Sunday, March 15, 2015

Naelofar Hijab | The Trend

Ok now siapa yang belum try these instant shawl?


Nowadays, instant shawls sedang menjadi kegilaan wanita-wanita Malaysia yang berhijab. Sebab apa? Sebab senang sangat. Sarung, kemaskan, pin, siap! And sesuai for those yang baru nak cuba-cuba pakai shawl. Yang dah lama pakai shawl lilit-lilit pun terjebak jugalah.


As for me, instant hijab ni sangat-sangat membantu especially hari yang agak kelam-kabut. Agak-agak bangun lambat tu kan, sarung je instant hijab. So far ada cuba few instant hijab and I found out that Naelofar Hijab Chic and Basic really suits my needs. Chiffon material and flowy effect. That's my requirement.


Talking about hijab, macam-macam jenis dah cuba. Satin silk is on TOP rank of my favorite and chiffon material hijab goes to second place :) Both saya suka sebab mudah nak dibentuk dan digayakan.


Satin silk my favorite

That flowy effect wins my heart!


Okay now, naelofar hijab..











Okay baru ada 3 color plus another one belum sampai ke tanganku. Tambah koleksi lagi lepas ni because very practical. 


Untuk u all yang belum pernah cuba lagi Naelofar Hijab ni boleh la cuba ye. Pastikan anda beli yang original okay. Quality comes with the brand :)





No comments: