Saturday, October 15, 2016

TDC 10K Challenge | Well Done Qualifiers!

Alhamdulillah.
 
All of us in TDC are super excited with this challenge!!
 
Dah la BONUS BESAR confirmed, dapat pula reward Duckscarves yang hot tu!!
 
TDC 10K challenge has been launched by TDC Top Leads since last 2 months, so far memang nampak everyone in the team are fighting for it.
 
Reward hanyalah sebagai motivasi, yang penting apa yang mereka capai bisnes dan juga keyakinan diri yang makin meningkat dan terus berani mengorak langkah dalam bisnes.
 
 
Congratulations to all qualifiers for August and September! Kekalkan prestasi dan teruskan perjuangan anda.
 
 
 
TDC 10K Challenge Top Qualifiers for August 2016.
 
Syqin, Elis, Kak Aju, Olyn, Nana, Lina and Nurul. Well done ladies!

 



And the number of qulaifiers are increasing for September 2016!! Wow!! TDC Hebat!
 
Well done Elis, Mandy, Kak Yati, Kak Tini, Olyn, Nurul, Ida, Faeza, Nana & Ira. Keep it up!!








There you go!! The duckscarves!! Quack quack!





Congratulations team! Let's aim more for October, InsyaAllah.


Kepada yang nak jadi seperti mereka atau masih tercari-cari peluang side income, memang saya sarankan untuk buat bisness ni. Konsep kita mudah, kita guna products yang ada then kita share. Sebab semua produk SHOM bagus-bagus dan berkualiti sebagai contoh Premium Beautiful dah lama dalam pasaran dan masih kekal hingga kini. Ini menunjukkan demand sentiasa ada. kalau dilihat di Instagram #premiumbeautiful #testimonitdc terlalu banyak testimony from our team The Diamond Circle (TDC). Semua testimony baru dan real. Genuine testimony dan kita tak perlukan artis sebagai duta untuk melariskan produk :)

Mungkin ada yang ingat boleh dapat ratus-ratus sahaja, sebenarnya jika follow cara betul-betul, anda boleh dapat RM 5000 sebulan. Itu belum kira makin naik pangkat dalam bisnes, income makin naik. Boleh dapat 5 angka sebulan :)

If berminat nak jadi my next protégé,just contact me ya! Saya dulu bermula dengan zero juga. So tak perlu segan-segan ye. Just bagi peluang pada diri sendiri & imagine 5 tahun dari sekarang apa yang anda boleh capai.


Jangan lupa contact me ok? See you soon!





Norain Mohd Nizar
Business Coach
013-7415271
 

Premium Beautiful Promotion Is Back!!

Assalamualaikum & salam sejahtera,
 
Hari ni saya nak bagitahu berita tersangat baik.
 
Berita baik untuk anda yang dah lama mengidam nak pakai Premium Beautiful atau yang dah ada Premium Beautiful tapi nak dapatkan new set...
 
Rebate is back!! Yeay!! Boleh jimat RM 600 - RM 1500 !!
 
Banyak kan...





Yes, Premium Beautiful direka 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pendek kata sihat dulu then cantik pun dapat sama as bonus. Sebab tu la Premium Beautiful ni ramai yang pakai tak kira apa jua bentuk badan. Size Premium Beautiful pun memang wide range so anda tak perlu risau kalau takde size ;)
 
Sebut tentang saiz, macam mana nak tentukan saiz ya?
 
Mudah saja. Anda hanya perlu ambil ukuran di bawah dan whatsapp atau sms saya. If nak saya ukurkan pun boleh. Sambil-sambil tu boleh explain details about PB.





Simple measurement, if tak sure macam mana do contact me ya.
 
Okay cara bayaran pula, ada 3 cara. Don't worry ya, ada plan serendah RM 97 sebulan.





Dan jika anda tercari-cari peluang dan cara untuk gandakan income setiap bulan, jom berniaga bersama saya. I will be your mentor :)





So wait no more ya!
 
Contact me now:
 
 
Norain Mohd Nizar
Business Coach
The Premium Beautiful Expert
 
013-7415271