Saturday, June 4, 2016

Tips Turunkan Berat Badan Tanpa Ubat

Assalamualaikum & hello everyone ;)

Selamat berhujung minggu semua.

Hari ni rasa terpanggil nak kongsi tips dan petua menurunkan berat badan tanpa ubat kerana saya pasti ramai rakan-rakan di luar sana yang mengalami masalah berat badan berlebihan.

Dah cuba macam-macam cara, macam-macam produk tapi kurang berhasil.

Dah hampir give up dan terpaksa redha sahaja dengan bentuk badan yang kurang menarik seterusnya menjadikan diri hilang keyakinan diri. Perut buncit, punggung lebar, peha besar, perut berlipat dan menggeleber, lengan sado dan sebagainya. Nak pakai baju yang cantik-cantik pun jadi tak confident sebab rasa diri tak cantik.


Sebelum anda give up, dan sebelum terlambat, mari saya kongsikan cara saya menurunkan berat badan. Bukan sahaja saya yang berjaya turunkan berat badan, kawan-kawan lain pun ramai yang amalkan petua ini dan alhamdulillah mereka juga berjaya untuk kurus :)


Haaaa...siapa macam ni, kita geng! Akibat rutin harian yang sibuk dan bebanan kerja sampai tak ada masa untuk bersenam




Mudah sangat! Ini cara saya. No cruel dieting, no surgery or pills!

Pernah dengar orang buat pembedahan sedut lemak? Berapa ribu kos agaknya tu? Mahal kan? Ribu-ribu lemon.




Saya amalkan memakai Premium Beautiful secara konsisten sejak tahun 2010. Kesannya memang menakjubkan! Anda akan mudah kurus dan kalau berat badan naik sekalipun, anda akan cepat dapat detect sebab Premium Beautiful Corset bantu bagi signal pada badan kita. Jadinya badan tak sempat nak mengembang membuta tuli. Hehe.

Kalau selama ini anda fikir pakai Premium Beautiful hanya untuk kurus semata-mata, anda perlu tengok dan baca poster di atas. Sebenarnya Premium Beautiful adalah untuk kesihatan. Fokus pada kesihatan dan sebagai bonus anda akan dapat turunkan berat badan dan seterusnya cantik berkeyakinan.

So untung kan si pemakai Premium Beautiful ni? Hanya dengan sedikit touch up, anda mampu tampil lebih sihat dan cantik! Wow sangat!




Tengoklah  mereka semua ini. Dulu rasa mustahil nak pakai seluar dengan saiz lebih kecil atau zaman anak dara. Tapi dengan Premium Beautiful, seluar semua longgar gelobos. Betapa berkesannya Premium Beautiful ni. Serius tak tipu.


Ini pula my partner, Elis. Bayangkan boleh pakai baju size M dalam masa tak sampai sebulan pakai Premium Beautiful! Anda rasa? Best ke best?


Tengok ni. Daripada saiz begitu jadi saiz begini. Saiz badan makin lama makin mengecil berkat pakai Premium Beautiful konsisten. Makin lama makin muda cik Yana kita ni.


Ini pula mother of 4. Pernah rasa give up dengan bentuk badan, alhamdulillah jumpa Premium Beautiful yang betul-betul transform hot mummy ni. Congrats Faeza!


Kenal siapa ni? Hiks. Untuk yang kata saya memang kurus dan tak pernah gemuk, inilah buktinya. Saya pernah chubby suatu ketika dulu. Thank you Premium Beautiful!


Berat turun 8 kg++ selepas 3 bulan sahaja pakai Premium Beautiful. itu baru 3 bulan, kalau 3 tahun? Confirm makin slim tau.

See the difference? Selepas pakai Premium Beautiful terus badan jadi kemas, perut buncit pun lenyap serta-merta.


Macam mana? Menarik?

Ada juga yang kata, "alah masa pakai PB aje badan cantik kemas, lepas bukak terus menggeleber balik spare tyre"

Haaaa...anda silap. Meh sini saya nak betulkan.

Sebenarnya Premium Beautiful ni ibarat macam acuan. Bila kita selalu pakai 'acuan' ni, makin lama badan kita akan ikut acuan tu. Sebab itu saya tekankan, apabila anda ada premium beautiful, pakailah konsisten selama 8 jam sehari. Pakai konsisten, akan dapat hasil yang kita inginkan. Kalau pakai tak konsisten, tolong jangan salahkan Premium Beautiful sebab Premium Beautiful tak boleh datang melekap pada badan anda dengan sendiri jikalau anda tak berusaha memakainya.

Ibarat macam ada alat senaman kat rumah tapi tak guna. Then badan kita pun macam tu juga kelebarannya. So salah alat senaman atau salah kita? :)


Okay, anda berminat dengan Premium Beautiful Korset ni?



Anda boleh ambil ukuran seperti guideline ini dan terus contact saya.

Atau anda nak saya ukurkan lagi baik. Jom kita date. Jom kita sama-sama kurus sebelum raya :)



PM/text/whatsapp saya : 013-7415271

Norain Mohd Nizar
Your Trusted PB Expert
Since 2012

No comments: