Monday, April 27, 2015

Happy Birthday | April Babies!!

Rupanya ramai yang birthday in April.

Within my family sendiri, myself, ayah, ayah mertua and my twin nieces were born in April too!

Kalau macam ni start next year kita celebrate sekali je lah kan. Meriah!!

Nostalgic photo of us

To the hero of our family, Happy Birthday Ayah! Semoga ayah diberikan kesihatan yang baik dan semoga dikurniakan rezeki yang melimpah-ruah olehNya. Aamiin.


Any man can be a father but it takes someone special to be a dad


Happy Birthday to my father in law too! A strong man with a kind heart. Alhamdulillah. Semoga kami dapat terus menggembirakan ayah dan mak.

One family

And to my baby nieces, Happy Birthday! Dah 1 tahun kamu-kamu ini ya. Masing-masing dah panjang langkah. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.


Both of them, paklong & maklong yang botakkan masa kecik-kecik dulu :)


Alhamdulillah syukur kepada Allah atas nikmat yang diberikan, atas pinjaman yang diberikan. Semoga dengan pertambahan usia ini bertambahlah ibadat kita, usaha kita untuk bekalan kemudian hari nanti.



Pray For Nepal

I am sure all of us are updated with the heartbreaking news in Nepal.

Jadi mari sama-sama kita doakan agar saudara-saudara kita di sana selamat dan dipermudahkan segala urusan mereka. To my business partner Emma Astor yang mana keluarga mertuanya terlibat sama dalam gempa bumi tersebut, kami doakan segala urusan dilancarkan olehNya. Aamiin..






Read more updates about the news here..



Sunday, April 26, 2015

Diamond Night 2015 | Shine Bright Like A Diamond

CONGRATULATIONS!!!


CARFUND ACHIEVER
DOUBLE DIAMOND MANAGER
DIAMOND SALES MANAGER



As promised, here is the full story of Diamond Night 2015. Last year and sebelumnya, Diamond Night diadakan di MIECC, this year Diamond Night was held last 18 April 2015 at Setia City Convention Centre, Shah Alam.








For me venue this lebih menarik, cantik dan selesa sebab sebelah Convention Centre ada landscape yang sangat cantik. Sesuai untuk bergambar sakan! ;)

Diamond Night is an appreciation and recognition night for Carfund Achievers (Anugerah Tabung Kereta), Double Diamond Managers (DDM) Achievement of RM 720,000 cumulative sales above and Diamond Sales Managers (DSM) Achievement of RM 180,000 cumulative sales above.

Paling bermakna tahun ini sekali lagi meraikan rakan-rakan kongsi di atas pencapaian masing-masing. Tahniah diucapkan kepada DSM Nur FalihaDSM Faeza & DSM Suhaili di atas pencapaian hebat!


My beautiful ladies, Premium Beautiful Expert. Those yang datang awal memang sakan bergambar.




Tak melepaskan peluang photoshoot. Rasanya gambar waktu Diamond Night lebih cantik dari gambar kahwin. Heee.

My backbone, thank you for your endless love and support sayangku :)

That day, everyone dress up cantik-cantik dan kacak-kacak belaka especially our team The Diamond Circle (TDC) and Green Leaders Academy Malaysia (GLAM). Maklumlah acara penghargaan di atas pencapaian dalam bisnes. Bersyukur sangat Allah lorongkan kami ke arah bisnes ini, bukan hanya kerana duit tapi lebih dari itu. Dari bisnes ni kami dapat perbaiki diri ke arah lebih positif, merapatkan ukhwah terutamanya rakan-rakan kongsi kami kebanyakannya memang tak pernah kenal sebelum ini. Alhamdulillah thank you Allah for giving us the opportunity.


Sebahagian dari our partners yang hadir pada malam itu
My strength



I am thankful to be part of their journey to success..

Business partners datang from all over Malaysia, Lembah Klang, Selatan dan Utara. Thank you all for your support to the team!

With my mentor, bff, CDM Shaliza Aziz
With all the achievers sebelum masuk ke dewan. Ya Allah sebelum masuk dewan pun dah sakan bergambar.





Big congratulations to my partner DSM Faeza Zainudin (the one in purple dress) for your achievement! Faeza is a mom of four, previously working in banking line and running business from home. Seorang yag sangat cekal hati. pernah melancong percuma ke Seoul, Korea bersama-sama. She is now based in Johor Bahru, Johor. Right beside her is her husband Fitri, her backbone for her to persue their dreams and goals. May you guys achieve what you've aim for. Aamiin! I strongly recommend to all husband and wife to encourage each other especially when upgrading family's financial and of course a better future.





Next is my sister and also my business partner, DSM Nur Faliha. Walaupun adik, tapi beliau adalah rakan kongsi yang paling tak manja dengan saya. ;) Faliha is a mom of three, previously working as an executive in one of multinational company, now turned in mumpreneur working at home. A degree holder, of course but she decided to work from home with this business and raising her kids by her own. Now her network is growing fast, she is now based in Ipoh, Perak. Right beside her is her husband, Badry whom also her backbone in whatever she doing. Well that's what supposed to be right? Siapa lagi orang terdekat yang nak sokong kita kalau bukan suami? :)





I can see DSM Suhaili and her husband Rizal, are our reflection. Bulat hati, mudah dibimbing and duplicate everything we did. Congratulations both of you! Rizal not only a supporter, he is directly involve in the business. Keep it up Suhaili & Rizal for the great duo. Looking forward for more achievement for both of you. Suhaili is a mom of two, previously an Engineer in civil field, now turned into mumpreneur running business at home with flexible time management. She once quoted that this business makes her more feminin than ever! By the way Suhaili is based in Kuala Lumpur.


Alhamdulillah congratulations again three of you for your award! Let's aim next year to receive Carfund Award and Double Diamond Manager! You can do it!


Selesai semua ambil award, kita sambung bergambar lagi. This time kami bawa professional photographer. Jadi memang sakan sangat bergambar.


Comes from different background, never knewn before and yet we are here as a team, as brothers and sisters

Things bff, brothers and sisters can do. Laugh, laugh and laugh!!

Special bonding makes us stick together like a family. Love all of you! And all partners yang tak dapat hadir pada malam tu :)
Geng kibar kain. Itu gunanya kain 5 meter :)


The Diamond Circle Team


Together we unite!

GLAM Hebat, saya hebat, pasti hebat!!

GLAM Lelaki. Siapa kata bisnes ni untuk perempuan sahaja?

With Mr Tan Kai Hee. Beliau kata kami kacak. Hehe



Loving my dress. I feel like a princess.

This year I choosed Nina Hassan as designer for my Diamond Night dress. Totally in love with her work. Do check out her Instagram account later ya. Alhamdulillah sejak buat bisnes dapat merasa tempah baju dengan designer. Sebelum ni tak pernah terlintas sebab tahu memang tak mampu. Alhamdulillah for the rezeki yang Allah bagi pada kami.


If you are still searching for an opportunity to upgrade your financial, do contact us. Our sharing might be an opportunity for you to achieve your goals. 


Do contact us as soon as you get our numbers and let us be your coach.


Norain - 013-7415271
Ezamshah - 013-7445271




Do visit my Facebook account (Norain Mohd Nizar) for more pictures during Diamond Night 2015.


Event : Diamond Night 2015
Venue : Setia City Convention Centre, Shah Alam
Dress : BeauGlam By Nina Hassan (Instagram @beauglambyninahassan)
Make up : Kak Intan (Facebook Aizah Aliuddin)

Friday, April 24, 2015

Happy Birthday! I am 33

Well, age is just a number right? :p

Alhamdulillah 22 April 2015 genaplah umurku 33 tahun. Nampak tak I tak rahsiakan umur..heheh. Ada yang tak percaya umur saya 33 tahun dan beranak 2. Wah! Thank you Hai-O products, kecantikan luaran dan dalaman terjaga gitu.

So back to the story. Bersempena birthday saya, asalnya nak pergi makan chilli crab di Senibong, tapi memandangkan hujan so we decided to have dinner di Kenny Rogers. Sampai kenny rogers, nak order cake tapi cake habis pula. At last order ice-cream, boleh juga. Mama tak kisah dah kek kek ni. Hehe.

So we had a dinner and small celebration for me. Apa yang penting, orang-orang tersayang sentiasa berada di sisi. Alhamdulillah.



 





Thursday, April 23, 2015

Diamond Night 2015 | Sneak Preview

Little bit sneak peak of our photos during the event..ada banyak gambar nak share, banyak cantik-cantik. Pening juga nak pilih ;)


Stay tuned for full story ya! 😊😊

Tuesday, April 14, 2015

TDC Photoshoot | Johor Bahru


Photoshoot, photoshoot.

Mood photoshoot belum habis lagi. Group whatsapp masih hot dengan topic photoshoot. Siap ada matchy dengan gambar artis pula tu.

Ceritanya bermula bila leaders Diamond of our team The Diamond Circle (TDC) made a photoshoot for Premium Beautiful Expert last November 2014. Start from there partners yang lain mula bertanya and nak juga photoshoot. Due to overwhelming request, over 80 TDC partners from all over Malaysia yang request nak photoshoot, maka kami sepakat untuk arrange, organize and coordinate photoshoot for them. Alhamdulillah, teamwork dalam TDC memang tak dapat disangkal lagi. Love u all!

Kali ni kita buat by region. Central, South and North.

For Central region, lead by our CDM Shaliza, DSM Olyn, DSM Suhaili, DSM Airin and DSM Kak Mai.

For southern region lead by me, DSM Syikin and DSM Faeza.

For northern region lead by DDM Yong, DSM Eida, DSM Hafizah and DSM Faliha.

Alhamdulillah we had committed leaders from our team.


So last weekend we had 2 session of photoshoot di Kuala Lumpur & Johor Bahru. Excited!!

Part of our Premium Beautiful Expert from central region!

My Premium Beautiful Expert, Shikin in action!

Beautifu ladies Shopiah & Emma with our beloved mentor CDM Shaliza

Cik Liyana in action. She lost kgs and inches with Premium Beautiful!

Beautiful Emma in action. Gorgeous dear!


Next, from Johor Bahru pula. 

The organizer, coordinator, stylist, director..inilah dia orangnya. Me, DSM Faeza, DSM Syikin & Fariq. 
Make up time!!


DSM Faliha in action!


Cantik! Ira Zainal with her pose


Hayati Mahat in action. Style tudung cantik sangat. Credit to the stylist DSM Faeza :)


Lain benar cik adik kita. Transform terus! Azlina Muslim in action.
With Ira Zainal. I did her shawl style sampai yang lain kata, she looks like me. Haha.

gorgeous sangat anak-anak mumy!

Aidah & Eida. Nama dekat-dekat diorang ni

With MUA sis Nafis


Macam-macam kisah masa photoshoot. We all the organizer naik pening kepala. Dengan nak styling, nak ajar posing everything. Haha. But it was fun and new experience for them and for us too. And also to the photographer. Before this tak pernah buat photoshoot for business profile. So yeay to everyone for the first time ever!


Our Premium Beautiful Expert from various background ready to consult you :)



Our Premium Beautiful Expert

All of us!

Selfie is a must, right?



With the photographer


Asyik diorang aje photoshoot kan..kami pun nak jugak. Hihihi.


Great teamwork ladies! Keep it up!

masing-masing muka dah macam belacan tapi nak jugak pose. lol

Berakhirlah sakit kepala migrain semua. Photoshoot dah settle. Yahuuuu!!


Alhamdulillah everythig went well and settle awal juga. Thank you to all who made this happened. And thank you to partners sebab tepati masa. Now masin-masing kata rasa nak photoshoot lagi. Haaaa dah kena penyakit #sawankamera masing-masing kan.

Tak sabar nak tunggu gambar from photographer pula. Stay tuned!

Follow our hashtag #premiumbeautifulexpert #thediamondcircle at Instagram for more photos and updates!