Sunday, October 26, 2014

Marine Essence Beauty Bar

Alhamdulillah. Sejak berbisnes, demand for Marine Essence Beauty Bar memang tak pernah putus. Sebabnya sabun Marine Essence ni memang dah terkenal disebabkan keberkesanan dan ramai client yang puas hati menggunakannya. Hari ni sahaja dapat order berkotak-kotak from clients. Best!

Marine Essence Beauty Bar ni dari ramuan semulajadi. Tak perlu risau about chemical. Seperti my previous entry , chemical dalam sabun sangat merbahaya, boleh menyebabkan kanser.






Selain sesuai for allergy, Marine Essence Beauty Bar ni berkesan untuk menghilangkan kesan gelap / hitam seperti ketiak, lutut & sebagainya. If nak pakai di muka pun boleh. Rasa lembut jer. Sabun ni boleh jadikan pengganti our sabun mandi. Sambil mandi sambil protect our kulit. After pakai sabun ni confirm rasa kulit jadi lebih lembut :)



Sabun Marine Essence Beauty Bar ni sesuai untuk kanak-kanak & dewasa. So boleh di gunakan for the whole family. Paling famous for kids yang ada eczema or rashes.


Antara testimoni from client dan our team yang dah gunakan Marine Essence Bar ni, seperti berikut :













Nampak kan banyak testimoni keberkesanan Marine Essence Beauty Bar ni. Even myself sendiri gunakan sabun ni untuk cuci muka. If ada jerawat memang cepat kering dan kesan jerawat makin pudar. Yes jimat wang ku :)


If u all nak dapatkan Marine Essence Beauty Bar ni, boleh contact me ya. Kalau nak jadi agent pun boleh. Mudah sangat  nak jual..


See ya! Thank you for reading this entry.

No comments: