Wednesday, December 10, 2014

Bonus Day!




Tahniah partners!!


Alhamdulillah...hari yang menggembirakan! Walaupun hari ni saya demam. Setiap bulan boleh senyum lebar macam ni, tak perlu tunggu bonus setahun sekali.  Tahniah diucapkan to all partners yang dapat BONUS hari ini daripada bisnes. Best kan gaji 2 kali sebulan? Bayangkan kalau gaji bulanan RM 5,000 campur pulak dengan bonus dari business RM 5,000 - RM 10,000...tak ke dah 5 angka income tu? :)

Yang lagi best bonus dari business ni unlimited. Buat lebih, dapat lebih. So boleh aim setiap bulan nak berapa. Makin buat, makin banyak, makin seronok. Sebab tu semua nampak awet muda. Sebab selalu happy je. Biasanya bila dapat gaji, within a week dah nak habis bayar komitmen sahaja. Lepas tu dah tak semangat nak kerja coz nampak pergi kerja balik kerja. Tak ada motivation.

Dari business ni, kita boleh aim nak berapa. Macam cheque kosong. Nak RM1,000, RM3,000, or mahupun nak RM20,000, just follow & buat secara teamwork. Confirm boleh dapat. Tak lama pun kita nak nampak progress tu, buat business dalam a few months dah nampak progress kalau disiplin.

So for those yang nak dapat side income, boleh pm me or my partners. 2015 gonna be tough. Ada yang cakap tak ada masa, but think about it again antara tak ada masa & tak ada duit, yang mana lagi stress. Duit bukan segalanya, tapi dengan duit tu nak bayar rumah, kereta, belanja bulanan anak-anak & banyak lagi. Business ni kita buat thru online, if tak ada masa still boleh manage lagi.

Even myself sendiri masih bekerja dan buat bisnes secara part time. My business partners pun 70% masih bekerja. Tak ada masalah pun. Housewife, business owner or even student pun ada. This business for everyone. To have comfort financial & life, we have to get out of our comfort zone dulu. Let's start today!

To all my business partners, enjoy your bonus day!! I am proud of you :)

No comments: