Monday, November 24, 2014

Sushi Zanmai | Paradigm Mall Kelana Jaya

Ada peminat sushi kat sini? Sedapnya sushi!

Sebelum buat bisnes ni, memang tak pernah makan sushi. Nak kata tak suka makan tu pun tak jugak. Mungkin lebih kepada tak ada geng nak makan sushi. Now dah jadi peminat sushi pula rasanya. Hehe.


Last weekend, I had a sushi date with my sisters. Hubby tak join sebab beliau tak minat makan sushi. Since dari JB lagi dah aim nak makan sushi zanmai after our intensive class for business. Terbayang-bayang dah sushi yang sedap-sedap belaka. If di Johor Bahru just ada sushi king. Sushi lain macam takde je, so bila dah kat KL of course la nak makan yang sodap kan!

Binti Mohd Nizar :) Makteh, muka kau besau. Lol
Tak tau nama. Sedap sesangat!

Yumss!
Kebetulan Syikin, Fariq, Jue and Pia nak makan sushi zanmai juga, so kita tapau meja panjang terus!
Catching up with Jue :)


Behind the scene


Tak snap banyak gambar since masing-masing kelaparan. Hehe. Yang penting puas hati dapat makan sushi zanmai. Dah lama mengidam okey. Kesian kan orang Jay Bee. Huhu.


Lepas maka sushi, kita dating pula.



Dan shopping serba sedikit.


So makan sushi dapat, shopping seluar baru pun dapat since seluar yang ada mostly dah longgau. Yeay! Happy me =) Berkat amalkan tips kurus & sihat bersama #gengdiettdc.


Thank you for reading!

No comments: