Thursday, April 26, 2018

RTW Raya 2018 | Infinence x Rizman Ruzaini




Assalamualaikum, hai semua :)

Apa khabar u all? Tengah usha baju raya ke tu? Maklumlah minggu ni minggu gaji kan..? Mesti ada yang dah start buat persediaan awal untuk raya. Bagus tu buat persediaan awal jadi tak adalah kita kalut dan boleh atur bajet sebaiknya.

Alang-alang u all tengah recce baju raya tu kan, saya nak share cerita tentang baju raya juga ni. Beberapa minggu lepas, saya dan beberapa rakan yang lain terpilih untuk dapat entry pass ke Gaya Koleksi Raya 2018 fashion show pada 13 April 2018 melalui contest yang dibuat oleh syarikat untuk para CDM di dalam Facebook Group khas untuk semua CDM SHOM. Best jadi CDM dan inilah salah satu privillage yang pihak syarikat sediakan. Then ada juga contest untuk usahawan SHOM di Facebook dan Instagram. Ramai dari our team yang menang entry pass, jadi memang meriahlah kita ke fashion show. Yeay!

So that show hari jumaat. Bertolak dari JB around 1pm then drop anak-anak di Melaka, lepas tu terus ke Publika. Sampai sana terus make up dan bersiap. Nasib baik my Make Up Artist (MUA) dah terror selok belok mukaku ini maka tak sampai 1 jam dah siap mekap.

My MUA. Thanks Hani :)

With my date




Around 9.30pm the event started. Bersesak jugalah nak masuk ke walkway area tu sebab ramai yang dah tak sabar for first preview koleksi Ready To Wear (RTW) rekaan Rizman Ruzaini for Infinence. At first dapat duduk di row belakang, then bila reserved seats ada yang kosong, dapatlah kita pindah ke front row. Dapat sekali free gifts from the famous duck! Yeay!

The show started with shawl, square scarf collections then followed by shoes and handbags. This one saya share di entry yang lain ya.

And there you go! Ready To Wear Infinence x Rizman Ruzaini for Raya 2018!! Elegance and so beautiful..!!

HANA

Comes with 3 different colour combination. Choose your favorite ladies..








ALYAA










SARRA






LEYLA






MARYA










And last but not least our sweet and beautiful ambassador Fazura!!

Image may contain: 5 people, people smiling, people sitting and people standing

Ya Allah cantiknya dia ni!! Masa Fazura keluar tu kan..terus jadi macam girl crush. Haha. Serius lawa sangat Fazura ni. Untung abam Fattah.






Dah habis show kita pulak posing. OOTD Premium Beautiful kasi hempas satu kali..tajuk dia.



Kebetulan we all antara yang terakhir tinggalkan area tu. Sekali kena interview dengan team yang shoot video event tu pulak. Wah feeling celebrity gitu.

After the interview. Thank you!

So uolss dah pilih ke yang mana satu? Eh ke dah pilih 2-3. Hihi.

Personally koleksi baju raya Infinence x Rizman Ruzaini ni sangat berbaloi untuk dimiliki. Fabrik yang digunakan berkualiti, detailing lace dan diamond memang puas hati, selesa, bila pakai tu terus jatuh terletak. Tambah cantik bila uolss pakai Premium Beautiful. Memang terus transform jadi gorgeous sekelip mata.



Anyway kalau dah buat pilihan atau masih berfikir-fikir nak pilih yang mana, terus hubungi saya ya. Bab baju ni pun saya boleh consult. Haa best kan serba boleh gitu.

Call/text/whatsapp/telegram : 013-7415271

Dapatkan dengan harga diskaun..pre-order now..!!


Post a Comment