Saturday, May 9, 2015

10 Testimoni Premium Beautiful Terbaru Wajib Tengok!

Assalamualaikum.

Selamat berhujung minggu semua.

Kali ni nak kongsikan pada u all semua testimoni terbaru Premium Beautiful from our team. Kalau nak diikutkan setiap hari ada testimoni baru daripada our team sendiri The Diamond Circle. Bermakna Premium Beautiful korset adalah suatu produk yang high demand!

So if you all jadi Premium Beautiful Agent pun, insyaAllah permintaan sentiasa ada, Tambahan pula tak lama lagi kita akan sambut bulan Ramadhan, masa ni adalah paling sesuai untuk you all mula pakai Premium Beautiful. Sebab kebanyakan kita biasanya berazam nak turunkan berat badan bulan puasa. Tapi end up lagi bertambah-tambah pula kan. Hehe.

Okay, so here they are.


1) First and foremost. Tuan tanah. Seriously memang puas hati dengan Premium Beautiful, being a user since 2010. Terbaik! Tahun 2014 tu my weight was 59 kg. For my height, 59 kg di kira kategori chubby. Tengok muka and lengan dah tahu kan. In 2015, my current weight is 52 kg. Yeay!





2) Next one from my partner Liyana, my Premium Beautiful Expert from Putrajaya. Tengok sendiri transformasi Liyana dalam gambar ni, beliau sendiri menangis kat bucu katil tengok gambar lama. Hehe. Puas hati kan? Premium Beautiful memang the best. Liyana was wearing size XL and currently wearing M size! Banyak tu reduce :)



3) Wanie from Penang, biarpun sentiasa berjubah tetap nampak beza. Wanie is one of our Geng Diet TDC yang betul-betul follow our program. Alhamdulillah it works well. Keep on going  Wanie!



4) This one from our client. Immediate shaping dengan Premium Beautiful. Kalau dah shaping elok macam ni, pakai kurung moden atau kebaya memang tiada masalah.




5) Rosmini, one of our Geng Diet GLAM.Seriously Mini memang jauh beza, Slim sangat dah now. Keep it up dear!



6) This client mula pakai Premium Beautiful selepas bersalin. She lost 9 kg with Premium Beautiful! Berkat pakai Premium Beautiful konsisten, please see her tummy. Kempis dah! Jelas tak you all? So siapa kata lepas bersalin tak perlu jaga penampilan? ;)




7) My partner Nia is also had an amazing transformation with Premium Beautiful. Pakai Premium Beautiful since masa bujang and now dah beranak seorang, makin hot mummy ni. Cantik berseri and muka pun awet muda! Nia is my Premium Beautiful Expert from Kuala Lumpur.




8) Nad from Penang. One of our Geng Diet TDC and Geng Diet GLAM. Jauh beza dulu dan sekarang, And semakin pandai bergaya sebab bila dah kurus, pilihan outfit pun banyak kan? Yang penting turun berat secara sihat. Kepp it up Nad!




9) Yong from Kedah, previously my geng makan now turns to my geng diet. Hehe. Yong pun transform dengan Premium Beautiful. Muka pun kurus dah.





10) Last but not least, sekali lagi tuan tanah. Your Premium Beautiful Expert :) Seriously bila badan semakin ringan, pakai high heels tak rasa sakit. Plus Premium Beautiful helps to support your body and waist.





So apa tunggu lagi kan..cepat-cepat contact me to get your Premium Beautiful! Bulan May ni ada special price for my clients sempena Hari Ibu, Hari Lahir Ibu saya dan Hari Lahir Suami saya. Special sangat :)


Do text me at 013-7415271 or drop an email to ainezam2001@yahoo.com


See ya!

Thank you for reading ;)

No comments: