Saturday, January 19, 2019

Bio Velocity Sleep Mate

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Lately sis dapat banyak permintaan daripada client yang nak cuba Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) atas sebab faktor kesihatan dan juga masalah sukar tidur. Jangan main main dengan masalah susah tidur ni tau. Boleh membahayakan kesihatan sekiranya tidak dirawat dengan baik.

Sebelum kita bercerita lanjut mengenai Bio Velocity Sleep Mate ni, suka sis nak ingatkan sekiranya u all ingin membeli dan mendapatkan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM), pastikan u all dapatkan khidmat nasihat dari agen yang u all berurus niaga. Nak lagi senang, urus niaga dengan sis terus okay? :) 

Untuk sebarang pertanyaan mengenai Bio Velocity Sleep Mate dan pembelian Bio Velocity Sleep Mate, you all boleh contact me at: 013-7415271 or you can always email me at: norain.nizar@gmail.com




Frequently Asked Question (FAQ) mengenai BVSM


Soalan: Bolehkah saya COD (Cash-On-Delivery) Bio Velocity Sleep Mate?

Jawapan: Maaf, buat masa sekarang sis tidak menyediakan perkhidmatan COD. Pembayaran perlulah dibuat terlebih dahulu dan kemudian delivery akan dilakukan sama ada serahan tangan atau postage. 

Soalan: Adakah benar kesihatan akan bertambah baik setelah menggunakan Bio Velocity Sleep Mate?

Jawapan: Penggunaan Bio Velocity Sleep Mate semata-mata mungkin tidak akan memulihkan penyakit yang kronik. Cuma penggunaan Bio Velocity Sleep Mate membantu untuk melancarkan perjalanan darah dan mengembalikan tenaga badan ke tahap optimum. Kesihatan yang baik mestilah disertai dengan aktviti senaman dan penjagaan makanan yang baik. Insya Allah sakit-sakit seperti lenguh badan, susah hendak tidur lena pada waktu malam, selalu rasa letih walapun sudah tidur pada waktu malam akan dapat dikurangkan dengan penggunaan Bio Velocity Sleep Mate yang consistent.

Ada testimoni di mana beberapa penyakit kronik seperti stroke, asthma dan beberapa penyakit kronik yang lain sembuh dengan penggunaan Bio Velocity Sleep Mate. Cuma masa yang diperlukan adalah berlainan untuk setiap pengguna Bio Velocity Sleep Mate. Penggunaan Bio Velocity Sleep Mate ini hanya salah satu alternatif untuk kesihatan yang lebih baik, dan bukannya ubat doktor. You all boleh beli dan cuba Bio Velocity Sleep Mate ini untuk membaik pulih kesihatan, cuma seperti yang sis katakan sebelum ini, mesti kena ada jaga makan dan disertakan dengan senaman yang dibenarkan oleh doktor.

Apa-apa pun, untuk penyakit yang kronik, wajib dapatkan nasihat doktor. Kalau ada ubat yang perlu diambil seperti yang disarankan oleh doktor, wajib kena ambil ubat.

Bio Velocity Sleep Mate hanyalah salah satu terapi tidur untuk u all kembalikan tenaga badan yang telah digunakan sepanjang hari. Dan bukannya ubat doktor atau penyembuh kepada segala penyakit kronik.


Apa itu Bio Velocity Sleep Mate?

Secara ringkasnya Bio Velocity ini adalah pelapik tilam bersaiz queen yang mempunyai teknologi Bio Velocity. Yang di mana bila kita tidur atas pelapik tilam ini, ia sangat membantu untuk kita dapatkan tidur yang lebih nyenyak dan energy badan kita akan di recharge ketika tidur. Sebab sis faham, zaman sekarang ini, memang bukan mudah untuk nak dapatkan tidur yang nyenyak dan lena di sebelah malam.

Selalunya, mungkin kita yang dalam awal 30-an tidak terasa lagi. Tetapi once kita masuk 40-an, bila hanya tidur 3-4 jam sahaja tidak mencukupi untuk badan kita. Jadi di sini Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu. Sebab apabila kita tidur atas pelapik tilam ini, badan akan lebih cergas setiap kali bangun pagi. Jadi lebih mudah untuk membuat kerja seharian. Kurang berasa letih dan badan menjadi kurang lenguh.

Nampak simple kan? So, kalau hendak baca lebih lanjut tentang Bio Velocity Sleep Mate ini, boleh teruskan membaca entry ini ya.

Bio Velocity Sleep Mate

Secara umumnya kita semua tahu bahawa tidur yang berkualiti adalah sangat penting untuk sistem badan manusia. Ianya mempengaruhi fizikal, emosi dan fungsi otak manusia. Allah jadikan malam untuk kita berehat. Apabila kita cukup tidur, kita akan rasa lebih bersemangat, tenang dan gembira untuk menjalani aktiviti seharian. Cuba kalau tak cukup tidur, ada je benda tak kena kan? Serba serbi salah asyik rasa nak marah dan stress je.

Cuba baca ni satu persatu. Tanda tanda tak cukup tidur.


Masalah tak cukup tidur ni nampak ringan tapi kesannya sangat tidak elok untuk badan kita. Kalau diambil ringan lama lama nanti memudaratkan dan prestasi kerja juga terjejas. Bukan setakat itu, tugas dan tanggung jawab pada keluarga pun akan makin sukar dilakukan sebab badan cepat letih dan lesu. Makin hari makin stress, end up muka pun cepat tua. Huhuhu. Mesti tak nak tua sebelum usia kan?
Kepentingan tidur untuk setiap manusia:
  • Semua sel badan akan diperbaharui dan diaktifkan
  • Aktiviti otak seperti mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan
  • Menguatkan minda dan kesedaran (alert)
  • Tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda
  • Melambatkan proses penuaan, memanjangkan umur
  • Menggalakkan pembaharuan sel kulit, meningkatkan kencantikan kulit
  • Menggalakkan pertumbuhan bayi dan kanak-kanak
  • Menghilangkan kepenatan, memulihkan keadaan badan, menjana kembali tenaga
  • Untuk kesihatan mental, meningkatkan daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan yang bijak

Nampak kan betapa pentingnya tidur untuk manusia?
Jadi bagaimana Bio Velocity Sleep Mate boleh membantu?
Teknologi Bio Velocity
Sifat Utama Kuasa Tenaga Semula Jadi



Manfaat Bio Velocity Sleep Mate

Bagaimana nak gunakan Bio Velocity Sleep Mate?
Mudah sahaja. Hanya bentangkan Bio Velocity Sleep Mate di atas tilam dan pasangkan cadar. Atau boleh juga dijadikan sebagai selimut. Siap dah untuk menikmati tidur lena dan berkualiti :)
Feedback pengguna Bio Velocity Sleep Mate. Selain daripada membantu masalah tidur, Bio Velocity Sleep Mate juga membantu proses penyembuhan. 
Testimoni BVSM - selepas kemalangan

Testimoni BVSM - masalah urat saraf
Testimoni BVSM - tidur lebih lena

Testimoni BVSM - rasa kebas kaki berkurangan

Testimoni BVSM - pesakit minor stroke lebih sihat 

Testimoni BVSM - badan lebih segar

Testimoni BVSM - pesakit stroke tidur lebih lena waktu malam

Tetsimoni BVSM - tiada lagi masalah kaki kebas 

Testimoni BVSM - selesa guna

Alhamdulillah. Bio Velocity Sleep Mate sebagai alternatif untuk kesihatan yang lebih baik. Hanya Allah yang mengurniakan kesembuhan dan kesihatan pada penggunanya yang ikhtiar. InsyaAllah.
So again, kepada u all yang benar benar mahukan manfaat daripada Bio Velocity Sleep Mate ni, jemputlah hubungi sis segera ya. Mungkin ianya perlu untuk u all atau pun ahli keluarga mahu pun rakan rakan. Panjang panjangkan entry ini ya dan terima kasih kerana sudi membaca entry ni sampai habis :)
Contact me at 013-7415271 or email me at norain.nizar@gmail.com