Wednesday, September 9, 2015

Ho Chi Minh City, Vietnam | Our Next Free Trip

Assalamualaikum & hello everyone :)

Pejam celik pejam celik kita dah pun masuk bulan September. Ya Allah cepatnya masa berlalu! Tinggal lagi 3 bulan sebelum masuk tahun 2016. So far apa pencapaian kita setakat ni? ;)

Okay lah ni nak cerita sikit about our upcoming free trip in next 4 days..we'll be going to Ho Chi Minh City, Vietnam! Untuk pengetahuan semua, our trip to Bangkok has been cancelled due to bombing issue recently, so Sahajidah Hai-O dengan berbesar hati upgraded our trip to Ho Chi Minh City, Vietnam :) Alhamdulillah..this going to be our first time to Vietnam. Maklumlah sebelum ni tak pernah melancong ke luar negara, so semua trip yang Sahajidah Hai-O offer memang kami grab tanpa ragu-ragu.

We'll be away from 14 Sept - 17 Sept 2015. Wah tak sabarnya!! Dengar cerita from kawan-kawan yang dah ke sana, Ho Chi Minh memang tempat shopping especially textile. Kain cotton memang super murah kataya. Ini yang buat lagi tak sabar!!


Tengok tu..kain pasang!!!



Ben Thanh Market


I'm sure banyak tempat-tempat menarik yang kami akan lawati nanti. So tunggu update kami dari sana ya!! kali ni kami akan pergi dengan lebih ramai lagi rakan-rakan kongsi. Semakin ramai semakin meriah gitu kan? Confirm havoc lah nanti!


If u all nak kirim kain pasang or fridge magnet dari sana, do contact me ya..

My number 013-7415271

Follow my Instagram @norainezamshah

Facebook : Norain Mohd Nizar


Thank you for reading!

No comments: