Friday, May 26, 2017

Testimoni Premium Beautiful - Promosi Raya

Assalamualaikum & hai semua,

Hari ni 29 Sya'ban 1438H. Bermakna esok kita semua umat Islam akan mula berpuasa selama sebulan pada bulan Ramadhan. Ya Allah seronoknya kan?

Jadi sempena hari baik bulan baik ni, besar hati saya nak berikan HARGA PROMOSI untuk semua pembaca blog dan juga sahabat handai mahupun sesiapa sahaja yang membeli Premium Beautiful mahupun produk-produk lain daripada saya :)

Promosi berlangsung sepanjang Ramadhan & Syawal tahun ini, jadi jangan lepaskan peluang tau!

Biarpun esok kita mula berpuasa, saya tengok sejak 2 bulan lepas dah mula keluar koleksi pakaian raya. Zaman sekarang ni terkenal dengan Ready-To-Wear (RTW) kan? Pilih sahaja mana yang berkenan. Even famous designer pun dah launch their RTW Raya 2017. Namun ada sesetengah dari kita yang teringin sangat nak pakai baju RTW, nak melaram macam kawan-kawan lain tapi bentuk badan kurang menarik. Hmmmm macam mana tu? Tiap-tiap tahun pakai baju kurung (sebab paling selamat nak sorok lemak), sesekali nak juga melawa kan?

Antara koleksi RTW Raya 2017 from Jovian. Cantik kan?

Ini pula antara koleksi RTW Raya 2017 from Rizman Ruzaini. Semua letops!


Baju dah cantik tapi badan kita pula tak berapa nak cantik. Hehe. takpe, simple solution u all just sarung Premium Beautiful dari sekarang! Premium Beautiful ni bukan untuk sorok lemak sementara je tau, makin dipakai makin mengecil badan u all.

Tak percaya?

Jom tengok testimoni-testimoni hot meletops ni :). Mereka semua ni pakai Premium Beautiful secara konsisten setiap hari, amalkan pemakanan sihat dan minum air masak secukupnya setiap hari. Air kan penting untuk tubuh badan kita ;)



Hasil pemakaian yang konsisten. Bukan berat badan je turun, bentuk badan pun makin kemas dan curvy. Dah boleh sarung baju RTW dengan penuh yakin!



From size L to size S. Inchloss yang sangat banyak! Jangan tak percaya yang adik manis kita ni sebelum pakai Premium Beautiful, beliau pakai size XL tau. From size XL to size S, best kan Premium Beautiful? :)


Lebih yakin bergaya dengan Premium Beautiful. Of course! Badan dah makin susut, lemak-lemak dah banyak hilang, mestilah confident kan.



Mother of 2. From size XL to size M untuk baju RTW. Kalau tengok yang size XL dulu tu pun dah cukup strecth hehe. Now lemak-lemak semua dah lenyap hasil pemakaian Premium Beautiful secara konsisten.



Kakak kita ni beliau "terpaksa muda". Bukan beliau sorang je terpaksa muda, dengan encik suami pun dapat tempias. Hampir tak kenal tengok gambar ni. By the way 2013 tu belum pakai Premium Beautiful. Kak Aju mula pakai Premium Beautiful pada tahun 2015.



Ingatkan dah kurus tak payah pakai Premium Beautiful kan? Haaa silap tu. Kurus pun kena pakai okay supaya maintain kurus. Tengok adik manis kita ni, makin slim tapi bukan slim sekeping ye. Ini slim berpotongan gituuu. Perut pun kempis je kan :) So anda yang berat 56 kg macam Wanie ni, marilah pakai Premium Beautiful.



Mother of 2. Turun 10kg dengan Premium Beautiful. Wow ke memang wow?? Nak fikir lagi ke kekakak? Wajib grab cepat-cepat tau!!



Ini pula mother of 3. Kalau dulu tak perasan pun sebenarnya diri tu 'chubby'. Hehe. Bila dah jumpa Premium Beautiful pada tahun 2016, tengok her transformation! Macam anak dara tau!! By the way Fyda lost 10 kg hasil pemakaian Premium Beautiful secara istiqomah.



Mother of 6! Sebelum ni lepas bersalin 5 orang anak, beliau belum jumpa Premium Beautiful. Then selepas melahirkan anak ke 6, terus berpantang dengan Premium Beautiful dan tengoklah hasilnya! Dari pakai size XXL now dah boleh pakai size XS! Fuhhh teruja kan?!



Ini pula testimoni dari ustazah from Kelantan. Biarpun pakai baju loose, tetap nampak badan slim. Hasil dari pemakain Premium Beautiful secara istiqomah juga ni. Dari size XXL now dah boleh pakai size M. Happy kan? So jangan risau ye, Premium Beautiful ada banyak saiz. Saiz anda pasti ada :)



Ini pula kesan "immediate shaping" selepas pakai Premium Beautiful. Client ni teruja sangat! Bukan setakat perut je kemas, seluar pun tiba-tiba longgar kat bahagian peha.




Haa macam mana? Teruja kan??

Badan kita ni bila makin ringan, makin mudah pergerakan kita betul tak? Nak beribadat pun makin mudah. Tambah pula bulan Ramadhan ni kita berpuasa kemudian berterawikh pada malam hari dan melakukan amalan-amalan lain. Tak boleh jadikan puasa sebagai alasan untuk badan kita lemah. Mesti nak sentiasa bertenaga terutamanya ibu-ibu. Banyak tugasan harian so mesti nak kekal bertenaga gitu.

Kalau anda mula pakai sekarang, insyaAllah raya nanti mesti baju yang dah beli tu silap-silap longgar sebab dah makin slim.

Premium Beautiful ni tak mahal tau. Sebab apa saya kata tak mahal?

Sebab saya tengok baju-baju RTW kebanyakannya RM 400 - RM 500 ++ sepasang. Bila shopping kebiasaannya u all bukan shopping sepasang kan? Mesti berpasang-pasang end up total jadi RM 2,000 ++ juga tu :)

Beli Premium Beautiful sekali je, kemudian pakailah sampai 3-5 tahun. Jimat duit!!


Jangan bertangguh lagi ye.

Dapatkan CASH REBATE RM 150 - RM 400 dengan pembelian Premium Beautiful dari saya. Siap ada FREE GIFT lagi. Best tau!!

Ok boleh contact saya terus. Janji ok?


Whatsapp/text : 013-7415271
FB : Norain Mohd Nizar
FB Page : Norain Mohd Nizar - The Premium Beautiful Expert
IG : @norainezamshah




No comments: