Tuesday, May 31, 2016

Harga Premium Beautiful

Assalamualaikum & Hi everyone :)

Pastinya ramai yang ingin tahu harga korset No. 1 di Malaysia iaitu Premium Beautiful ni kan.

Ramai yang contact saya dan bertanyakan harga 1 set Premium Beautiful kerana masing-masing dah teringin sangat nak memiliki Premium Beautiful. Alhamdulillah. Tambah pula nak masuk bulan puasa dan kemudian raya, demand Premium Beautiful semakin meningkat.

Premium Beautiful sangat membantu wanita untuk meurunkan berat badan dan maintain berat badan terutamanya musim perayaan. Siapa yang tak nak cantik kan? Tambah pula bila tiba hari raya kita boleh makan macam-macam juadah, ketupat, rendang, kuah lodeh, kuah kacang, satay, nasi minyak dan macam-macam lagi menu tapi pada masa yang sama berat boleh maintain 50 kg!

Siapa nak macam tu?

Meh saya share harga Premium Beautiful.









Wow!! Nampak tak tu ada penjimatan sehingga RM 1500!!

Okay, macam mana nak dapatkan harga 1 set Premium Beautiful ni?

Follow step ni ye.

1) Whatsapp saya di 013-7415271

2) Bagi client yang berada di sekitar Johor Bahru, boleh book meet up appointment untuk sesi consultation dan pengiraan harga secara berdepan.

3) Bagi client luar kawasan Johor Bahru & luar Malaysia, boleh berikan ukuran badan seperti di bawah.





4) Minta sesi percubaan percuma Premium Beautiful dahulu. Sama macam kita nak beli baju, kita mesti test dulu. Tapi bila test...bukanlah bermakna kene terus belikan?? Jadi sama jugak dalam kes test pakai percuma Premium beautiful ni. Kita test dulu, tiada paksaan membeli.

5) Beri ukuran badan pada consultant anda, beliau akan dapatkan size Premium Beautiful anda dan kirakan harga mengikut size anda sendiri.

6) Cara bayaran yang disediakan ialah:

- Credit card
- Cash
- Aeon installment RM 96 sebulan
- RHB Easy installment RM 60 sebulan


7) Bila sudah dapatkan Premium Beautiful anda, hubungi PB Expert anda untuk cara pemakaian dan penjagaan yang betul.

8) Anda juga diberikan previlege "Lifetime Warranty" untuk sebarang kerosakan pada Premium Beautiful anda. Kos repair dan servis semuanya FREE.










NAK KURUS SEBELUM RAYA?



Whatsapp/text/call saya terus ye.

013-7415271
Norain Mohd Nizar
Your Trusted Premium Beautiful Expert

No comments: