Saturday, October 15, 2016

Premium Beautiful Promotion Is Back!!

Assalamualaikum & salam sejahtera,
 
Hari ni saya nak bagitahu berita tersangat baik.
 
Berita baik untuk anda yang dah lama mengidam nak pakai Premium Beautiful atau yang dah ada Premium Beautiful tapi nak dapatkan new set...
 
Rebate is back!! Yeay!! Boleh jimat RM 600 - RM 1500 !!
 
Banyak kan...





Yes, Premium Beautiful direka 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pendek kata sihat dulu then cantik pun dapat sama as bonus. Sebab tu la Premium Beautiful ni ramai yang pakai tak kira apa jua bentuk badan. Size Premium Beautiful pun memang wide range so anda tak perlu risau kalau takde size ;)
 
Sebut tentang saiz, macam mana nak tentukan saiz ya?
 
Mudah saja. Anda hanya perlu ambil ukuran di bawah dan whatsapp atau sms saya. If nak saya ukurkan pun boleh. Sambil-sambil tu boleh explain details about PB.





Simple measurement, if tak sure macam mana do contact me ya.
 
Okay cara bayaran pula, ada 3 cara. Don't worry ya, ada plan serendah RM 97 sebulan.





Dan jika anda tercari-cari peluang dan cara untuk gandakan income setiap bulan, jom berniaga bersama saya. I will be your mentor :)





So wait no more ya!
 
Contact me now:
 
 
Norain Mohd Nizar
Business Coach
The Premium Beautiful Expert
 
013-7415271

 

No comments: