Sunday, April 29, 2018

Korset Premium Beautiful Pilihan No.1 Wanita

Rutin harian yang sibuk, di tempat kerja mahupun selepas waktu pejabat membuatkan wanita-wanita professional cenderung memilih sesuatu yang praktikal, mudah dipakai namun tetap mahukan penampilan yang bergaya dan berkeyakinan setiap hari.

Adalah sangat penting bagi wanita-wanita professional menjaga penampilan supaya mood sentiasa positif dan prestasi kerja semakin meningkat setiap hari.

Dalam menjaga penampilan, kesihatan luaran dan dalaman pasti ada rahsia disebalik itu semua. Bukan mudah untuk mengekalkan bentuk badan yang langsing & curvy, perut kempis, pinggang ramping, kaki runcing.



Sebab itulah ramai yang memilih Premium Beautiful sebagai teman baik setiap masa. Penyelesaian terbaik untuk segala kekangan wanita-wanita professional yang kesuntukan masa tapi pada masa yang sama mahu kekal sihat, cantik dan bergaya. Ramai di antara client saya dari golongan professional, single mahupun sudah berkahwin. Mereka memilih Premium Beautiful kerana bagi mereka inilah cara paling pantas dan mudah untuk menjaga penampilan. Pergerakan harian pun tidak terbatas sama sekali malah lebih selesa untuk beraktiviti.




See..tak sampai 5 minit dah siap pakai. Jadi tak ada masalah untuk pakai Premium Beautiful setiap hari. Gantikan pakaian dalam biasa kepada yang ekslusif untuk diri kita :)




Terdapat 2 pilihan mengikut citarasa anda. Premium Beautiful Classic dan Premium Beautiful Elegance. Keduanya mempunyai ciri-ciri tersendiri dan semestinya akan menjadikan anda awet muda..!

Jemput tonton video ini untuk lebih memahami tentang Premium Beautiful.




Dapatkan 1 set Premium Beautiful ekslusif anda sekarang. Beli hari ini dengan harga diskaun, minggu depan dah boleh pakai ke tempat kerja 😘



Sebagai tambahan untuk koleksi Premium Beautiful, dapatkan juga Premium Beautiful Short Bra pada harga promosi. Yeay!!



Jemput hubungi saya untuk dapatkan Premium Beautiful dengan harga diskaun dan rundingan percuma serta "after sales service" yang terbaik.



Norain Mohd Nizar
Pakar Premium Beautiful Anda

013-7415271
Facebook : Norain Mohd Nizar
Instagram : @norainezamshah

Thursday, April 26, 2018

RTW Raya 2018 | Infinence x Rizman Ruzaini




Assalamualaikum, hai semua :)

Apa khabar u all? Tengah usha baju raya ke tu? Maklumlah minggu ni minggu gaji kan..? Mesti ada yang dah start buat persediaan awal untuk raya. Bagus tu buat persediaan awal jadi tak adalah kita kalut dan boleh atur bajet sebaiknya.

Alang-alang u all tengah recce baju raya tu kan, saya nak share cerita tentang baju raya juga ni. Beberapa minggu lepas, saya dan beberapa rakan yang lain terpilih untuk dapat entry pass ke Gaya Koleksi Raya 2018 fashion show pada 13 April 2018 melalui contest yang dibuat oleh syarikat untuk para CDM di dalam Facebook Group khas untuk semua CDM SHOM. Best jadi CDM dan inilah salah satu privillage yang pihak syarikat sediakan. Then ada juga contest untuk usahawan SHOM di Facebook dan Instagram. Ramai dari our team yang menang entry pass, jadi memang meriahlah kita ke fashion show. Yeay!

So that show hari jumaat. Bertolak dari JB around 1pm then drop anak-anak di Melaka, lepas tu terus ke Publika. Sampai sana terus make up dan bersiap. Nasib baik my Make Up Artist (MUA) dah terror selok belok mukaku ini maka tak sampai 1 jam dah siap mekap.

My MUA. Thanks Hani :)

With my date




Around 9.30pm the event started. Bersesak jugalah nak masuk ke walkway area tu sebab ramai yang dah tak sabar for first preview koleksi Ready To Wear (RTW) rekaan Rizman Ruzaini for Infinence. At first dapat duduk di row belakang, then bila reserved seats ada yang kosong, dapatlah kita pindah ke front row. Dapat sekali free gifts from the famous duck! Yeay!

The show started with shawl, square scarf collections then followed by shoes and handbags. This one saya share di entry yang lain ya.

And there you go! Ready To Wear Infinence x Rizman Ruzaini for Raya 2018!! Elegance and so beautiful..!!

HANA

Comes with 3 different colour combination. Choose your favorite ladies..








ALYAA










SARRA






LEYLA






MARYA










And last but not least our sweet and beautiful ambassador Fazura!!

Image may contain: 5 people, people smiling, people sitting and people standing

Ya Allah cantiknya dia ni!! Masa Fazura keluar tu kan..terus jadi macam girl crush. Haha. Serius lawa sangat Fazura ni. Untung abam Fattah.






Dah habis show kita pulak posing. OOTD Premium Beautiful kasi hempas satu kali..tajuk dia.



Kebetulan we all antara yang terakhir tinggalkan area tu. Sekali kena interview dengan team yang shoot video event tu pulak. Wah feeling celebrity gitu.

After the interview. Thank you!

So uolss dah pilih ke yang mana satu? Eh ke dah pilih 2-3. Hihi.

Personally koleksi baju raya Infinence x Rizman Ruzaini ni sangat berbaloi untuk dimiliki. Fabrik yang digunakan berkualiti, detailing lace dan diamond memang puas hati, selesa, bila pakai tu terus jatuh terletak. Tambah cantik bila uolss pakai Premium Beautiful. Memang terus transform jadi gorgeous sekelip mata.



Anyway kalau dah buat pilihan atau masih berfikir-fikir nak pilih yang mana, terus hubungi saya ya. Bab baju ni pun saya boleh consult. Haa best kan serba boleh gitu.

Call/text/whatsapp/telegram : 013-7415271

Dapatkan dengan harga diskaun..pre-order now..!!


Monday, April 23, 2018

Happy Birthday To Me

Assalamualaikum & hai semua.

Age is just a number, right? I am now 36 and let's just imagine it's 16 ;)


Image may contain: Norain Mohd Nizar, text

Alhamdulillah sejak semalam dan hari ini masih dihujani dengan ucapan selamat hari lahir dan doa yang baik-baik dari ahli keluarga, sahabat-sahabat, rakan-rakan kongsi, clients tak kira di mana jua berada. Ada yang whatsapp, telegram, sms, DM di IG, PM di Facebook, posting dan komen fi Facebook paling banyak! MasyaAllah ramai yang sayang saya :) Syukur sangat dikelilingi dengan insan-insan yang baik hati..ini semua pun rezeki dari Allah.

Jadi di kesempatan ini saya dengan rendah hati dan penuh kasih sayang ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua atas ingatan serta doa-doa anda semoga dimakbulkan oleh Allah. Saya juga doakan agar u all semua dikurniakan keberkatan, kesihatan, kemewahan rezeki, dipermudahkan segala urusan dan sentiasa dalam rahmat Allah.

Terima kasih mak dan ayah kerana tanpa mak dan ayah tiadalah saya di dunia ini. Terima kasih encik suami yang terinta dan anak-anak tersayang kerana sentiasa bersama waktu senang dan susah. InsyaAllah doakan saya terus sihat dan bertenaga untuk berbakti dan memberi manfaat pada keluarga dan insan-insan yang memerlukan saya :)


Special suprise from my daughter, Izzah Ardini


More to achieve this year, more success stories in life and business. Doakan agar usaha kami diberkati dan berjaya melahirkan usahawan-usahawan jutawan yang beraura dalam industri.




Thank you for reading and keep viewing this space ya.