Friday, August 21, 2015

Free Holiday To Osaka, Japan!

Assalamualaikum & hi readers..

Ya Allah!! Excitednya saya!!!


Memang dah pasang azam nak ke Jepun tahun 2015 atau 2016. Everyday I keep repeating to myself and my husband (of course), I wanna go to Japan! I wanna go to Japan!! Agaknya dah lali telinga suamiku itu. Haha. Seriously teringin sangat-sangat sebab suka tengok gambar-gambar yang kawan upload and kalau ada cerita Jepun, daku memang masuk dalam TV sekali.

If you all tengok Astro Ria, ada rancangan Jejak Jepun bersama Zizan Razak. I never missed that slot tau. Sebab nak sangat ke Jepun. Specifically Tokyo sebab nak bawa anak-anak ke Disneyland & Disney Sea.


Alhamdulillah, dalam pada tu, baru-baru ni Sahajidah Hai-O umumkan yang our next destination gonna be Osaka, Japan..masa tu juga hatiku dan sampai Osaka. Ini memang tak tipu punya. The trip that I've been waited for sooooo long!! And rupanya bukan saya sahaja yang excited malah rakan-rakan kongsi semua pun excited sama. Tak ramai yang dah sampai ke Jepun, kalau nak pergi sendiri pun confirm memerlukan bajet yang besar. So ini kali dapat pergi FREE..siapa yang tak nak kan!!


Tak sabar nak buat semua ni tau!



Once dapat tahu je about Osaka trip, terus google about Osaka & Japan laju-laju. Antaranya 10 things to do in Osaka. Oh em geee tak sabarnya!!!

U all nak pergi sekali? Boleh sangat tau sebab pakej baru je bermula. And nanti kita boleh buat all these 10 things sama-sama. Lagi meriah!!







Hai..kami dah sampai Osaka!

One thing if you wanna achieve something, do visualize yourself in that situation. Everyday! Yes everyday! Motivate yourself. Best gila kot pergi Osaka ni!


Osaka Ikimasho bermaksud let's go to Osaka together :)



Tak sabar nak lompat bintang di sini with all business partners and YOU. yes YOU who are reading this now!

Osaka castle. Cantiknya Subhanallah!

 Read more about Osaka Castle here


Osaka view at night. Yang bulat tu namanya Tempozan Ferris Wheel.


Teruja tak uolss? Kalau belum pernah sampai ke Osaka, memang wajib ikut kami kali ni. Trip dengan Sahajidah Hai-O memang terbaik. 5 start treatment, you don't need to worry about accomodation, transportation, food, place to visit and eve our safety being well arranged by the company. Memang tak salah pilih company untuk kami bernaung.


Kemana leader pergi, ke situ juga daku pergi. Wajib follow rapat-rapat!


Antara partners yang dah sampai Osaka bersama saya. Again, visualize yourself!


Do contact one of them to join our FREE holiday to Osaka yeah!!


Faliha from Ipoh, Perak.
Contact Number : 017-2824779




Shikin from Kuala Lumpur.
Contact number :  012-3360482



Aini from Bangi, Selangor.
Contact number : 019-2264262




Olyn from Kuala Lumpur.
Contact number : 016-3542963







Shopiah from Kelana Jaya,
Contact number : 017-3841716






Suhaili from Sungai Buloh, Selangor
Contact number : 012-6842560







Syikin Sallleh from Johor Bahru, Johor.
Contact number : 013-7220143





Azlina from Kulai, Johor
Contact number : 012-6774383






Ira Zainal from Johor Bahru, Johor
Contact number : 012-7307047






So..jom siapa lagi nak ikut melancong ke Osaka secara PERCUMA?

Contact me okay!



Nanti kita boleh pakai kimono ramai-ramai. Heee best!!


Reach me at :

Call/text/whatsapp : 013-7415271
Facebook : Norain Mohd Nizar
Instagram : @norainezamshah
Email : ainezam2001@yahoo.com

See you!

No comments: