Monday, April 27, 2015

Happy Birthday | April Babies!!

Rupanya ramai yang birthday in April.

Within my family sendiri, myself, ayah, ayah mertua and my twin nieces were born in April too!

Kalau macam ni start next year kita celebrate sekali je lah kan. Meriah!!

Nostalgic photo of us

To the hero of our family, Happy Birthday Ayah! Semoga ayah diberikan kesihatan yang baik dan semoga dikurniakan rezeki yang melimpah-ruah olehNya. Aamiin.


Any man can be a father but it takes someone special to be a dad


Happy Birthday to my father in law too! A strong man with a kind heart. Alhamdulillah. Semoga kami dapat terus menggembirakan ayah dan mak.

One family

And to my baby nieces, Happy Birthday! Dah 1 tahun kamu-kamu ini ya. Masing-masing dah panjang langkah. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.


Both of them, paklong & maklong yang botakkan masa kecik-kecik dulu :)


Alhamdulillah syukur kepada Allah atas nikmat yang diberikan, atas pinjaman yang diberikan. Semoga dengan pertambahan usia ini bertambahlah ibadat kita, usaha kita untuk bekalan kemudian hari nanti.



No comments: