Wednesday, May 31, 2017

6 Tips Kekal Bertenaga Di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum & hai semua :)

Hari ni dah 5 hari umat Islam berpuasa, esok masuk hari ke 6. Sekejap betul masa berlalu kan?

So far macam mana puasa u all? Ok ke? Masih bertenaga? Harap-harapnya begitulah ya.

Memandangkan kita ada lebih kurang 3 minggu ++ lagi untuk berpuasa, di sini saya nak kongsikan tips kekal bertenaga sepanjang bulan ramadhan. Hope u all boleh ikut tips ini ya sebab sangat mudah.


5 tips kekal bertenaga sepanjang bulan Ramadhan


Mudah sahaja. Amalkan produk-produk kesihatan daripada Sahajidah Hai-O (SHOM) ini :)


1) SHAKE ME

Shake Me adalah minuman protein yang membantu menahan rasa lapar sampai ke petang. Disarankan minum semasa bersahur.




2) MIN KAFFE

Minum min kaffe ketika bersahur dan berbuka bersama 3 biji kurma. Min Kaffe juga membantu untuk rasa kenyang lebih lama dan badan rasa bertenaga. Boleh dibancuh panas atau sejuk. Kalau sejuk sesuai waktu berbuka. Nyaman je rasa tekak :)






3) HAI-O GARLIC

Amalkan makan garlic 2 biji sebelum tidur untuk membantu pembuangan angin dalam badan. Sangat membantu bagi anda yang mudah diserang gastrik.





4) N'LICIOUS

N'licious pula mengandungi enzim yang membantu untuk menguraikan makanan dan membantu penghadaman. Minum 1 sachet selepas terawih.




5) BV ALFALFA

Minum BV Alfalfa segelas 30 minit selepas makan berbuka sebagai pengganti jus. Masa berbuka confirm kita makan macam-macam kan? Jadi mesti minum segelas BV Alfalfa untuk singkirkan kolestrol dan memberi tenaga untuk solat terawih. BV Alfalfa juga sebagai detox drink anda. Tersangat mudah. Bancuh sahaja dengan air masak kemudian terus minum.






6) PREMIUM BEAUTIFUL

Ramai yang dah tahu dan rasai sendiri kelebihan memakai Premium Beautiful semasa berpuasa. Sekarang masa untuk anda pula rasai sendiri betapa bagusnya memakai Premium Beautiful semasa berpuasa. Selain membantu menahan lapar semasa tempoh berpuasa, premium beautiful juga sangat membantu dari segi kesihatan. Badan rasa cergas bertenaga, tiada masalah gastrik, mudah melakukan kerja dan ibadah, mengurangkan sakit pinggang dan sakit belakang dan banyak lagi. Sebagai bonus, berat badan mudah turun sebab Premium Beautiful membantu mengawal portion makanan yang kita ambil semasa berbuka. Jadi tak ada kes terlajak makan sampai lemau nak terawih : )

Bonus lagi, anda pasti lebih yakin untuk bergaya hari raya nanti. Kata nak kurus sebelum raya kan? Haaa inilah masanya!


Okay macam mana nak dapatkan produk-produk ni dengan HARGA ISTIMEWA?

Senang sahaja.

Hubungi saya terus ya :)

Whatsapp/text/PM semua boleh.



013-7415271
Norain Mohd Nizar
The Premium Beautiful Expert 
SHOM Products Entrepreneur


Friday, May 26, 2017

Salam Ramadhan 1438H

Assalamualaikum & salam sejahtera :)

Alhamdulillah syukur kepada Allah dapat kita berjumpa lagi dengan bulan Ramadhan yang penuh rahmat dah barakah.

Jadi sebelum kita semua umat Islam mula berpuasa esok hari, ingin saya dan keluarga memohon kemaafan atas segala salah dan silap sama ada secara sedar atau tidak, sengaja atau tidak, mohon diampunkan.

Semoga Ramadhan tahun ini lebih baik dari sebelumnya. Semoga kita semua dapat meningkatkan ibadah dan membuat segala amalan baik dengan penuh ikhlas dan semoga Allah menerima ibadah kita semua.

Sepanjang bulan puasa ni, untuk waktu imsak dan berbuka puasa u all boleh dengarkan di Suria FM ye. Kenapa? Sebab segmen tersebut ditaja oleh Min Kaffe, satu-satunya kopi garam buluh asli keluaran Sahajidah Hai-O :)




Ikut pengalaman saya, suami, mak ayah dan semua rakan-rakan yang mengamalkan Min Kaffe sewaktu bersahur dan berbuka sangat membantu mengekalkan kecergasan badan untuk berpuasa dan juga mengembalikan kecergasan selepas seharian berpuasa. Bila badan cergas, kita pun semangat nak solat terawih pada malamnya pula. :) Jadi Min Kaffe ni mesti kita amalkan ye. InsyaAllah ia membantu anda juga.



What should we do during Ramadhan month. Bagus untuk melatih anak-anak kita juga.



Jom kita refresh niat puasa Ramadhan :)


Image result for niat puasa ramadhan


Doa berbuka puasa. Jangan lupa baca bismillah dan doa ye.


Image result for niat puasa ramadhan


Selamat berpuasa untuk semua umat Islam seluruh dunia. Marilah kita tingkatkan iman dan penghayatan sepanjang bulan yang mulia ini :)





Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak dari kami sekeluarga.

Selamat berpuasa :)


Testimoni Premium Beautiful - Promosi Raya

Assalamualaikum & hai semua,

Hari ni 29 Sya'ban 1438H. Bermakna esok kita semua umat Islam akan mula berpuasa selama sebulan pada bulan Ramadhan. Ya Allah seronoknya kan?

Jadi sempena hari baik bulan baik ni, besar hati saya nak berikan HARGA PROMOSI untuk semua pembaca blog dan juga sahabat handai mahupun sesiapa sahaja yang membeli Premium Beautiful mahupun produk-produk lain daripada saya :)

Promosi berlangsung sepanjang Ramadhan & Syawal tahun ini, jadi jangan lepaskan peluang tau!

Biarpun esok kita mula berpuasa, saya tengok sejak 2 bulan lepas dah mula keluar koleksi pakaian raya. Zaman sekarang ni terkenal dengan Ready-To-Wear (RTW) kan? Pilih sahaja mana yang berkenan. Even famous designer pun dah launch their RTW Raya 2017. Namun ada sesetengah dari kita yang teringin sangat nak pakai baju RTW, nak melaram macam kawan-kawan lain tapi bentuk badan kurang menarik. Hmmmm macam mana tu? Tiap-tiap tahun pakai baju kurung (sebab paling selamat nak sorok lemak), sesekali nak juga melawa kan?

Antara koleksi RTW Raya 2017 from Jovian. Cantik kan?

Ini pula antara koleksi RTW Raya 2017 from Rizman Ruzaini. Semua letops!


Baju dah cantik tapi badan kita pula tak berapa nak cantik. Hehe. takpe, simple solution u all just sarung Premium Beautiful dari sekarang! Premium Beautiful ni bukan untuk sorok lemak sementara je tau, makin dipakai makin mengecil badan u all.

Tak percaya?

Jom tengok testimoni-testimoni hot meletops ni :). Mereka semua ni pakai Premium Beautiful secara konsisten setiap hari, amalkan pemakanan sihat dan minum air masak secukupnya setiap hari. Air kan penting untuk tubuh badan kita ;)



Hasil pemakaian yang konsisten. Bukan berat badan je turun, bentuk badan pun makin kemas dan curvy. Dah boleh sarung baju RTW dengan penuh yakin!



From size L to size S. Inchloss yang sangat banyak! Jangan tak percaya yang adik manis kita ni sebelum pakai Premium Beautiful, beliau pakai size XL tau. From size XL to size S, best kan Premium Beautiful? :)


Lebih yakin bergaya dengan Premium Beautiful. Of course! Badan dah makin susut, lemak-lemak dah banyak hilang, mestilah confident kan.



Mother of 2. From size XL to size M untuk baju RTW. Kalau tengok yang size XL dulu tu pun dah cukup strecth hehe. Now lemak-lemak semua dah lenyap hasil pemakaian Premium Beautiful secara konsisten.



Kakak kita ni beliau "terpaksa muda". Bukan beliau sorang je terpaksa muda, dengan encik suami pun dapat tempias. Hampir tak kenal tengok gambar ni. By the way 2013 tu belum pakai Premium Beautiful. Kak Aju mula pakai Premium Beautiful pada tahun 2015.



Ingatkan dah kurus tak payah pakai Premium Beautiful kan? Haaa silap tu. Kurus pun kena pakai okay supaya maintain kurus. Tengok adik manis kita ni, makin slim tapi bukan slim sekeping ye. Ini slim berpotongan gituuu. Perut pun kempis je kan :) So anda yang berat 56 kg macam Wanie ni, marilah pakai Premium Beautiful.



Mother of 2. Turun 10kg dengan Premium Beautiful. Wow ke memang wow?? Nak fikir lagi ke kekakak? Wajib grab cepat-cepat tau!!



Ini pula mother of 3. Kalau dulu tak perasan pun sebenarnya diri tu 'chubby'. Hehe. Bila dah jumpa Premium Beautiful pada tahun 2016, tengok her transformation! Macam anak dara tau!! By the way Fyda lost 10 kg hasil pemakaian Premium Beautiful secara istiqomah.



Mother of 6! Sebelum ni lepas bersalin 5 orang anak, beliau belum jumpa Premium Beautiful. Then selepas melahirkan anak ke 6, terus berpantang dengan Premium Beautiful dan tengoklah hasilnya! Dari pakai size XXL now dah boleh pakai size XS! Fuhhh teruja kan?!



Ini pula testimoni dari ustazah from Kelantan. Biarpun pakai baju loose, tetap nampak badan slim. Hasil dari pemakain Premium Beautiful secara istiqomah juga ni. Dari size XXL now dah boleh pakai size M. Happy kan? So jangan risau ye, Premium Beautiful ada banyak saiz. Saiz anda pasti ada :)



Ini pula kesan "immediate shaping" selepas pakai Premium Beautiful. Client ni teruja sangat! Bukan setakat perut je kemas, seluar pun tiba-tiba longgar kat bahagian peha.




Haa macam mana? Teruja kan??

Badan kita ni bila makin ringan, makin mudah pergerakan kita betul tak? Nak beribadat pun makin mudah. Tambah pula bulan Ramadhan ni kita berpuasa kemudian berterawikh pada malam hari dan melakukan amalan-amalan lain. Tak boleh jadikan puasa sebagai alasan untuk badan kita lemah. Mesti nak sentiasa bertenaga terutamanya ibu-ibu. Banyak tugasan harian so mesti nak kekal bertenaga gitu.

Kalau anda mula pakai sekarang, insyaAllah raya nanti mesti baju yang dah beli tu silap-silap longgar sebab dah makin slim.

Premium Beautiful ni tak mahal tau. Sebab apa saya kata tak mahal?

Sebab saya tengok baju-baju RTW kebanyakannya RM 400 - RM 500 ++ sepasang. Bila shopping kebiasaannya u all bukan shopping sepasang kan? Mesti berpasang-pasang end up total jadi RM 2,000 ++ juga tu :)

Beli Premium Beautiful sekali je, kemudian pakailah sampai 3-5 tahun. Jimat duit!!


Jangan bertangguh lagi ye.

Dapatkan CASH REBATE RM 150 - RM 400 dengan pembelian Premium Beautiful dari saya. Siap ada FREE GIFT lagi. Best tau!!

Ok boleh contact saya terus. Janji ok?


Whatsapp/text : 013-7415271
FB : Norain Mohd Nizar
FB Page : Norain Mohd Nizar - The Premium Beautiful Expert
IG : @norainezamshah




Friday, May 12, 2017

Cara Mudah Turunkan Berat Badan | Set Kurus Bajet

Assalamualaikum & hi everyone :)

Masalah berat badan berlebihan merupakan masalah common di kalangan rakyat malaysia mahupun seluruh dunia. Mana tidaknya, negara kita ni kan banyak makanan yang sedap-sedap tambahan pula mudah didapati. Nasi lemak, roti canai, teh tarik, nasi beriani, nasi minyak dan segala jenis makanan enak-enak boleh kita dapati.

Itu belum termasuk signature dish kalau kita travel ke tempat-tempat tertentu contohnya Penang terkenal dengan nasi kandar, pasemboq, kari kepala ikan. Melaka pula terkenal dengan ikan bakar, asam pedas. Johor pula terkenal dengan lontong kering, kacang pool, nasi ambeng, nasi beriani gam. Negeri Kelantan pula terkenal dengan nasi kerabu, teh tarik madu dan macam-macam lagi juadah yang sedap-sedap belaka.

Susahnya nak diet kat Malaysia ni kan? Hehe. Tak apa jangan risau. Makanan tak salah, cuma kita kena bijak mengawal pengambilan makanan. Jadi kali ini saya nak kongsikan tentang cara mudah menurunkan berat badan. Cara ini saya sendiri amalkannya dan alhamdulillah terbukti berkesan.


Memperkenalkan Set Kurus Bajet by The Diamond Circle.


Apa itu Set Kurus Bajet?




Set Kurus Bajet merupakan produk kesihatan yang telah membantu ramai client kami yang bukan sahaja hendak kurus dan menurunkan, malah telah membantu mereka bertambah sihat, ceria, gembira serta makin berkeyakinan dalam menjalani kehidupan mereka.

3 produk utama di dalam Set Kurus Bajet ini mengandungi khasiatnya yang tersendiri. Gandingan Min Kaffe, Garlic Tablet dan BV Alfalfa telah berjaya memberikan perubahan positif kepada kami dan client kami. Ia juga bukan sahaja membantu menyelesaikan masalah berat badan malah meningkatkan tahap kesihatan.

Antara masalah kesihatan yang dapat dikurangkan dengan Set Kurus Bajet ini ialah :

1) Gastrik
2) Migrain/Sakit kepala
3) Sembelit
4) Bisa tumit kaki
5) Tekanan darah tinggi
6) Kencing manis
7) HB rendah
8) Angin dalam badan
9) Gout


Bagaimana Set Kurus Bajet membantu anda ?

1) Min Kaffe 
Membantu rasa kenyang dengna lebih lama. Terdapat khasiat garam buluh yang membantu membekalkan mineral kepada tubuh badan, bertindak sebagai energy booster dan detox agent juga. Membantu pelawasan. Feedback dari mereka yang ada migrain, rasa lega selepas minum min kaffe kerana khasiat garam buluh dan juga less caffein.

2) Garlic
Membantu buang angin dalam badan, menghilangkan gastrik, mengempiskan perut dan membantu memecahkan lemak dalam badan,

3) BV Alfalfa
Membekalkan nutrien pada tubuh badan, bertindak sebagai multivitamin. Istimewanya BV Alfalfa mempunyai bio velocity di mana apabila kita minum, akan membantu kita rasa lebih bertenaga.

BV Alfalfa juga menyerap minyak yang kita makan, memecahkan lemak dan BV Alfalfa sangat penting untuk proses detox dan membersihkan usus.





Saya kongsikan juga testimoni-testimoni dari client kami dan kami sendiri yang mengamalkan Set Kurus Bajet ini untuk meningkatkan kesihatan dan dalam masa yang sama menurunkan berat badan.


Berat turun 12kg setelah mengamalkan Set Kurus Bajet by TDC


Berat turun 6kg, inchloss yang ketara dan lebih aktif berbanding sebelumnya.


Set Kurus Bajet sebagai energy booster!


Melegakan sakit kepala


Tumit dah tak sakit selepas mengamalkan Set Kurus Bajet


Perut kempis, inchloss banyak dan mudah mengawal selera makan.


Mudah buang air, buang angin dan badan rasa ringan


Badan bertenaga, hilang rasa penat

Tiada lagi sakit tumit, kurang rasa lapar.


Cepat kenyang, perut tak kembung


Rasa bertenaga, tak mengantuk.


Lawas, mudah buang angin, badan rasa ringan.



Sesuai untuk anda juga kerana Set Kurus Bajet bukanlah ubat kurus tetapi adalah produk-produk kesihatan yang kami gabungkan menjadi set untuk sesiapa sahaja yang mengamalkannya mendapat manfaat.


Harganya pun tak mahal. Hanya RM 160/set.




Berminat untuk mencuba? Anda memang wajib cuba kalau nak kurus dan sihat :)


Hubungi saya : 

📲013-7415271

FB : Norain Mohd Nizar
IG : @norainezamshah

Norain Mohd Nizar​
Your Trusted SHOM Products Entrepreneur
Business Coach
The Diamond Circle
Wednesday, May 10, 2017

Bengkung Moden Premium Beautiful

Assalamualaikum & hi semua :)

Selamat bercuti bagi yang bercuti hari ni ya. Pada yang bekerja tu selamat bekerja dengan penuh ikhlas :)

Hari ni saya nak kongsikan tentang Bengkung Moden Premium Beautiful yang menjadi pilihan ramai ibu-ibu lepas bersalin. Pertama sekali tahniah saya ucapkan pada ibu-ibu yang memilih Premium Beautiful sebagai teman baik mereka!

Kalau kita tengok zaman sekarang ni banyak bengkung moden di luar sana. Tapi apa saya nak kongsikan kali ini, apa yang ada pada Premium Beautiful dan tidak ada pada bengkung moden yang lain.

Sebelum saya bercerita lanjut, saya nak ulas sikit kenapa "bengkung moden" dicari oleh ibu-ibu zaman sekarang secara amnya.

1) Nama pun moden, jadinya mesti ibu-ibu nak yang senang pakai sendiri. Betul tak?

2) Kebanyakan ibu-ibu lepas bersalin berpantang sendiri. Jadi bila berpantang sendiri ni mesti nak serba serbi mudah dan jimat masa.

3) Bila sebut aje moden, mesti terfikir berpantang secara moden dan boleh lupakan berpantang secara tradisional. Kan?

Suka sangat saya nak ingatkan di sini bahawa ibu-ibu yang melahirkan anak mestilah berpantang betul-betul. Sebab apa? Masa ni lah nak pulihkan badan dan organ dalaman kita yang tak nampak kat dalam tu. Imagine anda telah berjuang bergadai nyawa untuk lahirkan khalifah di muka bumi ni, sanggup ke nak biarkan diri sendiri tak terjaga? Tambah pula kita bukan hanya perlukan tenaga masa berpantang, tapi selepas berpantang tu lebih mencabar untuk menjaga dan membesarkan anak.

Saya cerita ikut pengalaman saya dan kawan-kawan yang lain. Masa lepas bersalinkan anak pertama tahun 2009 dulu, saya belum jumpa lagi Premium Beautiful. Waktu tu saya pakai bengkung kain yang zig zag tu. For your information bengkung tu kalau kita pakai sendiri memang tak kuat ikatannya. Jadi kena minta tolong mak atau suami tolong ikat. Bengkung tu cover dari bahagian bawah dada hingga ke peha sahaja. Then how about breast? Faham je lah kan ibu dalam pantang ni susu meriah semacam. Hehe. End up, kebanyakan payudara ibu-ibu ni jadi kendur lepas tak breastfeed baby. Betul kan?

Okay sekarang ni cuba fikirkan semula apakah tujuan ibu-ibu lepas bersalin nak berbengkung? Sebab nak kurus sahaja kah?

Sebenarnya, ibu-ibu lepas bersalin PERLU dapatkan rawatan lebih dari itu. Sebab itu hari ni saya nak ceritakan tentang berpantang dengan Premium Beautiful.




Selalu saya dapat pertanyaan yang Premium Beautiful ni boleh dipakai oleh ibu-ibu yang bersalin normal sahaja kah? Kalau bersalin secara cesarean (c-sect) boleh pakai?

Jawapannya BOLEH. Tak ada masalah kalau ibu-ibu bersalin c-sect pun boleh pakai Premium Beautiful ni. Best kan? Biasanya ibu-ibu bersalin c-sect ada msalah nak berbengkung, itu yang perut tetap buncit dan menggeleber walau dah habis pantang. Takpe now dah ada penyelesaiannya kan? :) tepuk tangan yeay!




Masalah Diastasis Recti adalah masalah yang dihadapai semua wanita selepas bersalin menyebabkan perut buncit dan menggelebir selepas bersalin. Bayangkan kalau anda tak berbengkung langsung? Bentuk perut anda akan kekal seperti itu. Ngeri kan?


KENAPA IBU-IBU MESTI BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL?

1) Sangat praktikal. Premium Beautiful direka dalam 3 pieces untuk memudahkan urusan pemakaian dan penjagaan seperti mencuci dan mengeringkan. Sangat mudah untuk uruskan diri sendiri tanpa perlu bantuan orang lain. Jimat masa.

2) Badan rasa selesa dan hangat (warm) sentiasa. Ini penting untukk pemulihan rahim, dalaman dan luaran ibu-ibu. Mak-mak kita selalu pesan, badan tu biar warm supaya cepat pulih. Ibu berpantang tak boleh sejuk-sejuk ye. Risau dapat penyakit lain pula nanti.

3) Menetapkan kedudukan rahim dan membantu mengecutkan rahim. Supaya rahim kita pulih sepenuhnya. Rahim kita ada satu sahaja jadi mesti jaga elok-elok.

4) Membantu memperbanyakkan dan melancarkan susu badan.

5) Mengelakkan masalah bengkak susu sebab Premium Beautiful ada FIR yang membantu melancarkan aliran darah dalam badan.

6) Berat badan lebih mudah turun. Pakai sahaja Premium Beautiful setiap hari.

7) Bentuk badan lebih kemas dan ideal. Premium Beautiful hold our body perfectly.

8) Membantu membuang angin dalam badan. Confirm rasa lega!

9) Badan lebih cergas. Kurang rasa pening atau lemau badan.

10) Mengempiskan perut. Inilah yang diidamkan oleh ibu-ibu kan.

11) Membantu melancarkan pelawasan. Pemakaian Premium Beautiful membantu menyingkirkan toksid dalam badan. Minumlah air masak secukupnya.

12) Menyokong payudara, tulang belakang dan pinggang. Jadi ibu-ibu tak rasa sakit pinggang semasa dan selepas menyusukan bayi.

13) Mengembalikan keanjalan aset ibu-ibu, mengetatkan oto-otot yang longgar selepas bersalin. Premium Beautiful bantu realign mana-mana part yang patut tu supaya ibu-ibu lebih berkeyakinan biarpun anak dah berderet. Awesome right?

14) Melancarkan pengeluaran darah kotor. Mengurangkan rasa sakit di perut selepas bersalin. Untuk yang ini saya sarankan ibu-ibu pakai sekali BioSeleza sanitary pad. InsyaAllah selesa sangat semasa berpantang.

15) Mengurangkan dan memudarkan stretchmark! Kebanyakan ibu-ibu ada masalah ini kan? Sebab tu mesti pakai Premium Beautiful ok?


Kalau disenaraikan memang banyak sangat kelebihan Premium Beautiful ni. Sebab itu menjadi pilihan ibu-ibu zaman sekarang. Tambah pula Premium Beautiful ni bukan untuk dipakai masa berpantang sahaja tau. Ibu-ibu boleh teruskan pakai sampai bila-bila. Jimat kan? Sekali beli boleh pakai bertahun-tahun. Macam saya pakai sejak tahun 2010 hinggalah 2016. 6 tahun dengan 1 set Premium Beautiful. Berbaloi kan?

Now saya tengah pregnant anak ketiga. InsyaAllah lepas melahirkan nanti memang terus ku sarung Premium Beautiful sebab dah terbukti berkesan.



Ini masa November 2016. Sebelum disahkan pregnant :)


Ini pula saya kongsikan testimoni dari ibu-ibu yang bepantang dengan Premium Beautiful. Look at their transformation. Amazing!

Testimoni dari ibu-ibu yang bersalin secara cesarean/c-sect/czer.

Testimoni dari ibu yang bersalin secara c-sect. See ibu bersalin c-sect pun berjaya turunkan berat badan dan kemaskan bentuk badan!









Ini pula testimoni dari ibu-ibu yang bersalin secara normal.











Ini pula saya kongsikan pengalama ibu-ibu yang breastfeed baby dan memakai Premium Beautiful :)





Alhamdulillah tengok sahaja pengalaman dan transformasi ibu-ibu ni kan. Mereka bukan pakai Premium Beautiful dalam pantang sahaja, malah terus menerus pakai sehingga sekarang. badan rasa cergas, bentuk badan sentiasa kemas dan mudah nak maintain berat badan.

Jadi ibu-ibu di luar sana dah faham MENGAPA PERLU PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL?

Jangan berlengah lagi ye. Masih belum terlambat untuk anda jaga diri dan transform menjadi hot mummies. Yang tengah mengandung, yang lepas bersalin dan dalam pantang malah yang dah lama bersalin pun boleh sangat-sangat pakai Premium Beautiful ni.

Dapatkan terus dari saya ye.

Hubungi saya sekarang sementara ada HARGA PROMOSI :)



013-7415271
norain.nizar@gmail.com
FB : Norain Nizar
FB Page : Norain Mohd Nizar - The Premium Beautiful Expert
IG : @norain.nizar @ratukorsetpb