Wednesday, December 10, 2014

Testimoni Premium Beautiful Terbaru Wajib Tengok

Assalamualaikum & hello everyone :)

Today nak share few latest testimonies of Premium Beautiful dan Set Kempis Perut yang semakin meletup-letup itu. Tambahan pula dengan our GengDietTDC yang masing-masing semakin slim dan sihat. Alhamdulillah benda yang baik mesti nak kongsi kan?


Me of course. Hehe. Baju yang sama. Kiri tu was 59 kg and now 52 kg. Yeay!

Immediate shaping! Nampak tak walaupun badan agak besar, tapi bila pakai Premium Beautiful terus badan lebih kemas :) Ini baru 10 minit. Kalau konsisten 8 jam sehari confirm badan lebih slim :)

Sharing from #gengdiettdc ada yang turun 6.5kg even tak sampai sebulan amalkan Set Kurus!


Beza kan? Perut teruskempis after pakai Premium Beautiful. Secara automatik, confident level pun up!


Ini pula sharing from my partner, Anis yang sedang berpantang after deliver he baby girl. Memang tak tangguh-tangguh terus pakai Premium Beautiful korset after 4 hari bersalin. Congrats Anis!

Biasa kalau pakai dress macam ni mesti seksa nak cover perut kan? Berapa lama pula nak tahan nafas tu? hehe. Just pakai Premium Beautiful and problem solved!

Baju yang sama tapi dah longgau. Yeay!

My geng diet, Ieja. Banyak Beza..she lost 8 kg!

I am a mother of two :) Happy me with the progress!
Tengok balik gambar lama memang ngeri. Huhu. Alhamdulillah both of us sama-sama join Geng Diet so semakin slim bersama gitu. Tahniah Syikin!

My partner, Faeza semakin slim. Total lost of 22kg!!


Macam mana? Teruja?

Kalau teruja jom cepat-cepat contact me. I can share with you how to do it right. Bukan sahaja dapat turunkan berat badan dan shaping, extra income pun boleh dapat =)


Contact me ya.


Ain : 013-7415271
ainezam2001@yahoo.com


No comments: