Tuesday, October 24, 2017

Premium Beautiful Corset


PREMIUM BEAUTIFUL

No.1 Health and Beauty Lingerie specially designed for women's health and beauty.





INTERESTED?

Get your Premium Beautiful Corset from an Expert

Call/Whatsapp Now:
+60137415271


Click here for more info and Premium Beautiful testimonies


Monday, October 23, 2017

Berpantang Selepas Bersalin Dengan Premium Beautiful

Assalamualaikum & hai semua :)

Selalu share pengalaman orang lain berpantang kan, kali ni saya nak share pengalaman sendiri pula. Alhamdulillah dah nak masuk 3 bulan lepas bersalin.

Pernah baca entry saya mengenai kenapa perlu berpantang dengan Premium Beautiful? Boleh klik dan baca di sini ya.

First of all, saya nak jawab persoalan yang bermain di minda ibu-ibu semua. Ramai yang bertanyakan hal ini jadi di sini saya nak jawab untuk semua sekali.

"Kalau bersalin c-sect atau czer boleh ke pakai PB ni?"

Jawapannya BOLEH :)

Ramai juga yang cerita pada saya, mereka tak berbengkung selepas bersalin terutamanya secara czer sebab takut atau risau mengganggu proses pemulihan jahitan dan luka dalaman. Disebabkan tidak berbengkung, ibu-ibu ini terpaksa pasrah dengan perut buncit dan menggelebeh, badan mengembang bagai di pam. Kesiannya...

Okay saya sambung cerita saya ya.

Alhamdulillah pada 26 Julai 2017 saya telah selamat melahirkan anak kami yang ketiga secara normal delivery. Berat baby 3kg semasa dilahirkan dan kami dikurniakan seorang lagi puteri yang kami namakan INAS AMMARA. Jadi sekarang ada 3 orang puteri. Meriah.


berpantang selepas bersalin dengan premium beautiful
Inas Ammara dah nak masuk 3 bulan umurnya :)

Bila cerita bab bersalin dan berpantang masing-masing ada pengalaman tersendiri. Ada yang bersalinnya mudah, ada yang lama in labour, tapi apa-apa pun tetap syukur kerana diberikan nikmat untuk melahirkan khalifah ke muka bumi ni. Macam saya, untuk yang ketiga ni saya lebih bersedia dari segi mental dan fizikal. Untuk berpantang memang tak cari lain dah. Bengkung moden Premium Beautiful tetap pilihan saya.

Untuk ibu-ibu lepas bersalin, saya faham sangat perasaan ibu-ibu bila tengok perut masih besar macam ada baby lagi kat dalam! Iye sebab saya pun scary. Huhu. Sebab tu mesti berbengkung ye. Jangan dibiarkan perut begitu. Lepas discharge dari hospital maka bermulalah episod berpantang di rumah.

Saya mula pakai Premium Beautiful (PB) hari ke tiga selepas bersalin. Mulakan dengan Waist Nipper dulu sebab bila lepas bersalin perut masih besar & rahim belum kecut. Bila pakai Waist Nipper ni, badan kita rasa firm dan mudah nak bergerak tanpa ada rasa pening-pening macam nak terjatuh.

Kemudian slowly saya pakai Long Girdle dan kemudian Long Bra untuk melengkapkan set Premium Beautiful. Bila pakai PB sebagai bengkung bersalin, badan kita akan rasa warm, selesa bagai dipegang dan perut tak bergoyang. Rahim mudah kecut dan ini diperkakui sendiri oleh tukang urut dan nurse yang melawat saya dan baby di rumah :)


premium beautiful
Pengalaman saya berpantang dengan bengkung bersalin Premium Beautiful


Ibu-ibu dalam tempoh berpantang kan tak boleh sejuk jadi pakai PB adalah cara yang paling mudah, praktikal dan terbaik. Kenapa saya kata praktikal? Sebab PB ni kita boleh pakai sendiri tanpa perlu minta bantuan suami atau mak yang jaga kita. Senang sangat nak pakai kalau tahu cara pakai yang betul :)

Lagi satu situasi yang merunsingkan ibu-ibu dalam pantang ialah masalah bengkak susu. Sakitnya hanya Allah sahaja yang tahu. Tapi bila berbengkung dengan Premium Beautiful alhamdulillah tiada masalah bengkak susu kerana dalam fabrik PB disulam tenun dengan FIR. FIR ini membantu melancarkan aliran darah ke seluruh badan, seterusnya melancarkan aliran susu dan menghasilkan susu yang berkualiti.

Cara saya berpantang sebenarnya selagi boleh saya ikut cara orang lama iaitu berstokin, pakai baju lengan panjang, pemakanan ikut apa yang mak saya sediakan di samping vitamin yang doktor pakar bekalkan. Macam mak saya, nasi dan lauk memang beliau sediakan. Kemudian saya tambah sendiri buah-buahan macam sunkist, anggur dan epal. Air masak mesti minum secukupnya dan saya juga amalkan produk-produk Hai-O seperti Min Kaffe, Garlic Tablet bagus untuk buang angin dalam badan dan kempiskan perut dan juga N'licious bagus untuk membantu penghadaman dan pelawasan.


Tampil yakin selepas bersalin :)


Agak merisaukan bagi ibu-ibu lepas bersalin bila nak mula kerja tapi badan masih flabby & perut masih buncit macam pregnant. Jadi Premium Beautiful adalah penyelesaian yang PALING MUDAH dan BERKESAN.


johor
Berat turun 15kg. Happy!!



Alhamdulillah secara keseluruhannya saya memang berpuas hati berpantang dengan bengkung moden Premium Beautiful. Sebab itu saya sangat syorkan pada ibu-ibu semua untuk mula pakai Premium Beautiful tidak kira sama ada belum hamil, merancang untuk hamil, sudah bersalin atau dah lama bersalin sekalipun. Pakai untuk kesihatan badan kita dan sebenarnya untuk ahli keluarga kita. Bila kita sihat bertenaga insyaAllah mudah kita nak urus keluarga dan kerja :)


premium beautiful
My first appearance after confinement. SMSSM Award Johor Bahru 23 September 2017


premium beautiful testimonies
Photoshoot TDC PB Expert Johor 21 October 2017


Bila dah selesa dengan PB memang tak perlu nak cari yang lain. Saya pakai PB sejak dari tahun 2010 dan masih setia dengan PB. Totally worth investment for our body.

Terima kasih ya sebab baca cerita saya dan boleh juga kongsikan kepada rakan-rakain yang lain. Sharing is caring :)

Kalau anda nak mula pakai PB, nak beli PB, nak dapatkan personal consultation, do contact me ya.


Let's appreciate our body by wearing Premium Beautiful

Ingat PB ingatlah saya :)


+60137415271
Your Trusted Premium Beautiful Expert
Johor, Malaysia


Thursday, June 1, 2017

Harga Premium Beautiful Korset Termurah 2017

Assalamualaikum & hi everyone :)

Pastinya ramai yang ingin tahu harga korset No. 1 di Malaysia iaitu Premium Beautiful ni kan.

Naik lenguh jari-jemari ni reply satu persatu whatsapp dari client yang tak nak lepaskan peluang dapatkan Premium Beautiful dengan harga promosi. It's okay, saya suka sebab dapat bantu lebih ramai lagi wanita tampil berkeyakinan.

Ramai yang contact saya dan bertanyakan harga 1 set Premium Beautiful kerana masing-masing dah teringin sangat nak memiliki Premium Beautiful. Alhamdulillah demand Premium Beautiful semakin meningkat dan tak pernah putus sejak saya mula berniaga.


Kenapa Premium Beautiful sangat diidamkan oleh wanita?


Premium Beautiful Elegance

Lihat sahaja rupa bentuknya yang menawan. Dengan lace yang cantik dan ekslusif, fabrik yang lembut dan selesa, sesiapa sahaja yang menyarungnya confirm terus rasa yakin. Maklumlah badan didakap oleh pakaian dalam PREMIUM, mesti ada beza kan? Sarung je terus ramping melentik!


Premium Beautiful Classic



Tak lengkap rasanya kalau tak pakai 'perisai' premium ni. Badan rasa macam dipeluk kemas, aliran darah makin lancar, pergerakan makin mudah, tak risau lemak-lemak bergegar. Everything in shape, in place dengan hanya sedikit touch up. Korset paling praktikal pernah saya jumpa.





Premium Beautiful direka dan dihasilkan dengan terperinci untuk memberikan kesan baik terhadap kesihatan dan kecantikan wanita. Fungsi unik untuk setiap pieces Premium Beautiful membuatkan si pemakai merasa begitu dihargai.




Dicipta khas untuk menghargai tubuh badan wanita yang unik dan istimewa :)




Ciri-ciri fabrik yang istimewa, sesuai dipakai ketika cuaca panas mahupun sejuk. Jadi tak kisah sama ada anda bekerja mahupun beraktiviti, malah jika anda ke luar negara yang beriklim sejuk sekalipun Premium Beautiful tetap selesa dipakai.




Satu korset untuk semua masalah wanita. Senang hanya sarung sahaja Premium Beautiful 8 jam sehari. Pakai setiap hari, tak perlu set appointment untuk turunkan berat badan atau body shaping. Dapatkan rawatan setiap hari tanpa menggangu jadual harian anda.


Okay, macam mana nak dapatkan harga 1 set Premium Beautiful ni?

Follow step ni ye.

1) Whatsapp saya di 013-7415271

2) Bagi client yang berada di sekitar Johor Bahru, boleh book meet up appointment untuk sesi consultation dan pengiraan harga secara berdepan.

3) Bagi client luar kawasan Johor Bahru atau luar Malaysia, boleh berikan ukuran badan seperti di bawah.




4) Minta sesi fitting percuma Premium Beautiful dahulu.

5) Beri ukuran badan pada saya, kemudian saya akan kirakan size Premium Beautiful anda dan kirakan harga mengikut size anda sendiri. Premium Beautiful dihasilkan dengan pelbagai saiz, jadi sebab itu ukuran badan sangat penting ya.


6) Cara bayaran yang disediakan ialah




7) Bila sudah dapatkan Premium Beautiful anda, hubungi saya (PB Expert) anda untuk cara pemakaian dan penjagaan yang betul.

8) Anda juga diberikan privillage "Lifetime Warranty" untuk sebarang kerosakan pada Premium Beautiful anda. Kos repair dan servis semuanya FREE.

Ada lagi....


UNTUK TEMPOH TERHAD SAHAJA.

Dengan setiap pembelian Premium Beautiful secara CASH atau CREDIT CARD, anda layak untuk menerima FREE GIFT designer hijab Rizman Ruzaini x Infinence!! Shawl ini tak dapat di mana-mana selain Sahajidah Hai-O.

Cantik-cantik tau!!




Jadi jangan berlengah lagi. Jom mula pakai Premium Beautiful dari sekarang. 




Apprecite your body ladies :)

Hubungi saya terus ye.


013-7415271
Norain Mohd Nizar
Premium Beautiful User since 2010
The Premium Beautiful Expert
Wednesday, May 31, 2017

6 Tips Kekal Bertenaga Di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum & hai semua :)

Hari ni dah 5 hari umat Islam berpuasa, esok masuk hari ke 6. Sekejap betul masa berlalu kan?

So far macam mana puasa u all? Ok ke? Masih bertenaga? Harap-harapnya begitulah ya.

Memandangkan kita ada lebih kurang 3 minggu ++ lagi untuk berpuasa, di sini saya nak kongsikan tips kekal bertenaga sepanjang bulan ramadhan. Hope u all boleh ikut tips ini ya sebab sangat mudah.


5 tips kekal bertenaga sepanjang bulan Ramadhan


Mudah sahaja. Amalkan produk-produk kesihatan daripada Sahajidah Hai-O (SHOM) ini :)


1) SHAKE ME

Shake Me adalah minuman protein yang membantu menahan rasa lapar sampai ke petang. Disarankan minum semasa bersahur.




2) MIN KAFFE

Minum min kaffe ketika bersahur dan berbuka bersama 3 biji kurma. Min Kaffe juga membantu untuk rasa kenyang lebih lama dan badan rasa bertenaga. Boleh dibancuh panas atau sejuk. Kalau sejuk sesuai waktu berbuka. Nyaman je rasa tekak :)






3) HAI-O GARLIC

Amalkan makan garlic 2 biji sebelum tidur untuk membantu pembuangan angin dalam badan. Sangat membantu bagi anda yang mudah diserang gastrik.





4) N'LICIOUS

N'licious pula mengandungi enzim yang membantu untuk menguraikan makanan dan membantu penghadaman. Minum 1 sachet selepas terawih.




5) BV ALFALFA

Minum BV Alfalfa segelas 30 minit selepas makan berbuka sebagai pengganti jus. Masa berbuka confirm kita makan macam-macam kan? Jadi mesti minum segelas BV Alfalfa untuk singkirkan kolestrol dan memberi tenaga untuk solat terawih. BV Alfalfa juga sebagai detox drink anda. Tersangat mudah. Bancuh sahaja dengan air masak kemudian terus minum.






6) PREMIUM BEAUTIFUL

Ramai yang dah tahu dan rasai sendiri kelebihan memakai Premium Beautiful semasa berpuasa. Sekarang masa untuk anda pula rasai sendiri betapa bagusnya memakai Premium Beautiful semasa berpuasa. Selain membantu menahan lapar semasa tempoh berpuasa, premium beautiful juga sangat membantu dari segi kesihatan. Badan rasa cergas bertenaga, tiada masalah gastrik, mudah melakukan kerja dan ibadah, mengurangkan sakit pinggang dan sakit belakang dan banyak lagi. Sebagai bonus, berat badan mudah turun sebab Premium Beautiful membantu mengawal portion makanan yang kita ambil semasa berbuka. Jadi tak ada kes terlajak makan sampai lemau nak terawih : )

Bonus lagi, anda pasti lebih yakin untuk bergaya hari raya nanti. Kata nak kurus sebelum raya kan? Haaa inilah masanya!


Okay macam mana nak dapatkan produk-produk ni dengan HARGA ISTIMEWA?

Senang sahaja.

Hubungi saya terus ya :)

Whatsapp/text/PM semua boleh.



013-7415271
Norain Mohd Nizar
The Premium Beautiful Expert 
SHOM Products Entrepreneur


Friday, May 26, 2017

Salam Ramadhan 1438H

Assalamualaikum & salam sejahtera :)

Alhamdulillah syukur kepada Allah dapat kita berjumpa lagi dengan bulan Ramadhan yang penuh rahmat dah barakah.

Jadi sebelum kita semua umat Islam mula berpuasa esok hari, ingin saya dan keluarga memohon kemaafan atas segala salah dan silap sama ada secara sedar atau tidak, sengaja atau tidak, mohon diampunkan.

Semoga Ramadhan tahun ini lebih baik dari sebelumnya. Semoga kita semua dapat meningkatkan ibadah dan membuat segala amalan baik dengan penuh ikhlas dan semoga Allah menerima ibadah kita semua.

Sepanjang bulan puasa ni, untuk waktu imsak dan berbuka puasa u all boleh dengarkan di Suria FM ye. Kenapa? Sebab segmen tersebut ditaja oleh Min Kaffe, satu-satunya kopi garam buluh asli keluaran Sahajidah Hai-O :)




Ikut pengalaman saya, suami, mak ayah dan semua rakan-rakan yang mengamalkan Min Kaffe sewaktu bersahur dan berbuka sangat membantu mengekalkan kecergasan badan untuk berpuasa dan juga mengembalikan kecergasan selepas seharian berpuasa. Bila badan cergas, kita pun semangat nak solat terawih pada malamnya pula. :) Jadi Min Kaffe ni mesti kita amalkan ye. InsyaAllah ia membantu anda juga.



What should we do during Ramadhan month. Bagus untuk melatih anak-anak kita juga.



Jom kita refresh niat puasa Ramadhan :)


Image result for niat puasa ramadhan


Doa berbuka puasa. Jangan lupa baca bismillah dan doa ye.


Image result for niat puasa ramadhan


Selamat berpuasa untuk semua umat Islam seluruh dunia. Marilah kita tingkatkan iman dan penghayatan sepanjang bulan yang mulia ini :)





Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak dari kami sekeluarga.

Selamat berpuasa :)


Testimoni Premium Beautiful - Promosi Raya

Assalamualaikum & hai semua,

Hari ni 29 Sya'ban 1438H. Bermakna esok kita semua umat Islam akan mula berpuasa selama sebulan pada bulan Ramadhan. Ya Allah seronoknya kan?

Jadi sempena hari baik bulan baik ni, besar hati saya nak berikan HARGA PROMOSI untuk semua pembaca blog dan juga sahabat handai mahupun sesiapa sahaja yang membeli Premium Beautiful mahupun produk-produk lain daripada saya :)

Promosi berlangsung sepanjang Ramadhan & Syawal tahun ini, jadi jangan lepaskan peluang tau!

Biarpun esok kita mula berpuasa, saya tengok sejak 2 bulan lepas dah mula keluar koleksi pakaian raya. Zaman sekarang ni terkenal dengan Ready-To-Wear (RTW) kan? Pilih sahaja mana yang berkenan. Even famous designer pun dah launch their RTW Raya 2017. Namun ada sesetengah dari kita yang teringin sangat nak pakai baju RTW, nak melaram macam kawan-kawan lain tapi bentuk badan kurang menarik. Hmmmm macam mana tu? Tiap-tiap tahun pakai baju kurung (sebab paling selamat nak sorok lemak), sesekali nak juga melawa kan?

Antara koleksi RTW Raya 2017 from Jovian. Cantik kan?

Ini pula antara koleksi RTW Raya 2017 from Rizman Ruzaini. Semua letops!


Baju dah cantik tapi badan kita pula tak berapa nak cantik. Hehe. takpe, simple solution u all just sarung Premium Beautiful dari sekarang! Premium Beautiful ni bukan untuk sorok lemak sementara je tau, makin dipakai makin mengecil badan u all.

Tak percaya?

Jom tengok testimoni-testimoni hot meletops ni :). Mereka semua ni pakai Premium Beautiful secara konsisten setiap hari, amalkan pemakanan sihat dan minum air masak secukupnya setiap hari. Air kan penting untuk tubuh badan kita ;)



Hasil pemakaian yang konsisten. Bukan berat badan je turun, bentuk badan pun makin kemas dan curvy. Dah boleh sarung baju RTW dengan penuh yakin!



From size L to size S. Inchloss yang sangat banyak! Jangan tak percaya yang adik manis kita ni sebelum pakai Premium Beautiful, beliau pakai size XL tau. From size XL to size S, best kan Premium Beautiful? :)


Lebih yakin bergaya dengan Premium Beautiful. Of course! Badan dah makin susut, lemak-lemak dah banyak hilang, mestilah confident kan.



Mother of 2. From size XL to size M untuk baju RTW. Kalau tengok yang size XL dulu tu pun dah cukup strecth hehe. Now lemak-lemak semua dah lenyap hasil pemakaian Premium Beautiful secara konsisten.



Kakak kita ni beliau "terpaksa muda". Bukan beliau sorang je terpaksa muda, dengan encik suami pun dapat tempias. Hampir tak kenal tengok gambar ni. By the way 2013 tu belum pakai Premium Beautiful. Kak Aju mula pakai Premium Beautiful pada tahun 2015.



Ingatkan dah kurus tak payah pakai Premium Beautiful kan? Haaa silap tu. Kurus pun kena pakai okay supaya maintain kurus. Tengok adik manis kita ni, makin slim tapi bukan slim sekeping ye. Ini slim berpotongan gituuu. Perut pun kempis je kan :) So anda yang berat 56 kg macam Wanie ni, marilah pakai Premium Beautiful.



Mother of 2. Turun 10kg dengan Premium Beautiful. Wow ke memang wow?? Nak fikir lagi ke kekakak? Wajib grab cepat-cepat tau!!



Ini pula mother of 3. Kalau dulu tak perasan pun sebenarnya diri tu 'chubby'. Hehe. Bila dah jumpa Premium Beautiful pada tahun 2016, tengok her transformation! Macam anak dara tau!! By the way Fyda lost 10 kg hasil pemakaian Premium Beautiful secara istiqomah.



Mother of 6! Sebelum ni lepas bersalin 5 orang anak, beliau belum jumpa Premium Beautiful. Then selepas melahirkan anak ke 6, terus berpantang dengan Premium Beautiful dan tengoklah hasilnya! Dari pakai size XXL now dah boleh pakai size XS! Fuhhh teruja kan?!



Ini pula testimoni dari ustazah from Kelantan. Biarpun pakai baju loose, tetap nampak badan slim. Hasil dari pemakain Premium Beautiful secara istiqomah juga ni. Dari size XXL now dah boleh pakai size M. Happy kan? So jangan risau ye, Premium Beautiful ada banyak saiz. Saiz anda pasti ada :)



Ini pula kesan "immediate shaping" selepas pakai Premium Beautiful. Client ni teruja sangat! Bukan setakat perut je kemas, seluar pun tiba-tiba longgar kat bahagian peha.




Haa macam mana? Teruja kan??

Badan kita ni bila makin ringan, makin mudah pergerakan kita betul tak? Nak beribadat pun makin mudah. Tambah pula bulan Ramadhan ni kita berpuasa kemudian berterawikh pada malam hari dan melakukan amalan-amalan lain. Tak boleh jadikan puasa sebagai alasan untuk badan kita lemah. Mesti nak sentiasa bertenaga terutamanya ibu-ibu. Banyak tugasan harian so mesti nak kekal bertenaga gitu.

Kalau anda mula pakai sekarang, insyaAllah raya nanti mesti baju yang dah beli tu silap-silap longgar sebab dah makin slim.

Premium Beautiful ni tak mahal tau. Sebab apa saya kata tak mahal?

Sebab saya tengok baju-baju RTW kebanyakannya RM 400 - RM 500 ++ sepasang. Bila shopping kebiasaannya u all bukan shopping sepasang kan? Mesti berpasang-pasang end up total jadi RM 2,000 ++ juga tu :)

Beli Premium Beautiful sekali je, kemudian pakailah sampai 3-5 tahun. Jimat duit!!


Jangan bertangguh lagi ye.

Dapatkan CASH REBATE RM 150 - RM 400 dengan pembelian Premium Beautiful dari saya. Siap ada FREE GIFT lagi. Best tau!!

Ok boleh contact saya terus. Janji ok?


Whatsapp/text : 013-7415271
FB : Norain Mohd Nizar
FB Page : Norain Mohd Nizar - The Premium Beautiful Expert
IG : @norainezamshah




Friday, May 12, 2017

Cara Mudah Turunkan Berat Badan | Set Kurus Bajet

Assalamualaikum & hi everyone :)

Masalah berat badan berlebihan merupakan masalah common di kalangan rakyat malaysia mahupun seluruh dunia. Mana tidaknya, negara kita ni kan banyak makanan yang sedap-sedap tambahan pula mudah didapati. Nasi lemak, roti canai, teh tarik, nasi beriani, nasi minyak dan segala jenis makanan enak-enak boleh kita dapati.

Itu belum termasuk signature dish kalau kita travel ke tempat-tempat tertentu contohnya Penang terkenal dengan nasi kandar, pasemboq, kari kepala ikan. Melaka pula terkenal dengan ikan bakar, asam pedas. Johor pula terkenal dengan lontong kering, kacang pool, nasi ambeng, nasi beriani gam. Negeri Kelantan pula terkenal dengan nasi kerabu, teh tarik madu dan macam-macam lagi juadah yang sedap-sedap belaka.

Susahnya nak diet kat Malaysia ni kan? Hehe. Tak apa jangan risau. Makanan tak salah, cuma kita kena bijak mengawal pengambilan makanan. Jadi kali ini saya nak kongsikan tentang cara mudah menurunkan berat badan. Cara ini saya sendiri amalkannya dan alhamdulillah terbukti berkesan.


Memperkenalkan Set Kurus Bajet by The Diamond Circle.


Apa itu Set Kurus Bajet?




Set Kurus Bajet merupakan produk kesihatan yang telah membantu ramai client kami yang bukan sahaja hendak kurus dan menurunkan, malah telah membantu mereka bertambah sihat, ceria, gembira serta makin berkeyakinan dalam menjalani kehidupan mereka.

3 produk utama di dalam Set Kurus Bajet ini mengandungi khasiatnya yang tersendiri. Gandingan Min Kaffe, Garlic Tablet dan BV Alfalfa telah berjaya memberikan perubahan positif kepada kami dan client kami. Ia juga bukan sahaja membantu menyelesaikan masalah berat badan malah meningkatkan tahap kesihatan.

Antara masalah kesihatan yang dapat dikurangkan dengan Set Kurus Bajet ini ialah :

1) Gastrik
2) Migrain/Sakit kepala
3) Sembelit
4) Bisa tumit kaki
5) Tekanan darah tinggi
6) Kencing manis
7) HB rendah
8) Angin dalam badan
9) Gout


Bagaimana Set Kurus Bajet membantu anda ?

1) Min Kaffe 
Membantu rasa kenyang dengna lebih lama. Terdapat khasiat garam buluh yang membantu membekalkan mineral kepada tubuh badan, bertindak sebagai energy booster dan detox agent juga. Membantu pelawasan. Feedback dari mereka yang ada migrain, rasa lega selepas minum min kaffe kerana khasiat garam buluh dan juga less caffein.

2) Garlic
Membantu buang angin dalam badan, menghilangkan gastrik, mengempiskan perut dan membantu memecahkan lemak dalam badan,

3) BV Alfalfa
Membekalkan nutrien pada tubuh badan, bertindak sebagai multivitamin. Istimewanya BV Alfalfa mempunyai bio velocity di mana apabila kita minum, akan membantu kita rasa lebih bertenaga.

BV Alfalfa juga menyerap minyak yang kita makan, memecahkan lemak dan BV Alfalfa sangat penting untuk proses detox dan membersihkan usus.





Saya kongsikan juga testimoni-testimoni dari client kami dan kami sendiri yang mengamalkan Set Kurus Bajet ini untuk meningkatkan kesihatan dan dalam masa yang sama menurunkan berat badan.


Berat turun 12kg setelah mengamalkan Set Kurus Bajet by TDC


Berat turun 6kg, inchloss yang ketara dan lebih aktif berbanding sebelumnya.


Set Kurus Bajet sebagai energy booster!


Melegakan sakit kepala


Tumit dah tak sakit selepas mengamalkan Set Kurus Bajet


Perut kempis, inchloss banyak dan mudah mengawal selera makan.


Mudah buang air, buang angin dan badan rasa ringan


Badan bertenaga, hilang rasa penat

Tiada lagi sakit tumit, kurang rasa lapar.


Cepat kenyang, perut tak kembung


Rasa bertenaga, tak mengantuk.


Lawas, mudah buang angin, badan rasa ringan.



Sesuai untuk anda juga kerana Set Kurus Bajet bukanlah ubat kurus tetapi adalah produk-produk kesihatan yang kami gabungkan menjadi set untuk sesiapa sahaja yang mengamalkannya mendapat manfaat.


Harganya pun tak mahal. Hanya RM 160/set.




Berminat untuk mencuba? Anda memang wajib cuba kalau nak kurus dan sihat :)


Hubungi saya : 

📲013-7415271

FB : Norain Mohd Nizar
IG : @norainezamshah

Norain Mohd Nizar​
Your Trusted SHOM Products Entrepreneur
Business Coach
The Diamond Circle