ya ibu-ibu semua.



www.norainezamshah.com

The Bund (simplified Chinese外滩traditional Chinese外灘Shanghainese: nga3thae1Mandarin pinyin: Wàitān) is a waterfront area in central Shanghai. The area centres on a section of Zhongshan Road (East-1 Zhongshan Road) within the former Shanghai International Settlement, which runs along the western bank of the Huangpu River, facing Pudong, in the eastern part of Huangpu District. The Bund usually refers to the buildings and wharves on this section of the road, as well as some adjacent areas. It is one of the most famous tourist destinations in Shanghai. Building heights are restricted in this area. - Wikipedia.



www.norainezamshah.com

Nanjing Road (Chinese南京路pinyinNánjīng Lù) is the main shopping street of Shanghai, China, and is one of the world's busiest shopping streets.[1] It is named after the city of Nanjing, capital of Jiangsu province neighbouring Shanghai. Today's Nanjing Road comprises two sections, Nanjing Road East[2] and Nanjing Road West. In some contexts, "Nanjing Road" refers only to what was pre-1945 Nanjing Road, today's Nanjing Road East, which is largely pedestrianised. Before the adoption of the pinyin romanisation in the 1950s, its name was rendered as Nanking Road in English. - Wikipedia.

Tengok gambar pun dah teruja apatah lagi dah sampai sana nanti. Shopping, shopping & shopping!


Based on previous experience travel with Hai-O, layanan memang tiptop from hotel, transportation, halal food, place to visit, all are awesome. Untung dapat melancong percuma bersama Hai-O.


Okay all.  Doakan perjalanan kami selamat pergi dan selamat pulang. U all boleh tinggalkan komen di sini & redeem your souvenir bila kami balik nanti ya!.


Stay tuned at this page for more updates.


Thank you for reading!
Monday, September 15, 2014

A Visit To Zoo Johor

Yes finally! We were in Zoo Johor!

After unsuccessful attempt last couple of weeks due to heavy rain, finally yeay last Saturday we made it. Alhamdulillah the weather was good.


Mama with Izzah & Ifra



Orang yang paling happy ialah tak lain tak bukan Cik Izzah kita. Dah lama dia “wirid” nak pergi zoo since belajar about animals kat school. Ifra follow je.. Hehe.


Ifra nak jalan sendiri. Tak nak orang pegang tangan dia


Untuk yang taktahu di mana lokasi Zoo Johor ni, senang je. Terletak bersebelahan dengan Masjid Sultan Abu Bakar. Jalan tepi laut.

Ada yang tanya, best ke Zoo Johor? I would say, okay lah for the kids. Dapat habis pusing satu round tengok animals.  Tujuannya nak bagi anak-anak kenal haiwan kan? So Zoo Johoris just nice for that purpose.

Zoo Johor, Johor Bahru, Malaysia


Zoo Johor, Johor Bahru, Malaysia

Antara attraction di Zoo Johor. Unta padang pasir..

Zoo Johor, Johor Bahru, Malaysia

Rusa dan adik-beradiknya. 

Zoo Johor, Johor Bahru, Malaysia

Sang buaya. Crocodile. Crocs. Haha. Ada seekor tengah tidur dalam air. Izzah was very excited seeing the crocodile forthe first time!



Tak ingat nama tapi dalam spesis ayam kalau tak silap. Lupa nak tulis nota. Lol!


Zoo Johor, Johor Bahru, Malaysia

Ayam belanda pun ada

Mama tak snap banyak gambar sebab rasa macam boleh google je gambar haiwan. Haha. Antara haiwan lain yang ada ialah Singa, Harimau, Badak Sumbu, Ular, Monyet, Burung Enggang, Parrot, Rabbit.

Cuma gajah & zirafah pergi holiday. So tak dapatlah Izzah tengok. 

Owh by the way, tiket untuk masuk ke Zoo Johor adalah murah. Dewasa RM 2, kanak-kanak RM 1.

Tiket Zoo Johor


So total untuk kami berempat hanya RM 6 for entrance.

Tapiiiiii masa nak keluar kena cukai RM 36.00..nak tau sebab apa?


Home, Bandar Seri Alam, Johor


Nampak tak tu. Pistol bubbles RM 18/unit. Pakcik tu pulak elok je parking kat pintu keluar. memang rezeki dia lah kan.


Home, Bandar Seri Alam, Johor

Main kat luar rumah je. Melekit-lekit kalau dalam rumah.


Okay sekian sahaja cerita lawatan sambil belajar ke Zoo Johor. Orang Johor dah pergi Zoo Johor, jadi kalau orang tanya bolehlah bagi review sikit.


Sehingga kita berjumpa lagi pada lawatan seterusnya. See ya!