Sunday, August 23, 2015

5 Interesting Facts About Japan



Before we go to Osaka next year, mesti nak tahu juga apakah fakta-fakta menarik tentang negara Jepun kan..Banyak yang menarik! Jom kita tengok..




Owh begitu ye. Jangan pula ada yang masuk dalam phone booth nanti. Hehe


Wah ini sudah bagus! Lagi nikmat makan sushu guna tangan. Yummyyy!!


Macam mana nak waze kalau takde nama jalan? Huhu


Ini makan tido mandi semua bawak phone ye..

Menarik! See you Osaka!!




These only few facts and they have a lot more. Tak sabarnya nak ke Osaka nanti. Percuma pulak tu!!


We are looking for travel partners yang teringin sangat nak Osaka, Japan untuk bersama-sama kami nant. Jom contact me now!!

No comments: