Sunday, November 23, 2014

Hari Anugerah Cemerlang Pintar Bistari 2014

Assalamualaikum & happy sunday all.


Bila dah hujung tahun ni memang sibuk dengan acara hari anugerah anak di sekolah kan? Hehe. Seronok pula rasanya tambah lagi bila anak kita naik pentas ambil hadiah. Barulah faham perasaan mak dan ayah bila tengok kita dulu-dulu.

9 November yang lepas, My Bistari Group telah menganjurkan Hari Anugerah Cemerlang untuk tahun 2014. Banyak cawangan Tadika Pintar Bistari sekitar Pasir Gudang ni, so hari anugerah ni memang gather all.

Semester lepas Izzah dapat nombor 1 dalam kelas. Waktu tu kelas 5 Arif. Her overall percentage was 97.62% kalau tak silap. Then Semester 2 Izzah naik ke kelas 5 Bistari and her overall percentage also increased! Congratulations sayang mama papa. Top 3 in her class :)



Izzah Ardini, Top 3 5 Bistari

Cangih tadika ni sebab boleh tengok result online. 


The throphy


Izzah tengah beratur nak ambil hadiah. Si adik tu pun nak jugak. Hehe

Ifra pun nak beratur jugak


Tahniah sayang. Mama papa proud of you!




On stage with her friends

Yeay dah dapat piala!!


Bertambah koleksi piala kakak

Ada booth jualan juga. Nampak tak tu patung elsa? nasib baik tak lalu sini. Papa je snap gambar. Hehe.








Izzah with her class teacher, Cikgu Adila

Happy graduation!
With mama

With papa


Alhamdulillah everything went well. Luckily Izzah punya session awal so lepas je ambil hadiah boleh terus balik. Congratulations Izzah. Nanti 6 Bistari dapat nombor 1 pulak ye. Mama papa doakan Izzah terus berjaya dunia akhirat. Aamiin..


Thank you for reading ya :)


No comments: