Wednesday, May 31, 2017

6 Tips Kekal Bertenaga Di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum & hai semua :)

Hari ni dah 5 hari umat Islam berpuasa, esok masuk hari ke 6. Sekejap betul masa berlalu kan?

So far macam mana puasa u all? Ok ke? Masih bertenaga? Harap-harapnya begitulah ya.

Memandangkan kita ada lebih kurang 3 minggu ++ lagi untuk berpuasa, di sini saya nak kongsikan tips kekal bertenaga sepanjang bulan ramadhan. Hope u all boleh ikut tips ini ya sebab sangat mudah.


5 tips kekal bertenaga sepanjang bulan Ramadhan


Mudah sahaja. Amalkan produk-produk kesihatan daripada Sahajidah Hai-O (SHOM) ini :)


1) SHAKE ME

Shake Me adalah minuman protein yang membantu menahan rasa lapar sampai ke petang. Disarankan minum semasa bersahur.




2) MIN KAFFE

Minum min kaffe ketika bersahur dan berbuka bersama 3 biji kurma. Min Kaffe juga membantu untuk rasa kenyang lebih lama dan badan rasa bertenaga. Boleh dibancuh panas atau sejuk. Kalau sejuk sesuai waktu berbuka. Nyaman je rasa tekak :)






3) HAI-O GARLIC

Amalkan makan garlic 2 biji sebelum tidur untuk membantu pembuangan angin dalam badan. Sangat membantu bagi anda yang mudah diserang gastrik.





4) N'LICIOUS

N'licious pula mengandungi enzim yang membantu untuk menguraikan makanan dan membantu penghadaman. Minum 1 sachet selepas terawih.




5) BV ALFALFA

Minum BV Alfalfa segelas 30 minit selepas makan berbuka sebagai pengganti jus. Masa berbuka confirm kita makan macam-macam kan? Jadi mesti minum segelas BV Alfalfa untuk singkirkan kolestrol dan memberi tenaga untuk solat terawih. BV Alfalfa juga sebagai detox drink anda. Tersangat mudah. Bancuh sahaja dengan air masak kemudian terus minum.






6) PREMIUM BEAUTIFUL

Ramai yang dah tahu dan rasai sendiri kelebihan memakai Premium Beautiful semasa berpuasa. Sekarang masa untuk anda pula rasai sendiri betapa bagusnya memakai Premium Beautiful semasa berpuasa. Selain membantu menahan lapar semasa tempoh berpuasa, premium beautiful juga sangat membantu dari segi kesihatan. Badan rasa cergas bertenaga, tiada masalah gastrik, mudah melakukan kerja dan ibadah, mengurangkan sakit pinggang dan sakit belakang dan banyak lagi. Sebagai bonus, berat badan mudah turun sebab Premium Beautiful membantu mengawal portion makanan yang kita ambil semasa berbuka. Jadi tak ada kes terlajak makan sampai lemau nak terawih : )

Bonus lagi, anda pasti lebih yakin untuk bergaya hari raya nanti. Kata nak kurus sebelum raya kan? Haaa inilah masanya!


Okay macam mana nak dapatkan produk-produk ni dengan HARGA ISTIMEWA?

Senang sahaja.

Hubungi saya terus ya :)

Whatsapp/text/PM semua boleh.



013-7415271
Norain Mohd Nizar
The Premium Beautiful Expert 
SHOM Products Entrepreneur


No comments: