Tuesday, March 22, 2016

Sales Manager & Senior Sales Manager Award 2016

CONGRATULATIONS!!!

SALES MANAGERS & SENIOR SALES MANAGERS!!


Alhamdulillah, Sabtu 19 March 2016 yang lepas bertempat di IDCC Shah Alam telah pun berlangsung satu majlis anugerah yang mengiktiraf usahawan-usahawan cemerlang yang berjaya mencapai 20,000 & 60,000 sales secara berkumpulan. Percaya atau tidak kali ini seramai lebih 1000 orang usahawan berpangkat Sales Manager & Senior Sales Manager diiktiraf dan menerima anugerah masing-masing. Ini bermakna semakin ramai yang menceburi bidang perniagaan bersama Sahajidah Hai-O Marketing Sdn Bhd (SHOM).

For me yang sebelum ni pernah bekerja normal working hours di sebuah syarikat multinasional, sepanjang 8 tahun berkhidmat, tak pernah sekali pun merasa diiktiraf, diraikan & diberi penghargaan sebegini. Tapi dengan SHOM setiap pencapaian kita diraikan. Seronok kan?

Begitu juga dengan rakan-rakan kongsi yang berpendapat yang sama. Capai sesuatu target atau pun pangkat, tanpa berkira kita akan diraikan oleh pihak syarikat dan kumpulan. Sebab tu makin ramai yang seronok buat bisnes dengan team kami The Diamond Circle.

This round seramai 30 orang from The Diamond Circle team yang diiktiraf dan diraikan. Sepertimana SMSSM Award sebelum ini, usahawan-usahawan from The Diamond Circle pasti ada yang diraikan. So if anda nak receive award juga, make sure you start your journey with our team ya!

Since official photo from our official photographer pun dah siap, here I share betapa meriahnya dan seronok apabila berniaga bersama kami :)




We achieved because we believed!! Teamwork and bonding is number one!




Congratulations to my partners Sales Manager Zuraidah Musa & Sales Manager Zaharah Harun.

Both of them berniaga secara part time, biarpun gaji dah selesa, rumah & kereta dah ada, masih buat bisnes ni kerana nak kejar impian menjadi fulltime mumpreneur. Zuraidah merupakan Senior Executive di sebuah syarikat terkemuka di Kuala Lumpur , manakala Kak Zaharah pula adalah seorang guru di sebuah sekolah menengah di Johor Bahru.

Semoga perjalanan bisnes & usaha kalian dipermudahkan oleh Allah. Aamiin!! Kami sedia membimbing sehingga berjaya.




Ini pula Senior Sales Manager Ira Zainal & Sales Manager Aidilla. Both of them kawan rapat and now sama-sama berniaga bersama TDC & sama-sama mengejar impian mereka. Buat bisnes sama-sama, naik pentas pun sama-sama. Congratulations ladies!!




Spot the similarity? Pasangan adik-beradik yang semakin hari semakin mantap bisnes mereka. Senior Sales Manager Nur Liyana Mokhtar & Sales Manager Nur Syahirah Mokhtar. Keep it up dearies!!




Senior Sales Manager Farah Sakina, an engineer, a mother, a pregnant mom :) Dalam pada pregnant her second baby ni semakin rancak bisnes. Teringat dulu-dulu when I was pregnant my second baby, Ifra. Masa tu jugalah naik pentas SMSSM and mula dari situ perjalanan bisnes makin lancar & alhamdulillah dah pun capai pangkat Crown Diamond manager in 2015. So Farah please duplicate bulat-bulat okay!! Congrats dear!




Siapa kata bisnes ni hanya untuk wanita? Sebenarnya ramai lagi usahawan lelaki berjaya dalam SHOM. Seorang engineer muda yang turut ambil peluang upgrade income & upgrade diri. Well done Senior Sales Manager Rosharizal Rosli!! You proved that this business is for everyone who wanna achieve their goals and freedom.




Sales Manager Shikin yang dulu sangat rendah diri dan pemalu kini dah transform!! Tahniah Ikin di atas pencapaian yang sangat membanggakan!! Teruskan usaha ke peringkat seterusnya.




Sales Manager Nurhaslinda Rusli from Penang, kakak manis yang sangat pandai berdikari & sales Premium Beautiful setiap bulan memang meletup-letup! Biarpun jauh dengan leader, tak jadi masalah kerana di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Congrats Kak Lyn!!




Sales Manager Zuraini Rashid, juga buat bisnes secara part time bersama TDC. Alhamdulillah dengan bisnes ini Zura dapat cungkil potensi diri & semakin confident untuk berpenampilan menarik. Tahniah Zura!




Sales Manager Fadhluhartini Muftah, seorang pensyarah dan juga seorang usahawan. Berniaga secara part time bersama TDC dan dah capai pangkat pertama dalam bisnes. Biarpun berada di Jengka, Pahang tetap tak mematahkan semangat Tini untuk terus berjuang dan berjaya dalam bisnes. Keep it up Tini!!




Congratulations Sales Manager Elmy Suhana!! Sebelum ni menjadi pemerhati, akhirnya memilih untuk mulakan perniagaan bersama team TDC & SHOM. Alhamdulillah thank you for your trust sis! Within few months berjaya complete her Sales Manager rank and now very close to Senior Sales Manager. Keep going & never give up okay!!





Kesemua mereka adalah barisan pelapis pemimpin-pemimpin Diamond in The Diamond Circle team. And they are all the trusted Premium Beautiful Expert! As you knew, The Diamond Circle sudha melahirkan ramai Premium Beautiful Expert dan juga business mentor yang berpengalaman.

We are inviting you to be part of our team and insyaAllah next SMSSM Award gonna be your time. Do not waste your time to think the unnecessary. All you need to do is contact me :)

Again, congratulations achievers & their respective leaders for your achievement!! Let's achieve more and more because there are a lot to grab in this business.








Every event, he will always beside me. Thank you husband. Because we believe in teamwork and togetherness to achieve our dreams. 




Do contact me, 

Your Life Coach,

Norain Mohd Nizar
013-741527



No comments: