Sunday, March 15, 2015

The 6th Anniversary


Ya Allah. Super duper belated entry ni. Ya ampun!

Walau macam mana pun, nak juga update this story.

So it was our 6th wedding anniversary on 7 Feb 2015. Kalau ikut dari zaman cintan cintun, since 2001...so 14 years lebih kurang. Alhamdulillah. Kadang-kadang gaduh, selalu-selalu baik. Hehe.


Initially I planned for a small suprise. Bukan suprise apa pun. Just a cake but this time around tak bagitahu husband yang I ordered a cake. Tapiii saya terlupa nak kawtim dengan our two little so-many-stories-to-tell daughters. Hahaha. Elok je kan papa diorang balik rumah, dekat muka pintu lagi dah tak sabar-sabar nak makan kek. "Papa, tadi ada kawan mama datang hantar kek". LOL!


Tak kisahlah kan. Yang penting bahagia.









Puas makan chocs kan. Daripda cake sampailah ke topping. yumsss.


Kanak-kanak riang excited nak makan cake sampai naik atas meja :)

Comot dah..





Alhamdulillah. Terima kasih buat semua yang mendoakan kebahagiaan kami, hanya Allah yang dapat membalas budi baik kalian.

Happy Annivesary to us. Looking forward for many many years to come. InsyaAllah doakan kebahagiaan kami dunia akhirat. Aamiin...


No comments: