Friday, January 5, 2018

G8 Unity...The BIG Wave Is Back!

Assalamualaikum & hello everyone :)

Bismillah..

Terima kasih kerana sudi mengikuti dan membaca segala cerita dalam blog saya ini. Sebelum saya mulakan cerita, saya nak ajak anda semua untuk tonton video ini..Saya pasti ramai yang tertanya-tanya apakah G8 Unity dan ada juga yang sudah tahu tentang G8 Unity.

So let me share the story here..

Before Unity...there was GLAM..

Satu-satunya kumpulan dalam perniagaan Sahajidah Hai-O Marketing Sdn Bhd yang telah mencipta sejarah kejayaan dengan jualan terkumpul RM 100 JUTA dalam masa 5 tahun. Mencipta kisah kejayaan yang tersendiri, gelombang aura yang cukup besar, platform yang sangat kukuh untuk usahawan-usahawan yang berada di atas platform GLAM merangkul kejayaan demi kejayaan seperti yang anda dapat saksikan di dalam video tadi.

G8 UNITY adalah sebuah komuniti perniagaan yang dibentuk dari gabungan 8 Network CDM di bawah kepimpinan hebat CDM Hanis Haizi. Visi G8 Unity adalah menyatukan Glampreneurs di bawah satu komuniti untuk memperkasakan antara satu sama lain. Misi G8 Unity adalah melahirkan 50 orang Crown Diamond Manager (CDM) yang berketerampilan dengan minimum jualan RM 1 Juta sebulan.

Alhamdulillah. Fast forward pada 24 Disember 2017, penubuhan G8 Unity Business Community telah dilancarkan secara rasmi dan dihadiri oleh G8preneurs dari seluruh Malaysia.
Syukur alhamdulillah segala yang dirancang berjalan lancar dengan izin Allah. Pada saya pertemuan kita hari ini adalah diatur oleh Allah, hanya dengan izin Allah dan bukan atas sebab manusia.

Boleh dikatakan sebagai comeback, dan kali ini lebih banyak tenaga pakar, lebih power, lebih energy, lebih sokongan, lebih semangat! Paling buat saya teruja dan terharu apabila CDM CDM otai dalam industry network marketing Sahajidah Hai-O pun turut sama beri sokongan pada G8 Unity. Kata-kata sokongan dari mereka beri energy 200% pada kami semua.Bukan seorang tapi 3 orang MENTOR hebat dalam perniagaan Sahajidah Hai-O Marketing yang tidak asing lagi iaitu CDM Chen Tham Chai, CDM James dan CDM Azlan Deraman. Mereka ini adalah tiga pemimpin-pemimpin hebat yang berpengalaman lebih dari 20 tahun dalam industri network marketing di Malaysia. Rasa bangga dan bersyukur kerana mereka ini sentiasa menyokong GLAM dan sekarang ini G8 Unity.

Image may contain: 11 people, including TashaRuby Kanapi, people smiling, people standing

Nak jadi jutawan, berkawanlah dengan jutawan. Barisan pemimpin Crown Diamond Managers dalam G8 Unity bersama mentor-mentor hebat CDM Chen Tham Chai dan CDM James. Adik-beradik multimillionaire yang sentiasa bertenaga luar biasa. Aura, tindakan dan semangat multimillionaire inilah yang kita nak duplicate.

Terima kasih saya ucapkan kepada semua usahawan-usahawan G8 Unity kerana hadir semasa majlis pelancaran dan kerana percaya pada G8 Unity sebagai satu business community yang menarik seta mampu untuk melonjakkan perniagaan ke tahap yang lebih tinggi. InsyaAllah.

Terima kasih khususnya kepada The Diamond Circle family kerana membuka hati dan minda untuk kolaborasi istimewa ini. Dan terima kasih kerana mempercayai kami CDM CDM of TDC, kami sungguh terharu dengan sokongan dan semangat yang anda berikan. InsyaAllah 2018 kita hasilkan result yang luar biasa!From left : CDM Ain Zulkarnaind (ex-beautician), CDM Shaliza (ex-banker), CDM Norain (ex-engineer)

Moments sekitar majlis pelancaran G8 Unity..

Bacaan doa yang dipimpin oleh Mr Hubby :
Unity Alpha

InsyaAllah kami sudah bersedia untuk TRANSFOMASI penuh energy, semangat dan aura. Kali ini dengan lebih banyak kepakaran, lebih banyak peluang, lebih banyak yang bakal dicapai tahun 2018 dan seterusnya.


Anda yang sedang membaca posting ini juga dijemput untuk bersama-sama dengan kami untuk capai apa yang anda belum pernah capai sebelum ini.

BE WITH US IN THE SECOND WAVE!

Semoga misi G8 Unity melahirkan lagi 50 orang CDM dengan income 5-6 angka dipermudahkan. Aamiin.

Love the energy! Love the spirit! Love the opportunities. Ini semua rezeki dari Allah. Alhamdulillah.

Now is your turn. Start your journey with me. Let me guide you.
Be First to Post Comment !