Sunday, September 20, 2015

Teaser ~ Trip To Ho Chi Minh City, Vietnam

Assalamualaikum & hello everyone :)

Alhamdulillah, as mentioned in my previous post, we were travelling to Ho Chi Minh City, Vietnam. Our first time went there, lots of experiences and happy moments with our friends to be shared here :) I never expect travelling to Vietnam gonna be so exciting. Sebab masing-masing fikir "dekat je Vietnam".

Bagi dah dah pernah ke Vietnam for sure dah tahu apa yang menarik di sana kan? Especially shopping!!! Perempuan biasalah kan...nafsu shopping tinggi sangat! Lol!

Memandangkan kami pergi ke Ho Chi Minh secara percuma, yes PERCUMA..so duit yang perlu disediakan hanyalah duit shopping. Wowiee!! Best!!

So here is some of our pictures while we were in Ho Chi Minh atau dikenali juga sebagai Saigon.

Cerita makan mesti nombor satu :) We tried local food. Vietnamese roll, vietnamese noodle and alsao bihun goreng seafood yang sangat marvellous! We had our lunch at Restoran Hjh Basiroh.

The gang :)

Sebelum membuat lontaran di Ben Thanh Market. masing-masing jutawan tu. Jutawan Dong!


Ni siap bersila dalam kedai. Interesting story nak share nanti. Tungguuuu

Having the must try Viatnamese-Iced-Coffee. Serius sedap!

Selepas lontaran di Ben Thanh market. Hehe

Travel partners


A lot to be shared. InsyaAllah we'll share the excitement in the next entry ya!!


Stay tuned.

Thank you for reading!

No comments: