Thursday, September 5, 2019

5 Kesalahan Semasa Memakai Bra Yang Wanita Wajib Tahu

Pemakaian baju dalam atau bra sememangnya dah biasa di kalangan wanita. Ada ke wanita yang tak pakai bra? Hihi. Tak ada kan?

Cuma tanpa sedar sebenarnya masih ramai lagi wanita yang tak tahu cara pemilihan bra yang betul, saiz yang sesuai, fabrik jenis macam mana patut menjadi pilihan, reka bentuk pula macam mana nak pilih. Full cup, half cup, push up. Macam macam lagilah jenisnya. In fact ada juga yang tak pandai nak beli baju dalam! Means beli sekadar beli, segan nak dapatkan consultation dari yang pakar dalam bidang.

Pemakaian baju dalam atau bra yang betul akan membantu melindungi dan menyokong payudara. Pemilihan pakaian dalam yang tepat serta pemakaian betul juga akan membantu wanita memelihara aset berharga ini agar kekal mantap dan pejal. Namun hakikatnya ramai wanita di luar sana yang tidak memakai bra dengan cara yang betul. Akibatnya payudara cenderung menjadi kendur, tidak anjal dan berlakunya masalah benjolan lemak di sana sini atau biasa dipanggil third breast.

Sebelum sis share tips memilih pakaian dalam atau bra yang tepat dan sesuai,, jom tengok dulu 5 kesalahan yang sering dilakukan oleh kaum hawa.

1. Memakai Cangkuk Bra Yang Terakhir

Oopss! Biasa buat tak ni? Sis dulu masa tak pandai pilih bra pernah juga buat kesalahan ni. Alasan pakai cangkuk bra yang terakhir sebab nak dapatkan keselesaan dan mengetatkan bra pada badan.

Silap rupanya cara ni ya. Sebenarnya pemakaian bra mempunyai langkah khusus. Pakai cangkuk yang pertama (depan sekali). Jika bra terletak elok pada badan tanpa memberi kesan ketat dan tidak selesa, itu maknanya anda dah jumpa bra yang sesuai :)


2. Tali Bra Bahagian Belakang Terangkat

OMG! Ini pun pernah berlaku. Maklumlah masa tu tak tahu cara yang betul. Patutlah rasa tak selesa. Kalau ada lemak belakang badan, memang makin teruklah jadinya.

Sebetulnya lepas pakai bra, perhatikan bahagian belakang badan. Pastikan tali bra tidak terangkat. Kalau terangkat, maknanya saiz bra tu tak tepat untuk anda. Tali bra sepatutnya selari bahagian depan dan belakang barulah ia melekap sempurna pada badan.


Tali bra terangkat, payudara melimpah


3. Memendekkan Tali Bra

Ini pun rasanya ramai yang buat. Alasan supaya payudara "duduk" sepenuhnya dalam cup dan tidak melimpah. Ramai wanita yang mengetat atau memendekkan tali coli sehingga meninggalkan kesan pada bahagian bahu menyebabkan bahu terpaksa buat kerja lebih tambah pula kalau payudara jenis besar. Tali yang ketat akan mencengkam isi di bahagian bahu dan membuatkan badan berasa sakit.

Sepatutnya, tali bra yang sepadan tidak akan meninggalkan bekas pada badan. Jika anda mengetatkan tali bra kerana mahu mengemaskan payudara, itu tandanya cup tidak sesuai dengan saiz payudara.

4. Terdapat Benjolan

Cuba perhatikan selepas memakai bra, jika ada benjolan terkeluar di bawah ketiak, sisi dada atau bahagian atas, itu maknanya cup bra tidak dapat menampung saiz payudara anda. Perhatikan juga belakang badan kalau ada third breast, itu maknanya saiz bra tersebut langsung tidak tepat.

Sepatutnya bra yang tepat dan betul saiznya tidak menyebabkan benjolan terkeluar daripada cup. Bahagian belakang pun sepatutnya tidak ada benjolan lemak. Jika masalah ini berlaku pada anda,  semestinya anda perlu mencari saiz cup yang sesuai dengan payudara. Pastikan tiada benjolan terkeluar walaupun ketika anda mengangkat tangan.

Benjolan lemak belakang badan


5. Cup Bra Tidak Melekap

Cup yang sesuai mestilah melekap elok pada payudara dan badan anda. Jika mangkuk terangkat, maksudnya bra itu tidak sesuai buat anda. Cup bra yang tepat akan melindungi dan menampung payudara agar terletak elok tanpa meninggalkan rasa sakit pada bahagian ini.

So far 5 kesalahan ni u all pernah buat tak?

Okay ini sis kongsikan cara pemakaian bra yang tepat

Ada 3 step sahaja sebenarnya.




Pengalaman sis nak cari bra yang betul, yang fit nicely memang bukan mudah. Especially masa mengandung. Ya ampun stress! Kadang cup dah okay, tali pula halus. Kadang tali dah okay, cup pula besar sangat. Haih. Complicated sungguh orang perempuan ni kan? Hihi. Eh mestilah nak dapatkan yang bagus, yang menyokong payudara supaya kekal anjal gitu. Barulah self confidence tu datang dari dalam.

Until sis berkenalan dengan satu jenis bra ni. Tak pernah jumpa lagi kat mana-mana. Once dah mula pakai bra ni memang tak cari lain dah. Sangat menepati ciri-ciri pemilihan bra yang betul.


SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL

ciri-ciri short bra

Baca setiap satu ciri-cirinya. Sungguh ekslusif dan premium untuk semua wanita seperti kita. Praktikal, menyokong dan melindungi payudara seperti yang sepatutnya.


Ciri-ciri rekabentuk Short Bra Premium Beautiful yang tidak terdapat pada bra lain.






Keunikan Short Bra Premium Beautiful yang semua wanita mesti nikmati














 Alhamdulillah masalah sis dah selesai bab pemilihan bra yang betul dan tepat. Sis harap u all pun jumpa penyelesaian selepas baca entry ini. Sis dah pakai sejak tahun 2013, sangat puas hati sama macam pakai Premium Beautiful korset. During pregnancy inilah bra yang paling selesa, paling terbaik untuk menyokong payudara dan menyokong keseluruhan bahagian belakang badan. Even pregnant, tak ada benjolan lemak bahagian belakang badan.


Harga pula macam mana? Mampu milik. Tak mahal. Berbaloi, tahan lama sebab kualiti sememangnya terbaik. Tali tak loose, cup maintain elok, cangkuk boleh laras dan fabrik yang tak melekit bila pakai. Siap dengan jaminan free repair service seumur hidup. Berbaloi kan?




Bayaran secara tunai atau kad kredit diterima :)

Kepada yang nak dapatkan Short Bra Premium Beautiful, nak dapatkan rundingan percuma boleh terus hubungi sis ya. InsyaAllah sis bantu u all tampil berkeyakinan.


Norain Nizar
Pakar Premium Beautiful Anda

013-7415271

Facebook : Norain Nizar
Instagram : @norain.nizar
                   @ratukorsetpb






Sunday, September 1, 2019

Premium Beautiful On Sale!

Assalamualaikum and hi all.

Good news to all my fellow readers and followers, yang belum grab promosi merdeka Premium Beautiful...this is your chance!

Read more about Premium Beautiful here 


PREMIUM BEAUTIFUL SALE EXTENDED!




PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC

Premium Beautiful Waist Nipper

Premium Beautiful Long Girdle

Premium Beautiful Long Bra

Premium Beautiful Short Bra



PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE

Premium Beautiful Elegance - Waist Nipper

Premium Beautiful Elegance - Long Girdle

Premium Beautiful Elegance - Long Bra


So pada u all yang dah lama teringin nak pakai Premium Beautiful, yang berhajat nak ganti set yang lama kepada set yang baru, nak trade in Premium Beautiful yang lama kepada yang baru, inilah masanaya. Terus contact sis ya sebelum terlepas promosi ni.

See you soon and thank you for your trust.





Norain Nizar
Pakar Premium Beautiful Anda

013-7415271
Facebook : Norain Nizar
Instagram : @norain.nizar
                   @ratukorsetpb




Friday, August 16, 2019

Bersalin C-zer Boleh Ke Berbengkung?


Assalamualaikum dan hai semua :)

Okay kali ni nak cerita bab berbengkung untuk ibu-ibu yang bersalin secara c-sect atau c-zer pula. Sis rasa terpanggil nak kongsi topik ni sebab lately ramai juga ibu-ibu yang menunggu masa nak bersalin bertanyakan tentang hal ini.

Berdasarkan pengalaman sebagai ibu (insyaAllah anak nak masuk 4 orang) dan juga sebagai Premium Beautiful Expert, biasa dapat feedback dari ibu-ibu yang bersalin secara c-zer, mereka takut nak berbengkung selepas bersalin. Sebab paling utama ialah takut terkena bahagian luka dan jahitan tu. Memang ngeri kan bila kenangkan jahitan tu, bukan hanya c-zer, yang bersalin normal pun rasa seriau bila terbayang.

Jadi untuk lebih memahami apa yang dirasakan oleh ibu-ibu bersalin c-zer ni, maka sis pun tengoklah jahitan pada adik sis yang kebetulan baru lepas bersalin bulan Julai lepas. Tengok jahitannya alhamdulillah dah kering. Yang sis nak perhatikan betul-betul ialah dekat mana jahitan tu sebenarnya. Bila dah tengok, sis lebih faham dan yakin bahawa ibu-ibu bersalin secara c-zer BOLEH BERBENGKUNG.

Tapi nak berbengkung mestilah pilih bengkung yang bersesuaian dan berfungsi untuk 'memegang perut' supaya tidak labuh atau menggeleber ke bawah. Sebab bila perut menggeleber, akan menutup kawasan jahitan dan akan melambatkan proses penyembuhan.


Kedudukan jahitan c-zer

Sedikit gambaran belly fat after c-zer. Gambar Google.

Imagine kalau macam ni punya belly fat dan tidak berbengkung, alahai kesiannya ibu-ibu semua. Terpaksa menanggung rasa tak selesa dan tak yakin dengan bentuk badan sendiri selepas bersalin. Kalau makin dibiarkan, perut tu tak mustahil akan makin buncit dan melebar. Percayalah. Itulah pengorbanan seorang ibu kan? 

Bahaya lemak di perut kalau dibiarkan


Tapi zaman sekarang ni ramai ibu-ibu yang mementingkan kesihatan dan kecantikan. Lemak di perut ni akan mendatangkan mudarat. Macam-macam penyakit datang. Sebab tu mak mak kita sangat mementingkan bab berpantang dan berbengkung ni. Mereka nak kita sihat dan cantik supaya dapat menjaga keluarga :) 

Kepentingan berbengkung selepas bersalin


Masa berpantang adalah masa untuk ibu-ibu menyesuaikan diri dengan situasi baru bila ahli keluarga bertambah, masa ni juga untuk pulihkan kesihatan, kembalikan kecantikan dan keyakinan dan masa ini juga ibu-ibu perlukan support dari ahli keluarga dan orang sekeliling. Jadi kalau ibu-ibu dok risau tentang perut yang tak kempis-kempis, berat badan yang tak reti nak turun, macam manalah nak rasa happy rasa bahagia?

Jadi untuk ibu-ibu yang bersalin secara c-zer, sis sangat syorkan untuk u all pakai Premium Beautiful. Dapatkan 1 set lengkap, pakai secara berperingkat insyaAllah pasti puas hati dengan keberkesanannya. 

Pengalaman sis sendiri walaupun tak pernah ada pengalaman bersalin c-zer, Premium Beautiful sangat praktikal, senang kita nak urus diri boleh pakai sendiri tak perlu minta bantuan orang lain dan paling penting fungsinya selain menurunkan berat badan, Premium Beautiful bantu elakkan masalah bengkak susu. Ya Allah ini paling penting sebab kalau kena bengkak susu ni boleh demam! Bila dalam pantang susu badan tengah meriah jadi bila pakai Long Bra Premium Beautiful sangat membantu untuk support payudara kita. Jadi bahu tak rasa terbeban dengan payudara yang berat. Selain daripada itu bila kita pakai Premium Beautiful bantu badan rasa warm macam kena peluk setiap masa dan paling best badan kita cepat rasa cergas dan tegap.


Keistimewaan berbengkung Premium Beautiful selepas bersalin


Di sini sis kongsikan fungsi setiap bahagian Premium Beautiful.

Premium Beautiful Long Bra

Premium Beautiful Waist Nipper

Premium Beautiful Long Girdle

Jom kita tengok pula testimoni terkini ibu-ibu yang berpantang dengan Premium Beautiful selepas bersalin secara c-zer.

Testimoni terkini Premium Beautiful

 Puan Shaliza, ibu anak 3.
Sedikit cerita dari ibu anak 3 ini :




Puan Aliaa, ibu anak 3.




Puan Sawiyah, ibu anak 3.




Puan Shamsiah, ibu anak 4


Puan Malar, ibu anak 2.


Tengok ibu-ibu ni semua happy dan slim lepas bersalin kan? Alhamdulillah mereka telah membuat pilihan yang bijak dengan memakai Premium Beautiful semasa berpantang dan terus memakainya setiap hari. Jimat sangat beli sekali je tapi boleh pakai sampai bila-bila.

So to all mommies out there, usah ragu-ragu lagi ya. If these mommies mendapat hasil yang diinginkan dengan memakai Premium Beautiful, mommies semua pun boleh sangat. Yang bersalin c-zer boleh, yang bersalin normal lagilah boleh :)



Jom dapatkan dengan HARGA PROMOSI sekarang ni, sampaikan juga kepada rakan-rakan yang lain ya :)

Hubungi sis terus hari ini :)



013-7415271
norain@gmail.com
Your Trusted Premium Beautiful Expert
Since 2012

Thank you for reading and see you soon!
Tuesday, August 6, 2019

Anda Ada Masalah Susah Tidur? Ini Penyelesaiannya

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Terima kasih sebab sudi follow dan baca entry blog sis ya. Walaupun macam hampir bersawang, but actually banyak lagi story yang nak dikongsikan di sini supaya lebih ramai dapat manfaat. InsyaAllah. Teruskan menyokong tanpa jemu okay :)

Jadi sis nak tanya sikit, ada tak antara u all yang baca ni mengalami masalah susah nak tidur? Atau tak cukup tidur, atau tidur tak lena? Atau lebih kronik lagi ada insomnia. Rasanya ramai yang ada masalah ni memandangkan gaya hidup zaman sekarang yang semakin sibuk kadang kadang sampai tak sempat nak belek diri sendiri kat cermin. Betul tak?



Bila berlaku macam ni mulalah kita rasa stress sampai nak tidur pun masih fikirkan kerja di pejabat, kerja rumah yang belum settle, urusan anak anak. Itu belum masuk bila fikir bab hutang, komitmen, banyak duit nak guna tapi income tetap sama jer. Sebab tu ramai yang susah nak lena dan kalau lena pun bila bangun pagi mesti rasa badan lesu. Sebenarnya masalah tidur ni tak boleh diambil mudah sebab akan membawa kepada kesan jangka masa panjang. Paling ketara orang yang tak cukup tidur ni dia senang marah marah. Cepat naik angin, silap sikit pun nak marah. Paling teruk kalau anak anak kat rumah jadi mangsa. Kesian.


Setuju? =)

Tak cukup tidur dan lapar adalah 2 perkara yang boleh mendatangkan marah! Sis setuju sangat statement ni. Bayangkan kalau kaum ibu tak cukup tidur sebab anak meragam tengah malam, macam mana rupanya? Sama kan macam dalam gambar ni? Hihi.



Selain daripada mudah marah, apa lagi kesan bila tak cukup tidur?

Jom kita baca sama-sama.

1) Rasa letih dan penat setiap kali bangun tidur walaupun tidur lama.

2) Banyak bergantung kepada gula dan kafein.

3) Sukar untuk fokus sama ada kerja, belajar atau urusan harian.

4) Kerap jatuh sakit.

5) Kerap berasa lapar. Craving macam-macam terutama makanan manis dan karbohidrat tinggi.

6) Berat badan bertambah dan sukar dikawal.

7) Anda jadi kelam kabut.

8) Anda berasa muram, not happy.

9) Anda hilang nafsu seks. Kesian pada pasangan anda.

10) Anda jadi panas baran, mudah naik angin


Jadi u all ada tak tanda-tanda seperti senarai atas tu?




Tidur sangat penting ye untuk kesihatan badan dan otak kita kita. Tengok macam babies ni syok je tidur. Ada yang ambil mudah bab tidur ni tapi percayalah bila kita jaga bab tidur ni insyaAllah kita akan jadi lebih happy dan tenang. Energy kita pun sentiasa positif barulah perkara positif datang pada kita.

Kita yang dah dewasa ni boleh juga dapatkan DEEP SLEEP macam babies tau. Walaupun life style sibuk macam mana sekalipun insyaAllah boleh sangat nak dapatkan deep sleep. Ada caranya, kita perlukan bantuan sedikit saja.



Tak cukup tidur tu perkara biasa tapi kita boleh atasinya dengan tidur bertemankan Bio Velocity Sleep Mate. Apa itu Bio Velocity Sleep Mate? Boleh baca sini ya.


Ramai yang dah gunakan Bio Velocity Sleep Mate dan alhamdulillah berkesan untuk mereka. Yang jenis kerap travel macam sis dan suami, sangat disyorkan guna Bio Velocity Sleep Mate untuk recharge energy, kurangkan sakit badan, sakit pinggang selepas perjalanan jauh. Semoga bermanfaat untuk u all juga. InsyaAllah.

Boleh dapatkan Bio Velocity Sleep Mate dengan harga promosi sekarang.



Jangan malu jangan segan, terus sahaja hubungi  013-7415271 atau email norain.nizar@gmail.com. Kita cerita lebih lanjut.

Terima kasih sekali lagi. Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk anda.


Wednesday, February 13, 2019

Kenapa Cuti Cuti Percuma Ke Melbourne Tu Best?


Assalamualaikum. Hai semua!

Haaa.. Baca Tajuk pun dah teruja! Mestilah best kan?! Dah la dapat bercuti ke Melbourne, Australia. PERCUMA pulak tu! Best ke Best?

Eh kejap. Korang pernah sampai Australia tak?

Sis pernah sekali enjoy FREETRIP ke Surfers Paradise di Gold Coast tahun 2014. Kemudian, dapat another FREETRIP ke Tangalooma Island, juga di Gold Coast tahun 2017. Tapi that time terpaksa let go the ticket sebab tengah berpantangkan Inas! Hehe.. Sangat jealous tau tengok dorang main surfing atas pasir, explore pantai yang banyak kapal-kapal lama karam dan macam-macam lagi mereka experienced.

Alhamdulillah peluang CUTI CUTI PERCUMA ke Australia datang lagi bulan Ogos nanti!! Dan kali ni ke Melbourne pulak.

So ni tengah semangat la riki-riki apa yang menarik di Melbourne sebelum the real trip nanti. Jom layan sama apa yang menarik!


1. Captain Cook's Cottage


melbourne

Built in 1755, Cooks' Cottage is the oldest building in Australia, with a fascinating past.

Originally located in Yorkshire, England, the cottage was brought to the Fitzroy Gardens by Sir Russell Grimwade in 1934.

Cantik kan? Bergambar kat sini confirm cantik. Dengan taman di sekeliling Cook's Cottage ni, memang sakan bergambar. Sebenarnya bila bergambar di oversea memang akan jadi cantik semula jadi. Kalau tak percaya, jomlah kita pergi sama sama then bergambar di sini.


2. Shrine Of Rememberance

melbourne

melbourne

Kalau trip dengan SHOM confirm akan pergi tempat macam ni. Perfect spot for group photo. Sis dah siap bayangkan nak posing macam mana nanti. Lompat bintang confirm boleh buat kat sini. Nanti kita lompat bintang sama sama ok?


3. Yarra River

Melbourne

Melbourne

Bila trip dengan SHOM, biasanya akan naik cruise. Yes nak naik cruise ni bukannya murah tapi yang syoknya kita tak perlu fikir pun tentang tambang semua tu. Siap dapat priority lane lagi. VVIP sangat kan? InsyaAllah kita akan naik cruise di Yarra River ni nanti. Yeay!

Info : 1 hour cruise Up River or Down River = From AUD 25


4. Queen Victoria Market 




Yang ni paling tak sabar. Sebab market kat oversea tak bau busuk macam kat Malaysia. Hehe. So you all kena pegi tau. Selain buah-buahan segar, sayur-sayuran segar pun banyak sangat. Di sini ada juga dijual souvenir untuk dibawa pulang ke Malaysia.


5. Brighton Beach Bathing Box

melbourne

melbourne

Yang ini pun tak sabar jugak!! Selalu tengok orang posing kat sini. Kali ni turn kita pula. Sis nak cop yang ada bendera Australia tu. You all nak yang mana? Posing OOTD..fuh letops!


6. Panny Chocolate Factory

melbourne

Peminat coklat confirm suka ni. Sis walau tak minat sangat coklat tapi kalau dah depan mata, tak tahan nak memborong. Kalau kirim kurang seronok, lebih seronok kalau kita yang beli sendiri dan bawa balik ke Malaysia sebagai ole-ole. So siapa nak shopping coklat sama sama dengan sis? Jom follow.


7. Philip Island Peguine Parade



melbourne

melbourne

Pergi Australia kalau tak tengok penguin memang tak sah kan? Sis check kat satu website, tiket paling murah untuk penguin general viewing ialah RM 368/pax. Mahal kan? Tapi you all tak perlu risau. Bila pergi dengan SHOM semuanya PERCUMA. So tak perlu pening fikir nak bayar admission fee. Boleh check it out sini tentang pakej yang sis mention tadi.


8. Puffing Billy Steam Train

melbourne


melbourne

Tengok tu. Siap boleh juntai kaki. Ya Allah tak sabarnya! Ini sis jamin memang mak bapak orang bertukar jadi kanak kanak ribena. Hehe. Pasti enjoy. Percuma pula tu. Bertambah tambah seronoknya.

Kalau pergi sendiri, harga tiket untuk half day tour in english and Puffing Billy Steam Train ialah AUD 109. Sanggupkah? Sis tak sanggup sebab tu pilih melancong dengan SHOM.


9. Warrook Cattle Farm

Shearing sheep live show


Visit the kangaroo

Feeding kangaroo

Kaola. Tidur je keje dia. Comel kan?

Pergi Australia wajib melawat ladang mereka. Teringat masa trip ke Gold Coast tahun 2014, kami ke Paradise Country Farm. Lunch daging fresh kemudian tengok kangaroo, feeding kangaroo, bergambar dengan kaola, tonton live show koboi botakkan kambing biri-biri. Best memories ever. Kali ni tak sabar nak repeat the activities dengan travel partners termasukah you all yang sedang membaca ni. Aamiin.

Kenangan di Paradise Country Farm, Gold Coast.

gold-coast

gold-coast

Feeding the kangaroo

Check out our previous fully sponsored trip to Gold Coast by clicking this link.

10) Chadstone Shopping Centre and DFO South Wharf Mall

Aktiviti shopping memang wajib. Kalau tak ada aktiviti ni boleh menyebabkan kemurungan. Hehe. Since percutian kita ditaja sepenuhnya oleh syarikat, maka kita hanya bawa duit untuk shopping sahaja. And duit shopping tu pun kita guna duit bonus dari business. Untung sangat. Duit gaji atau saving kita boleh simpan. Betapa lapangnya melancong sampaikan duit shopping pun kita guna bonus business SHOM.


Chadstone Shopping Mall

Chadstone Shopping Mall. Nampak tak H&M tu? Di Malaysia memang ada tapi collection overseas berbeza tau :)

DFO South Wharf Mall

Ini pula factory outlet. Kalau dah namanya factory outlet mestilah harga lebih murah dari biasa. Selalunya kalau dekat factory outlet ni bagi masa setengah hari pun tak cukup. Hihi. Kalau di Malaysia dah biasa ke Johor Premium Outlet (JPO) atau Genting Premium Outlet (GPO) apa kata kali ni cuba yang di luar negara pula. Pasti berbeza.


So macam mana you all rasa? Menarik kan? Dah tak sabar nak cuti cuti percuma ke Melbourne?

Ini baru cerita tentang tempat-tempat yang bakal kita pergi nanti. Belum masuk cerita flight and accomodation. Masa ke Gold Coast dulu, kami fly dengan Singapore Airlines. Actually semua trip SHOM kita fly dengan top airlines. Alhamdulillah. Hotel pula semestinya yang bertaraf 4-5 bintang yang harganya tak kurang dari RM 500 untuk 1 malam. Dulu sis pun tak percaya tapi bila dah alami sendiri memang tak nak lepaskan peluang setiap trip mesti turut serta. Sememangnya semua ditaja sepenuhnya pakej sekali dengan layanan VVIP.

Untuk Melbourne ni sis sendiri pun dah tak sabar sabar nak pergi. Tapi itulah..kalau pergi seorang tak seronok. Sis rasa bersalah kalau tak kongsi peluang ni dengan you all sama. Kata orang Jauh perjalanan luas pengalaman. Lagi menarik kalau pengalaman tu kita kongsi ramai-ramai.

Jadi kepada yang berminat dan teringin sangat nak ke Melbourne secara percuma dengan layanan 5 bintang, terus sahaja hubungi sis. Tak kisah you all belum pernah sampai atau sudah, kali ni kita pergi sama sama pula. Jangan segan, jangan tangguh. Sis pun dah tak sabar nak kongsi dengan you all. Lagi ramai lagi meriah.

Duit shopping pula kita sama sama kumpul RM 2,000 - RM 3,000 sebulan, Cukup 6 bulan dah ada RM 12,000. Banyakkkkk sangat kan? Bukan setakat duit shopping, DUIT RAYA pun settle terus. Awesome!!


Contact me today!

Phone No : 013-7415271
Email : norain.nizar@gmail.com
Facebook : Norain Nizar
Instagram : norain.nizar