Sunday, August 23, 2015

10 Testimoni Premium Beautiful Terbaru Wajib Tengok!

Sekali lagi kita bertemu. Cewah!

Kali ni nak share testimoni premium beautiful terbaru, paling baru, yang terhangat di pasaran lah kiranya :)

Kalau ada yang kata premium beautiful ni tak berkesan, atau "tipulah pakai korset je boleh kurus", saya rasa anda dah silap tanggapan. For our team The Diamond Circle (TDC), testimoni premium beautiful ni setiap hari mesti ada update terbaru. Testimoni bukan hanya yang dah berjaya kurus sahaja malah banyak testimoni lain berkenaan kesihatan juga.


So there you go!


1) Pengalaman Puan Faliha from Ipoh, ibu yang bersalin secara c-sect, berpantang dengan memakai Premium Beautiful.




2) Puan Hayati from Melaka. Konsisten pakai Premium Beautiful. In 4 months dah nampak jauh beza!





3) Puan Azlina from Kulai, Johor. Siapa kat sini boleh muat baju bertunang selepas beranak-pinak, sila angkat tangan. Hehe. Puan Azlina kita dah muat baju bertunang beliau setelah beranak 2! Best!





4) Tetamu puji client kita ni. pengantin gorgeous! Gorgeous sebab pakai Premium Beautiful, pakai baju pengantin memang elok terletak. Cantik sangat!





5) Client berumur 40-an. Sangat mementingkan kecantikan & kesihatan. Immediate shaping after sarung Premium Beautiful. Confirm lebih confident.





6) Siapa yang tak suka kalau orang sekeliling puji dah semakin slim after maternity? Confirm suka kan? Client ni ada masalah lebih kurang sama dengan saya iaitu sakit pinggang. Lepas pakai Premium Beautiful, alhamdulillah semakin kurang sakitnya.





7) Lagi testimoni from client yang dah berkurang sakit badannya. Postur badan pun dah semakin elok. Kan dah kata Premium Beautiful bukan hanya untuk kurus :)





8) Puan Aidilla from Johor Bahru. lepas pakai Premium Beautiful, ukur lilit semakin berkurang and size baju bertukar from XL kepada M! Tak ke seronok tu? Aidilla ni anak 4 orang ye. Mesti nak jaga badan juga walau anak 4 orang :)





9) From Intan yang dah semakin mengecil badan dan saiz bajunya after pakai Premium Beautiful. From size L to S! 2 size turun. Confirm baju lama banyak dah longgar gelobos ;)






10) Feedback dari client yang pakai Long Girdle Premium Beautiful. Bantu support peranakan. yes yang ini memang setuju sangat. Peranakan kita hanya ada satu. Kalau dah rosak, tiada gantinya.





As I mentioned earlier, premium beautiful memang banyak sangat kelebihannya jika kita pakai secara konsisten. Lagipun badan kita ni cuma satu dan pinjaman dari Allah. Jadi kita mesti jaga dengan sebaiknya. Kalau berat terlebih pun boleh mudarat juga kan?

As a woman lagilah nak jaga macam-macam luaran dalaman. To be honest Premium Beautiful banyak membantu mengurangkan permasalhan wanita. Contohnya :

- mengurangkan masalah keputihan
- mengurangkan period pain & melancarkan period
- membantu menetapkan kedudukan rahim
- 'memegang' badan kita
- mengurangkan masalah gastrik

Dan banyak lagi. So tak salah rasanya invest untuk badan kita kan? Good things doen't come cheap. It bringd to you quality and benefits yang setimpal. InsyaAllah.



No comments: