Friday, August 21, 2015

Premium Beautiful The Best Corset I've Ever Had

Assalamualaikum & hi readers :)

Kali ni rasa terpanggil umtuk kongsi pengalaman sendiri memakai Premium Beautiful sejak tahun 2010 until now and still counting :)

Ada juga yang kata "orang kurus perlu ke pakai premium beautiful corset ni?"

Jawapan saya - PERLU. Sebab Premium Beautiful bukan hanya untuk kurus sahaja malah untuk kesihatan kita juga.

I had a bad sakit pinggang after 6 months of deliver our first daughter, Izzah Ardini. Mungkin disebabkan oleh postur badan yang membongkok and tambahan pula during pregnancy my tummy cenderung ke bawah (if you could imagine it). During pregnancy memang perut saya besar dan menekan bahagian bawah perut. Bila perut besar dan postur badan tak betul-betul tegak, maka urat-urat dan otot di pinggang juga tertarik sama.

Kesannya setiap kali nak bangun dari katil bila bangun pagi, husband kena bantu. Kalau husband takde memang menangis nak bangun sendiri. Sakit sangatlah waktu tu.


Major throwback. 2009. First pregnancy :)


Izzah masa ni umur 2 months ++

Ceritanya suatu hari saya diperkenalkan dengan Premium Beautiful oleh seorang kawan. Asalnya memang nak pakai sebab nak turunkan berat badan. Waktu berat 59kg. Takut ok! Hahah. My post-pregnancy was 54-55 kg macam tu.

And after pakai Premium Beautiful secara konsisten, alhamdulillah sakit pinggang beransur hilang. Terus cakap pada husband, berbaloi sangat beli Premium beautiful ni sebab all in one. Kurus dapat, sakit pinggang pun hilang. Alhamdulillah. Dengan izin Allah, sakit pinggang ku beransur pulih.


One thing bila pakai Premium Beautiful corset ni, postur badan kita akan diperbetulkan. Sangat berbeza dengan pakai pakaian dalam biasa yang hanya cover sahaja. Premium Beautiful istimewa sebab bukan hanya cover tapi protect and hold our body. Jadi kita rasa macam kena peluk setiap masa. Heee.

Premium Beautiful direka bentuk dalam 3 pieces di mana setiap pieces serve different function.










Kalau pakaian dalam biasa, takde support macam ni kan? ;)





Tahun 2011. Basically I got back my post-pregnancy weight and body shape after wearing Premium Beautiful!

Sejak dari tu sehinggalah second pregnancy and selepas deliver anak kedua, setia bersama Premium Beautiful.

Bagusnya bila pakai Premium Beautiful, bila kita rasa korset kita dah ketat, means badan kita dah naik. So cepat-cepatlah kembali ke pangkal jalan. Nak cantik dan sihat kan? mesti ada usaha juga.



Kalau dulu saya hanya pakai Premium Beautiful. Now since kami The Diamond Circle team founded Set Kurus Bajet yang sangat berkesan ni, saya amalkan juga setiap hari. Itu yang boleh turun 8 kg tu! From 59 kg to 51 kg tanpa perlu berlapar dan susah-susah diet.



For me personally, Premium Beautiful is such a worth investment for our body especially women. kepada yang dah ada Premium Beautiful tu, silalah pakai secara konsisten. kepada yang belum ada tu, boleh contact me to get your Premium Beautiful dengan haga promosi.





Kalau dapat body shape macam ni dengan hanya pakai Premium Beautiful & amalkan Set Kurus Bajet, agak-agak berbaloi tak? :) My current weight now is 51-52 kg :) and I am  a mom of two kids. So siapa kata mommies tak boleh jaga badan? ;)

To all women out there, masih belum terlambat untuk anda memiliki Premium Beautiful dan menjaga kesihatan dan kecantikan badan. Mula sekarang supaya kita puas hati dengan hasilnya. Now tengah ada promosi yang sangat menjimatkan. Korset dapat, extra cash pun dapat. Berbaloi sangat!




Contact me okay? See you!

Thank you for reading.

No comments: