Thursday, June 1, 2017

Harga Premium Beautiful Korset Termurah 2017

Assalamualaikum & hi everyone :)

Pastinya ramai yang ingin tahu harga korset No. 1 di Malaysia iaitu Premium Beautiful ni kan.

Naik lenguh jari-jemari ni reply satu persatu whatsapp dari client yang tak nak lepaskan peluang dapatkan Premium Beautiful dengan harga promosi. It's okay, saya suka sebab dapat bantu lebih ramai lagi wanita tampil berkeyakinan.

Ramai yang contact saya dan bertanyakan harga 1 set Premium Beautiful kerana masing-masing dah teringin sangat nak memiliki Premium Beautiful. Alhamdulillah demand Premium Beautiful semakin meningkat dan tak pernah putus sejak saya mula berniaga.


Kenapa Premium Beautiful sangat diidamkan oleh wanita?


Premium Beautiful Elegance

Lihat sahaja rupa bentuknya yang menawan. Dengan lace yang cantik dan ekslusif, fabrik yang lembut dan selesa, sesiapa sahaja yang menyarungnya confirm terus rasa yakin. Maklumlah badan didakap oleh pakaian dalam PREMIUM, mesti ada beza kan? Sarung je terus ramping melentik!


Premium Beautiful Classic



Tak lengkap rasanya kalau tak pakai 'perisai' premium ni. Badan rasa macam dipeluk kemas, aliran darah makin lancar, pergerakan makin mudah, tak risau lemak-lemak bergegar. Everything in shape, in place dengan hanya sedikit touch up. Korset paling praktikal pernah saya jumpa.





Premium Beautiful direka dan dihasilkan dengan terperinci untuk memberikan kesan baik terhadap kesihatan dan kecantikan wanita. Fungsi unik untuk setiap pieces Premium Beautiful membuatkan si pemakai merasa begitu dihargai.




Dicipta khas untuk menghargai tubuh badan wanita yang unik dan istimewa :)




Ciri-ciri fabrik yang istimewa, sesuai dipakai ketika cuaca panas mahupun sejuk. Jadi tak kisah sama ada anda bekerja mahupun beraktiviti, malah jika anda ke luar negara yang beriklim sejuk sekalipun Premium Beautiful tetap selesa dipakai.




Satu korset untuk semua masalah wanita. Senang hanya sarung sahaja Premium Beautiful 8 jam sehari. Pakai setiap hari, tak perlu set appointment untuk turunkan berat badan atau body shaping. Dapatkan rawatan setiap hari tanpa menggangu jadual harian anda.


Okay, macam mana nak dapatkan harga 1 set Premium Beautiful ni?

Follow step ni ye.

1) Whatsapp saya di 013-7415271

2) Bagi client yang berada di sekitar Johor Bahru, boleh book meet up appointment untuk sesi consultation dan pengiraan harga secara berdepan.

3) Bagi client luar kawasan Johor Bahru atau luar Malaysia, boleh berikan ukuran badan seperti di bawah.




4) Minta sesi fitting percuma Premium Beautiful dahulu.

5) Beri ukuran badan pada saya, kemudian saya akan kirakan size Premium Beautiful anda dan kirakan harga mengikut size anda sendiri. Premium Beautiful dihasilkan dengan pelbagai saiz, jadi sebab itu ukuran badan sangat penting ya.


6) Cara bayaran yang disediakan ialah




7) Bila sudah dapatkan Premium Beautiful anda, hubungi saya (PB Expert) anda untuk cara pemakaian dan penjagaan yang betul.

8) Anda juga diberikan privillage "Lifetime Warranty" untuk sebarang kerosakan pada Premium Beautiful anda. Kos repair dan servis semuanya FREE.

Ada lagi....


UNTUK TEMPOH TERHAD SAHAJA.

Dengan setiap pembelian Premium Beautiful secara CASH atau CREDIT CARD, anda layak untuk menerima FREE GIFT designer hijab Rizman Ruzaini x Infinence!! Shawl ini tak dapat di mana-mana selain Sahajidah Hai-O.

Cantik-cantik tau!!




Jadi jangan berlengah lagi. Jom mula pakai Premium Beautiful dari sekarang. 




Apprecite your body ladies :)

Hubungi saya terus ye.


013-7415271
Norain Mohd Nizar
Premium Beautiful User since 2010
The Premium Beautiful Expert

No comments: