Tuesday, April 4, 2017

Promosi Raya Premium Beautiful

Assalamualaikum & hello semua :)

Sempena bulan April bulan kelahiran saya, dengan berbesar hati saya nak buat PROMOSI HARGA ISTIMEWA khas untuk client yang shopping dengan saya!

Pertama sekali saya nak umumkan yang PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL dilanjutkan lagi!! Ini memang berita tersangat baik untuk anda semua yang masih belum memiliki Premium Beautiful atau nak dapatkan new set..now is the best time!

Now dah bulan Rejab, bahang bulan Ramadhan dah makin terasa and of course lepas tu Raya.

Eh belum puasa lagi dah cerita pasal raya?

Laaa of course la kan. Persiapan raya contohnya baju raya kan ke kita tempah 3-4 bulan awal. Silap-silap ada yang dah siap baju raya kan? Langsir raya, duit raya tu semua dah fikir awal-awal. Bagus buat persiapan awal sebab bulan Ramadhan nanti bolehlah tumpukan pada ibadat :)

Okay..panjang ye mukaddimah. Biasalah bila dalam blog ni macam bercerita gitu kan.

Ini dia khas untuk anda..


PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL




Anda berpeluang untuk menikmati penjimatan sehingga RM 600 untuk 1 set dan RM 1,500 untuk 2 set Premium Beautiful!

Setiap pembelian Premium Beautiful dari saya, anda layak menerima FREE GIFT worth more than RM 50!






Kalau nak lagi best meletops, inilah masa terbaik untuk anda penuhkan Tabung Duit Raya. Pakai Premium Beautiful dan jadikan ia sebagai mobile ATM machine!





Sekarang pun dah banyak iklan baju raya 2017 kan. Baju dah cantik, badan kita pun mesti nak cantik juga kan? Barulah confident di hari lebaran nanti, takde dah nak sorok-sorok belakang orang bila bergambar. Hehe.

Jom mula pakai Premium Beautiful dari sekarang. Memudahkan ibadah puasa kita juga tau. Tak percaya? Cubalah dulu :)

Selain dari Premium Beautiful, untuk pembelian produk-produk lain pun ada promosi tau!

Beli produk-produk ini daripada saya dan dapatkan harga istimewa juga :)


Bio Velocity Sleepmate
Bio Evolve
Min Kaffe
Garlic
BV Alfalfa
Bio Seleza
BB Plus
Bio-Ever Plus
Maharani
Marine Essence Series
Celgynic
Infinence skin care
Cozuma CC cream, lipstick, lipgloss
N'licious
Shake Me
Garam Buluh
Eziclean Series
JTX Airtracker & Motor Oil


Okay tak nak tangguh-tangguh dah kan? Jom shopping dengan saya sambil berjimat :)

Bersedia untuk hubungi saya terus ye.

Sementara harga promosi ni.

Grab sekarang!

013-7415271
FB : Norain Mohd Nizar
IG : @norainezamshah

No comments: