Sunday, June 5, 2016

Projek Duit Raya TDC

Assalamualaikum & hi all :)

Alhamdulillah lagi 1 hari sahaja kita umat islam bakal menyambut bulan Ramadhan yang mulia dan mula berpuasa.

Sebelum puasa lagi kami TDC dah launch Projek Duit Raya TDC, di mana kami menjemput anda semua untuk sertai kami. Sama-sama kita tingkatkan pendapatan kita bermula bulan puasa ini dan bulan-bulan seterusnya. Excited!! Sebab berniaga bersama TDC bukanlah calan-calang perniagaan. 




SIDE INCOME WITH PAYSLIP

Zaman sekarang kalau tiada side income, makan cukup2 ja mesti akan cepat rasa tertekan. Mana nak cukupkan keperluan anak2, diri sendiri lagi. Itu tak termasuk keperluan2 lain, bayar rumah, nak hulur kat mak ayah kat kampung, kereta, telefon, bil api air, bil astro.
Haaa..banyak kan?? Larat ke kerja sebulan semata2 nak bayar semua tu?? Awal bulan je duit dah habis sebab setelkan hutang2 tu. Tak merasa nak enjoy beli baju baru, kasut baru, jam baru, jalan2.
Bila fikir2 balik, "Life is about enjoy doing something you love. No body will change it for you until you do."

So ‪#‎sideincome‬ adalah jalan penyelesaian yg terbaik. Memang seronok kalau kita dapat buat side income yang :

✔Guna Social Media
✔Produk Popular & Permintaan Tinggi
✔Modal Sekali seumur hidup
✔Ada FREE training & coaching oleh MENTOR berpengalaman
✔Ada Elaun Kereta min RM1000
✔Ada peluang melancong dengan layanan 5 bintang secara PERCUMA ke luar negara 2x setahun.
✔ Syarikat yang kukuh, 24 tahun bertapak teguh

Paling seronok ada PAYSLIP!

Jadi jangan berlengah lagi. Jom mulakan langkah pertama anda dengan meninggalkan no.telefon anda di sini.

PM/text/whatsapp saya : 013-7415271 

No comments: