Sunday, October 26, 2014

Izzah Ardini Turns 5

Esok 27 October 2014 maka genaplah usia Izzah Ardini 5 tahun. Ya Allah cepatnya masa berlalu. Bila tengok anak makin membesar, terasa diriku ini semakin "muda". Ahahah.


Since esok is Monday and both of us working, so we decided to had a celebration at her school today. Takpelah awal sehari je kan. Her first time and our first time too. Surely Izzah seronok sebab dapat celebrate dengan kawan-kawan.

Untuk birthday kali ni, mama order cupcakes since sambut birthday at school so senang teacher nak manage. Just bagi cupcake sorang satu and settle compared to normal cake nak kena potong bagai =).

Memandangkan demam frozen belum surut sampai sekarang, so mama ordered a Devil Food Chocholate Cupcakes with Frozen Theme. The cake baked by a humble Puan Balkis from Setia Indah, Johor Bahru. This is the second time ordered from her. If you all nak order juga, check out her Instagram account @thinkerbell_1957.

Kek yang sangat lazat. Terliur tak? Hehe

The celebration at school. We can see Izzah was very happy!

We hoped Izzah and her friends really enjoy the cupcakes and the goodies. Mama bagi pencil box sorang satu. Okaylah kan =)


To Izzah Ardini, Happy Birthday yang ke 5 tahun. Moga jadi anak yang solehah, menyenagkan hati mama papa, jadi kakak yang baik pada adik-adik, bijak dalam pelajaran, dah besar nanti bantu mama papa dalam bisnes pulak ye :)

We love you Izzah Ardini. You will always be our baby girl. 



No comments: