Saturday, June 4, 2016

Premium Beautiful Korset | Bengkung Moden

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.

Kebelakangan ini makin ramai memilih Premium Beautiful untuk dipakai semasa dalam pantang selepas melahirkan anak. Alhamdulillah suatu perkembangan yang bagus kerana Premium Beautiful lebih praktikal pada zaman moden ini.

Dah tak terbilang jari client saya beli Premium Beautiful untuk berpantang dgn bengkung moden ni..

100% mereka berjaya capai weight loss minima 10-15kg dlm 2 minggu.. Client terbaru respond hilang berat 12kg 2 minggu.. Wow kan?

Berat turun 12kg!!


Siapa kata lepas bersalin tak boleh dapat balik bentuk badan sebelum pregnant? Tengok ini. Kecik ke kecik?


Satu-satunya nya Corset yg mempunyai far-infrared rays yang membakar lemak & 900 kalori!!

Sekali pakai bersamaan 5x sesi bertungku.. Jimat masa/jimat tenaga semasa berpantang..




Sebab tu saya advice sensayang sekalian yg nak bersalin atau dah bersalin pakailah PB.. Beli sekali tahan anak yg seterusnya.. Badan ni nk pakai lama.. Bonus body "bergetah" ramping berpotongan..







Jadi kepada ibu-ibu di luar sana, yang tengah tunggu masa nak bersalin, dah bersalin mahupun dah lama bersalin, jom order your Premium Beautiful with me.

Untuk yang di area Johor Bahru, boleh set appointment dengan saya for further consultation.

Untuk yang di luar kawasan Johor Bahru, just contact me and I will guide you too.


Apa-apa pun dijemput untuk hubungi saya :


PM/Whatsapp/SMS: 013-7415271

Norain Mohd Nizar
Your Trusted PB Expert
Since 2012

No comments: