Monday, February 19, 2018

Testimoni Premium Beautiful Terbaru 2018


Saya tahu ramai yang runsing dengan masalah kegemukan, berat badan berlebihan, lemak berlipat-lipat, bentuk badan tak cantik, masalah nak beli baju dan sewaktu dengannya. Dah cuba macam-macam cara sampai pernah ke pusat pelangsingan tapi tak dapat juga hasil yang diidamkan. Masalah-masalah ini sebenarnya dalam kita tak sedar ianya menggangu emosi dan fizikal kita sampai ada masanya menggangu aktiviti harian dan tanggungjawab terhadap keluarga. Badan pun cepat letih sebab terlalu banyak kerja harian yang kita lakukan.

Saya faham sangat perkara ni sebab saya juga wanita, seorang isteri dan seorang ibu. Saya juga percaya dalam hati wanita mesti ada rasa nak cantik, penampilan menarik terutama sekali untuk suami. Setuju?

Jadi saya nak jemput anda semua baca entri ini sehingga habis sebab saya akan kongsikan solusi mudah untuk anda cuba cara mudah turunkan berat badan.

Siapa kata kalau anak dah berderet, ibunya tak perlu dan tak boleh berpenampilan cantik dan gorgeous seperti anak dara?

Sebenarnya boleh dan senang sangat-sangat. Hanya perlu sedikit touch up, kerajinan dan konsistensi..confirm ibu-ibu semua jadi gorgeous semula.

Tak percaya? Jom tengok ni...

1) Puan Raihani berusia 37 tahun dan mempunyai 3 orang anak. Hani pernah kongsi yang beliau mengalami masalah berat badan dah lama. Pernah mencuba macam-macam cara termasuk ke pusat pelangsingan badan namun tak dapat seperti yang diidamkan. Habis treatment kalau tak jaga memang badan akan naik semula.

Alhamdulillah sejak berkenalan dengan Premium Beautiful dan pemakaian secara konsisten, beginilah jadinya. Makin langsing, makin yakin nak bergaya dan paling best kata beliau "lemak dah tak bersepah-sepah".

Ada juga yang kata kalau pakai handbag mahal tapi badan tak cantik, tenggelam handbag tu nanti ;). Eloklah pakai Premium Beautiful sekali.

ibu-anak-3-berat-turun-16-kg

2) Puan Hadisah berusia 33 tahun atau lebih mesra dipanggil Disa. Kata beliau sebelum ni "bertahun diet tapi tak jalan" tapi sekarang baru dua bulan pakai Premium Beautiful hasilnya memang TERBAIK! Dan sejak pakai Premium Beautiful makin yakin bergaya. Penampilan pun makin menarik. Hot mummy.

ibu-anak-3-turun-4-kg-dalam-2-bulan

3) Puan Izanshasilla berusia 37 tahun. Juga ibu kepada 3 orang anak. Kalau kita tengok gambar memang jauh berbeza Izan dulu dan sekarang. Badan makin mengecil dan yakin bergaya. Tak risau dah dengan perut buncit sebab Premium Beautiful dah buat kerja. Senang sangat kita tinggal pakai konsisten sahaja.


Amacam? Hebat transformasi ibu-ibu beranak tiga ni kan?

Eh u all pun boleh transform macam ni tau. Jom saya bantu. Lagi cepat pakai Premium Beautiful, lagi cepat nampak hasilnya. Raya nanti boleh melaram pakai kebaya.

Terus sahaja hubungi saya ya.

013-7415271

Norain Mohd Nizar
Your Trusted Premium Beautiful Expert
Life Transformation Coach

p/s : Saya akan kongsikan lagi testimoni terbaru Premium Beautiful dalam entry seterusnya nanti.

Terima kasih kerana sudi baca sampai habis entry ini :)


Post a Comment